- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
Sonuç noldu peki canım senimHiç endişelenme bende aynısnı yaşadım .Olacak inşallah gönlünü ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç noldu peki canım senimHiç endişelenme bende aynısnı yaşadım .Olacak inşallah gönlünü ferah tut
malesef. büyük ihtimal kimyasal olur. 12.gün 200 ve üzeri çıkıyor 3.gün embriyosu.merhaba kızlar. benim de 3. gün embriiyosu taze transfer oldu. bugün 12. gün beta hcg 20.66 çıktı. düşük bir değer mi sizce
Iki gun sonra tekrar kan ver canim gec tutunmada olabilir sen moralini yuksek tutmerhaba kızlar. benim de 3. gün embriiyosu taze transfer oldu. bugün 12. gün beta hcg 20.66 çıktı. düşük bir değer mi sizce
Muayene oldunuzmu bugün, nasıl geçti? İkizlermi ☺Yok daha muayane olmadım 4 Nisan'da hem kese hem kalp atışı için gidicem inşallah ikizdir
Muayane oldum tek gebelik canimMuayene oldunuzmu bugün, nasıl geçti? İkizlermi ☺
Hayırlısı olsun canım, darısı bekleyenlerin ve benim başımaMuayane oldum tek gebelik canim
Amin canım amin inşallah tez zamanda rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuHayırlısı olsun canım, darısı bekleyenlerin ve benim başıma
Evet hamilesinn tebrik ederimSelamün Aleyküm kızlar Beta Değer 117 çıktı sizce hamilemiyim
Benim 8.günde 62 çıkmıştı bence normal yükselişi önemli.hızlı artıyor. 11.günde 287 15. Günde 1995 çıktıKizlar 5. Gün embriyosu beta 76 cikti 10. Gün sizce nasıl herkesin ki 200 üstü cikmis
Bugün de 452 cikti çok guzel değil bnmBenim 8.günde 62 çıkmıştı bence normal yükselişi önemli.hızlı artıyor. 11.günde 287 15. Günde 1995 çıktı
Öncelikle hayırlısı olsun. Değeriniz çok güzel. Transfer günü de dahil 12. Günmüydü sizin? Tek embriyo transferimi?Merhaba benim de ilk tüp bebek denemem 3 gün taze embriyo 12 günde beta HCG 1192 çıkmıştı 2 gün sonra da zaten keseyi gördük çok şükür