2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ben de öyleyim herkesin semptomları farklı mide bulantısının olmaması çok güzel çok rahatsız edici bişey çnkü…Benim de iştahım çok açık hep midem kazınıyor

Canım ben zaten transfer günümden beri her gün vurunuyorum o iğneyi göbekten yine de teşekkür ederim

Ya çok içim rahatladı teşekkürler

19 Ağustos’ta transfer benim. Bu Cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım 1.5 gün kaldı buradaki herkes keseyi gördü nolur ben de göreyim ters bi şey olacak diye ödüm patlıyor
Benim transferim 18 Agustostu insallah biz de yarın göreceğiz.

Zaman bi yavaş geçiyor şimdilerde ve evet tedirginlik de cabası. Sakin kalayım dedikçe beyin yeni sorular üretiyor.
Çok fazla emek ve efor harcadık herbirimiz biraz da bundan.
İnancımızı kaybetmeyelim.

Ilaclar konusunda da sanırım rekor bende en son konustugumda 12. Haftaya kadar tum ilaçlar devam edecek denildi. Umudum yarın biraz azaltmaları.

POZİTİF DÜŞÜNCE KAZANACAK ( yani inşallah... Aminnn)

YAA BEN COK BIKTIM ILAC ICMEKTEN
HERGUN ALARM CALIYORR..
PROGESTAN KALCADAN IGNE YAPTIRIYORUZ YÜZ ÜSTÜ YATIYORUZ YAA BENIM SIMDIDEN KARNIDMA SISKINLIK VAR TEDAVI ESNASINDA KİLO ALDIM.
YÜZ ÜSTÜ YATTIKCA BEBEGE ZARAR GELMESINN
Yemek düzeni gibi bide ilaç düzenimiz var ve hepside farklı kullanımlarla ama güzel sonuçlar aldık çok şükür o yüzden katlanıcaz

Mutlaka güzel haberini bekliyoruz.. benim de 1 günüm kaldı heyecandan öleceğim zaman geçmiyor hele son günler 1 ay gibiydi

Kızlar benim kahve lekeler az az devam ediyor ya kırmızı olmadığı için seviniyorum ama insan görünce moreli bozuluyor ve bu aralar çok üşüyorum
Canım bendede kahve lekeler devam bir geliyor bi yok oluyor bende kırmızı olmadığı için telas yapmiyorum ama canimı sıkıyor wc ye gidesim gelmiyor gorucem diye inşallah biran önce geçer bu lekeler

Valla para yetiştiremiyorum artık ya bide 2 tane vuruluyomuşsun sen
Vallahi öyle iğnelere ilaçlara para vermekten kartlarda limit kalmadı nerden ne bulcagimizi şaşırıyoruz bir an önce şu ilaçları kessede kurtulsam diyorum yoksa cocuk dogdugunda batık bir anne babası olacak

Canım bendede kahve lekeler devam bir geliyor bi yok oluyor bende kırmızı olmadığı için telas yapmiyorum ama canimı sıkıyor wc ye gidesim gelmiyor gorucem diye inşallah biran önce geçer bu lekeler
Aynı ben de oyleyim ya , korkar oldum tuvalete gitmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…