2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Vallahi öyle iğnelere ilaçlara para vermekten kartlarda limit kalmadı nerden ne bulcagimizi şaşırıyoruz bir an önce şu ilaçları kessede kurtulsam diyorum yoksa cocuk dogdugunda batık bir anne babası olacak
haftada 800 TL ilaç parası gidiyor. zaten oksapar içinde 10 tane var ayda 3 kutu alıyoruz. progestan dex 7 tane mi ne var günde 2 kez olduğum için haftada 2 kutu diğerlerini saymıyorum bile battık valla

haftada 800 TL ilaç parası gidiyor. zaten oksapar içinde 10 tane var ayda 3 kutu alıyoruz. progestan dex 7 tane mi ne var günde 2 kez olduğum için haftada 2 kutu diğerlerini saymıyorum bile battık valla
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu yolda ilerleyen emek veren kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın

Ben mide bulantısı tiksinme falan yok aman olmasın ya istemiyorum ama az az yiyiorum sonra bi anda aşırı kilo almak istemiyorum

Canım bendede kahve lekeler devam bir geliyor bi yok oluyor bende kırmızı olmadığı için telas yapmiyorum ama canimı sıkıyor wc ye gidesim gelmiyor gorucem diye inşallah biran önce geçer bu lekeler
Aynen bende üzülüyorum rabbim kucagımıza sağlıkla almayı nasip etsin Bugün hastanede çalışınca kadın doğuma gittim baktılar kanama alanı felan yok iyi dediler fitil atınca olabilir dediler ama ne bilim işte

Benimde bugün 7. Gün kasıklarınız ağrı var mıydı benim bugün biraz ağrı oldu
Benim kasiklarimda hiç agri olmadı şimdiye kadar. Sizin çalıştığınız yer evinize yakın mı uzak mi? Öğretmen yazdığı için sordum. Görevlendirme falan isteyecek misiniz,?

Oksapari yazdirabilirsiniz
pregestan dexi ödemiyor ama oksapari oduyor

Arkadaşlar selam. Benim 2 gündür acaip bulantım oluyor. Bu kadar erken başlaması normal mi sizce? Yemek kokuları falan da çok midemi bulandırıyor

Rabbim inşallah korur hepimizde oldu inşallah birşey yoktur içini ferah tut
Kanama alanı olusmus ama herkes olabılır dedı bır sebep söylemedı.
Keseyi gördük şekli iyi dedi ama kesede bebek hemuz yoktu normalmı??
Bı haftada yatıs ıstırahatı verdı

Arkadaşlar selam. Benim 2 gündür acaip bulantım oluyor. Bu kadar erken başlaması normal mi sizce? Yemek kokuları falan da çok midemi bulandırıyor
5. haftadan sonra normal. kadınların bir kısmı 5.6. haftada başlıyor büyük çoğunluk ise 7.8 haftada. sen şanssız kısımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…