Bende de oluyor ara ara. Az önce eşime sinirlenip bağırdım ağrıdı mesela ayy bi daha sinirlenmicemKızlar kasıklar da anlık ağrı olması normal di mi ya
İnşallah normaldir çünkü aynı durumdan endişe ediyorumKızlar kasıklar da anlık ağrı olması normal di mi ya
Aaa bağırınca kramp gibi giriyor değil miBende de oluyor ara ara. Az önce eşime sinirlenip bağırdım ağrıdı mesela ayy bi daha sinirlenmicem
Ben de öyleyim herkesin semptomları farklı mide bulantısının olmaması çok güzel çok rahatsız edici bişey çnkü…Benim de iştahım çok açık hep midem kazınıyorSiz böyle bulantılardam bahsedince ben bir anormallik mi var diye korkuyorum. 7. Haftası olup bulantısı tiksinmesi olmayan yok muaşerme de yok. Sadece pisboğazlık var. Canım ne çekerse eşime aldırmanın peşindeyim bir daha bu zamanlar gelmez diye
Ayy evet malesefAaa bağırınca kramp gibi giriyor değil mi
Canım ben zaten transfer günümden beri her gün vurunuyorum o iğneyi göbekten yine de teşekkür ederimCanım duymuşsun ne güzelkötüyü hiçç çağırma. Benim kanamam için doktor olabilir hatta tekrarı da olabilir 12. Haftaya kadar gördüğümüz şeyler tüp bebekte dedi. Önemli klan hemen müdehale etmekmiş. Ben kanamam başladığında hemen progestan dex vurmuştum çok iyi yapmışsın dedi aklında bulunsun ama kanama bölgesi diye birşeyden hiç bahsetmedi zaten ben kalp atışını duyunca ne bilimm sevindirik oldum soracağım çoğu şeyide unuttum tabiki.
Sen onu bir de hormonlara söyleAyy evet malesefSakin olmalıyız kızlar
Ya çok içim rahatladı teşekkürlerBenim gogus ağrıs ve arada regli sancısı disinda hiç belirtim yok canim korkma herkes aynı belirtileri yasiycak diye birsey yok senin bunyen daha kuvvetlidir agrı eşiğin daha yuksektir hic belirti arama keyfini cikart çünkü belirtiler bi anda vurabiliyormus ben keseyide gördüm bugün belli bellirsiz kalp atışını da duydum telas yapma kendini strese sokmaben dua ediyorum inşallah hep böyle sakin temiz temiz geçer
Ya aynı gün mü olmuştuBenim transferimde sizinle aynı kalp atışını da duyduk çok şükür benimde hiç belirtim yok bulantı olmaması iyi bence koku hassasiyeti var ama
Benim transferim 18 Agustostu insallah biz de yarın göreceğiz.19 Ağustos’ta transfer benim. Bu Cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım 1.5 gün kaldı buradaki herkes keseyi gördü nolur ben de göreyim ters bi şey olacak diye ödüm patlıyor
Yemek düzeni gibi bide ilaç düzenimiz var ve hepside farklı kullanımlarla ama güzel sonuçlar aldık çok şükür o yüzden katlanıcazYAA BEN COK BIKTIM ILAC ICMEKTEN
HERGUN ALARM CALIYORR..
PROGESTAN KALCADAN IGNE YAPTIRIYORUZ YÜZ ÜSTÜ YATIYORUZ YAA BENIM SIMDIDEN KARNIDMA SISKINLIK VAR TEDAVI ESNASINDA KİLO ALDIM.
YÜZ ÜSTÜ YATTIKCA BEBEGE ZARAR GELMESINN
Benimde bugün 7. Gün kasıklarınız ağrı var mıydı benim bugün biraz ağrı olduBenim bugün 12. Gun 1229 10. Gün 380 civariydi normal demi bu degerler
Mutlaka güzel haberini bekliyoruz.. benim de 1 günüm kaldı heyecandan öleceğim zaman geçmiyor hele son günler 1 ay gibiydiBenim transferim 18 Agustostu insallah biz de yarın göreceğiz.
Zaman bi yavaş geçiyor şimdilerde ve evet tedirginlik de cabası. Sakin kalayım dedikçe beyin yeni sorular üretiyor.
Çok fazla emek ve efor harcadık herbirimiz biraz da bundan.
İnancımızı kaybetmeyelim.
Ilaclar konusunda da sanırım rekor bende en son konustugumda 12. Haftaya kadar tum ilaçlar devam edecek denildi. Umudum yarın biraz azaltmaları.
POZİTİF DÜŞÜNCE KAZANACAK ( yani inşallah... Aminnn)
Evet vardı benim bir de ani kramplarım olmuştuBenimde bugün 7. Gün kasıklarınız ağrı var mıydı benim bugün biraz ağrı oldu
Yok benim kastım olay anında vurulmasıydıCanım ben zaten transfer günümden beri her gün vurunuyorum o iğneyi göbekten yine de teşekkür ederim
Valla para yetiştiremiyorum artık ya bide 2 tane vuruluyomuşsun senYok benim kastım olay anında vurulmasıydıyoksa çoğumuzun var bu iğnesi. Benimki günde 2 dex+oksapar.
Canım bendede kahve lekeler devam bir geliyor bi yok oluyor bende kırmızı olmadığı için telas yapmiyorum ama canimı sıkıyor wc ye gidesim gelmiyor gorucem diye inşallah biran önce geçer bu lekelerKızlar benim kahve lekeler az az devam ediyor ya kırmızı olmadığı için seviniyorum ama insan görünce moreli bozuluyor ve bu aralar çok üşüyorum
Vallahi öyle iğnelere ilaçlara para vermekten kartlarda limit kalmadı nerden ne bulcagimizi şaşırıyoruzValla para yetiştiremiyorum artık ya bide 2 tane vuruluyomuşsun sen
Aynı ben de oyleyim ya , korkar oldum tuvalete gitmektenCanım bendede kahve lekeler devam bir geliyor bi yok oluyor bende kırmızı olmadığı için telas yapmiyorum ama canimı sıkıyor wc ye gidesim gelmiyor gorucem diye inşallah biran önce geçer bu lekeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?