2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kanama alanı olusmus ama herkes olabılır dedı bır sebep söylemedı.
Keseyi gördük şekli iyi dedi ama kesede bebek hemuz yoktu normalmı??
Bı haftada yatıs ıstırahatı verdı
BEN DE 5+2 DE GİTTİM HENÜZ BEBEK YOKTU. YOLK KESESİ OLUŞMUŞTU SADECE .DOKTOR HERSEY YOLUNDA DEDİ. 10 GÜN SORRA ÇAĞIRDI KALP ATIŞI İÇİN.

Hanımlar bugün fakülte hastanesinin genetik bölümüne gittim. Bu trambofili paneli diye doktorumun istediği testi yaptırmak için. Araya insanlar koydum doktordan ricalarda bulundum 1 saatlik aksiyonlu koşuşturmaların peşine 8 tüp kanımı aldılar sonra ellerinde bu test için kit yokmuş 2 ay da gelmez dediler..ve boşu boşuna kan verdim yani saçmalıklardan seçmeler silsilesi yine beni buldu. Sonra tıpış tıpış özel hastaneye 1600 bayıldık ve test için 4 tüp de orda kan verdim. Sonucu 15 gün çıkarmış. 15 gün sonraya kadar oksaparın bana yararımı var zararı mı bilmeden kullanmak zorundayım. Kınıyorum işini düzgün yapmayan sözde tüp bebek uzmanlarını ve merkezlerini. Doğal yolla çocuk sahibi olamayan insana devletin yardım etmesi gerekirken ödediğimiz paralar da cabası. Vallahi usandık artık..şimdiden çok yordu beni bu gebelik

sana yazana kadar yoktu 5+5 deyim ve sana mesaj yazdığım andan beri bir bulantı başladı anlatamam
Ayy benimde sabaha kadar hiç birseyim yoktu 1 saat önce öyle bi mide bulantısı başladı ki aşırı kötü oldum yattım kaldım nazar degdirdim kendime resmen

yaa kıyamam bu nedir yaaa benim başıma gelse ne yapardım bilemiyorum. az da değil 8 tüp nedir . çok geçmiş olsun canım

Ayy benimde sabaha kadar hiç birseyim yoktu 1 saat önce öyle bi mide bulantısı başladı ki aşırı kötü oldum yattım kaldım nazar degdirdim kendime resmen
benim de 1 saat oldu başlayalı. nazara geldik. ben de bulanmıyor 8. haftaya kadar bi şey olmaz diyordum

Kızlar siz keseyi görmeye gıttıgınızde bebegı ıcınde gordunuzmu
Bana doktorum suan bebek gorulmez zaten onu ancak kalpp. Atısıyla goruruz dedi

Kızlar siz keseyi görmeye gıttıgınızde bebegı ıcınde gordunuzmu
Bana doktorum suan bebek gorulmez zaten onu ancak kalpp. Atısıyla goruruz dedi
Yok canım sadece keseyi ve yolk kesesini gördük. Fetüs bi sonraki muayenede göründü telaş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…