2022 Transfer Sonrası Beta Hcg Değerlerimizi Söyleyelim

Merhaba kızlar benim 3. gün embriyosuydu 14. gün değerim 9.91 çıktı. Doktor 1 hafta sonra tekrarla testi dedi. 14. güne göre çok düşük değerim, bi umut bekliyorum 😞

merhaba kızlar. benim de 3. gün embriiyosu taze transfer oldu. bugün 12. gün beta hcg 20.66 çıktı. düşük bir değer mi sizce

Meraba kızlar benimde 5.gun tek embriyo
9.gün:92
11.gün:269 çıktı cuma günü doktorum tekrarlamaya gerek yok bir sonraki cumartesi kese için gel dedi ama şehir dışında olduğu için doktorum gitmeden önce Perşembe ya da cuma günü tekrar test versem mi diye düşünüyorum

merhaba, bugün (5aa) transferin 9. günündeyim fakat son iki gündür idrar testim negatif.yarın test günüm kanda pozitif göremeyeceğim diye çok korkuyorum. iki gündür herhangi bir belirtimde yok 😞 benim durumunda olup pozitif haberi alan var mı?

Merhaba benim de ilk tüp bebek denemem 3 gün taze embriyo 12 günde beta HCG 1192 çıkmıştı 2 gün sonra da zaten keseyi gördük çok şükür 🙏 🧿

Merhaba benim de ilk tüp bebek denemem 3 gün taze embriyo 12 günde beta HCG 1192 çıkmıştı 2 gün sonra da zaten keseyi gördük çok şükür 🙏 🧿
Öncelikle hayırlısı olsun. Değeriniz çok güzel. Transfer günü de dahil 12. Günmüydü sizin? Tek embriyo transferimi?

X