- 25 Şubat 2021
- 1.029
- 738
- 28
Benımde 9.günüm kasıklarım agrıyor regl olacakmışım gibi her anKızlar bügün benim iğnenin onuncu günü ama göğüs hassasiyetim gitti herhalde regl olacam karnım belimde agrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde 9.günüm kasıklarım agrıyor regl olacakmışım gibi her anKızlar bügün benim iğnenin onuncu günü ama göğüs hassasiyetim gitti herhalde regl olacam karnım belimde agrıyor
Regli için erken canım benimde kasık ağrım vardı sonucun negatif ama reglimede 4gun var iğnenin etkisidir oBenımde 9.günüm kasıklarım agrıyor regl olacakmışım gibi her an
İnşallah öyle olurHiç belirti görmeyip hamile kalan var kendini öyle sartlama
Benim daha regl me bir hafta var ne diyelim hayırlısı olsunRegli için erken canım benimde kasık ağrım vardı sonucun negatif ama reglimede 4gun var iğnenin etkisidir o
Benimde aynen öyle canım hayırlısı bekleyip görecez rabbim hayırlı sonuçlar versinBenımde 9.günüm kasıklarım agrıyor regl olacakmışım gibi her an
İnşallah canimBenimde aynen öyle canım hayırlısı bekleyip görecez rabbim hayırlı sonuçlar versin
Aminn canım hepımıze bayramlar yaşatsın rabbimBenimde aynen öyle canım hayırlısı bekleyip görecez rabbim hayırlı sonuçlar versin
Benim malum negatifti ama adet günüm ayın 12si bir mucize olmazsa adetin 3. Günü doktorum çağırmıştıKızlar ben bugün regl oldum sizde durumlar nasıl inşallah sizden iyi haberler alırız
Canım benimde regle beş gün var erken oldum zaten biliyordum tutmayacagını insan his ediyor varmı sende belirtiBenim malum negatifti ama adet günüm ayın 12si bir mucize olmazsa adetin 3. Günü doktorum çağırmıştı
Bu ay yine mfk ürünlerini sipariş ettimBenim malum negatifti ama adet günüm ayın 12si bir mucize olmazsa adetin 3. Günü doktorum çağırmıştı
Kuzum ben advictor aldım sadece bu aylar maddiyata biraz dikkat etmek zorundayım büyük ihtimal doktorum yine çatlatma iğnesi verecek oda tutmazsa eş paketi alicamBu ay yine mfk ürünlerini sipariş ettim
Bugün çok çok az yumurta akı akıntım olduCanım benimde regle beş gün var erken oldum zaten biliyordum tutmayacagını insan his ediyor varmı sende belirti
Bende adviktor aldım fodega bide rezerv için yeni çıkardıgı ürünü sipariş ettim ben pansea üç kutu kullandımKuzum ben advictor aldım sadece bu aylar maddiyata biraz dikkat etmek zorundayım büyük ihtimal doktorum yine çatlatma iğnesi verecek oda tutmazsa eş paketi alicam
Hadi inşallah hayırlı haber senden gelir yarın isterse bir test yapBugün çok çok az yumurta akı akıntım oldu
Benim anlamadığım bu women plus la diğer eş paketi neden ayrı ayrı varBende adviktor aldım fodega bide rezerv için yeni çıkardıgı ürünü sipariş ettim ben pansea üç kutu kullandım
Ben pulusu iki kavanoz yedim bu ay adviktor bee fodega aldım birde burda çok iyi aktar var macunu ben yapıyorum arı sütü orjinal alıyorum güvendiğim bir aktarBenim anlamadığım bu women plus la diğer eş paketi neden ayrı ayrı var
Macunun içine ne koyuyorsunuz arı sütü hariçBen pulusu iki kavanoz yedim bu ay adviktor bee fodega aldım birde burda çok iyi aktar var macunu ben yapıyorum arı sütü orjinal alıyorum güvendiğim bir aktar
Bal orjinal arı sütü propolis maça kökü orjinal pekmez polen ölçülü miktarda küçük kavanozda hazırlıyorumMacunun içine ne koyuyorsunuz arı sütü hariç
Faydasını görürsün inşallahBal orjinal arı sütü propolis maça kökü orjinal pekmez polen ölçülü miktarda küçük kavanozda hazırlıyorum