haftada 800 TL ilaç parası gidiyor. zaten oksapar içinde 10 tane var ayda 3 kutu alıyoruz. progestan dex 7 tane mi ne var günde 2 kez olduğum için haftada 2 kutu diğerlerini saymıyorum bile battık vallaVallahi öyle iğnelere ilaçlara para vermekten kartlarda limit kalmadı nerden ne bulcagimizi şaşırıyoruzbir an önce şu ilaçları kessede kurtulsam diyorum yoksa cocuk dogdugunda batık bir anne babası olacak
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu yolda ilerleyen emek veren kimsenin emeklerini boşa çıkartmasınhaftada 800 TL ilaç parası gidiyor. zaten oksapar içinde 10 tane var ayda 3 kutu alıyoruz. progestan dex 7 tane mi ne var günde 2 kez olduğum için haftada 2 kutu diğerlerini saymıyorum bile battık valla
BenSiz böyle bulantılardam bahsedince ben bir anormallik mi var diye korkuyorum. 7. Haftası olup bulantısı tiksinmesi olmayan yok muaşerme de yok. Sadece pisboğazlık var. Canım ne çekerse eşime aldırmanın peşindeyim bir daha bu zamanlar gelmez diye
Oksopara rapor çıkartın en azından onun yükü hafifler.haftada 800 TL ilaç parası gidiyor. zaten oksapar içinde 10 tane var ayda 3 kutu alıyoruz. progestan dex 7 tane mi ne var günde 2 kez olduğum için haftada 2 kutu diğerlerini saymıyorum bile battık valla
Amin inşallahYa aynı gün mü olmuştuAllah ım onları bize bağışlasın inşallah. Siz ne zaman duydunuz kalp atışını
ALLAHIM NE OLUR BİR ŞEY OLMASINKızlar keseyı gorecektık ya kanama oldu bugunn dua edın
Aynen bende üzülüyorum rabbim kucagımıza sağlıkla almayı nasip etsinCanım bendede kahve lekeler devam bir geliyor bi yok oluyor bende kırmızı olmadığı için telas yapmiyorum ama canimı sıkıyor wc ye gidesim gelmiyor gorucem diye inşallah biran önce geçer bu lekeler
Rabbim inşallah korur hepimizde oldu inşallah birşey yoktur içini ferah tutKızlar keseyı gorecektık ya kanama oldu bugunn dua edın
Benim kasiklarimda hiç agri olmadı şimdiye kadar. Sizin çalıştığınız yer evinize yakın mı uzak mi? Öğretmen yazdığı için sordum. Görevlendirme falan isteyecek misiniz,?Benimde bugün 7. Gün kasıklarınız ağrı var mıydı benim bugün biraz ağrı oldu
Oksapari yazdirabilirsinizhaftada 800 TL ilaç parası gidiyor. zaten oksapar içinde 10 tane var ayda 3 kutu alıyoruz. progestan dex 7 tane mi ne var günde 2 kez olduğum için haftada 2 kutu diğerlerini saymıyorum bile battık valla
Oksapari yazdirabilirsiniz
pregestan dexi ödemiyor ama oksapari oduyor
Sen nasılsın bu arada ?Kızlar keseyı gorecektık ya kanama oldu bugunn dua edın
Kanama alanı olusmus ama herkes olabılır dedı bır sebep söylemedı.Rabbim inşallah korur hepimizde oldu inşallah birşey yoktur içini ferah tut
Çok şükür ben de bugün duydumAmin inşallahAyın üçünde duyduk kalp atışını
Öğretmen değil soy ismim örtmenBenim kasiklarimda hiç agri olmadı şimdiye kadar. Sizin çalıştığınız yer evinize yakın mı uzak mi? Öğretmen yazdığı için sordum. Görevlendirme falan isteyecek misiniz,?
5. haftadan sonra normal. kadınların bir kısmı 5.6. haftada başlıyor büyük çoğunluk ise 7.8 haftada. sen şanssız kısımdasınArkadaşlar selam. Benim 2 gündür acaip bulantım oluyor. Bu kadar erken başlaması normal mi sizce? Yemek kokuları falan da çok midemi bulandırıyor
yaaaa Allahım darısı başımaaaa çok sevindim arkadaşım devamı gelsin inşallahÇok şükür ben de bugün duydum
bizim bebekler aynı tarihte doğacak görünüyor :) transfer ne zamandı ?Arkadaşlar selam. Benim 2 gündür acaip bulantım oluyor. Bu kadar erken başlaması normal mi sizce? Yemek kokuları falan da çok midemi bulandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?