- 30 Aralık 2020
- 85
- 112
- 33
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
MerhabalarMerhaba canım bende seninke aynıyım inşallah herşey gönlünce olurestorfem i nasıl kullanıyorsun
ayy izmiri de nasıl severimIzmir de benim hastanem Medical Park..
Bende öyleyim inan ki çatlıyorum içimde kelebekler uçuyor ama bi tarafım da fazla şey etme sakin ol diyor diğer tarımda hep olumsuz konuşuyor içimde üç tane ben var sanırımİNŞALLAH OYLE OLUR BI YANIM KORKU BI YANIM HEYECAN
Aminnn inşallah Allah razı olsun hepimize inşallah burdan hepimiz müjdeli haberi veririz. Nar suyu aynen mevsimi deyil marketlerde işten çıkınca gidip bende bı bakayım. Teşekkür ederimNar suyu içenleri duydum ama bu mevsimde nerden nasıl bulurum bilmiyorum marketlere baktım göremedim. İnşallah uğurlu gelir önce göbüşler sonra kucaklar dolsun
Sabah akşam iyiymiş aslında benim midemi bulandırıyor ikisini aynı anda içinceEstrofem bende ilk 5 gün sabah akşam bir tane diyer beşinci günü sabah öğlen aksam diğer kalan beş günde iki sabah iki akşam atılmasi gerekiyor dendi bakalım nolacak hayırlısı olsun inşallah
Evet haziran topiğini baştan sona okudum gerçekten baya uğurluydu hamiş olan olana maşallahKızlarım şans dilemeye geldimBizim Haziran topigi cok uğurlu geldi umarım aynı şekilde olacak buradaki arkadaşlarımda
Tek tavsiyem lütfen olumsuz her düşünceden ve kişiden uzak durun
Bebis haberlerinizi almak dileğiyle
Merhaba bende 30 Mayıs'ta opu oldum. 4 embriyolom var. Temmuzda olacağım bende transfer inslaalh. Adet olmayi bekliyorum 2 hafta sonra olurum sanırımHerkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Hadi inşallah çok bekletmez hemen gelir adetiniz. Çünkü onu beklemek de ayrı bir stres yaratıyor insanda.Merhaba bende 30 Mayıs'ta opu oldum. 4 embriyolom var. Temmuzda olacağım bende transfer inslaalh. Adet olmayi bekliyorum 2 hafta sonra olurum sanırım
Ben iki yıldır evliyim. Adetlerim hep zamanında olur . Umutlanmak için bile zamanım olmadı maalesefHadi inşallah çok bekletmez hemen gelir adetiniz. Çünkü onu beklemek de ayrı bir stres yaratıyor insanda.
Yazıcam mutlaka çünkü başka anlatıp içimi dökecek kimse yokBen iki yıldır evliyim. Adetlerim hep zamanında olur . Umutlanmak için bile zamanım olmadı maalesefinslaalh zamanında olur bu kez de sende transfer olursan gelişmeler i yaz canım
Bizde öyleyiz canım kimseye dmeiozYazıcam mutlaka çünkü başka anlatıp içimi dökecek kimse yokher şey netleşene kadar kimseye söylememe kararı aldık o yüzden anlatıp rahatlamam lazım
Benim sadece 1 tane 5.gün 3bb dondurulmuş embriyom var.Her şey nasip,ben de başta çok üzüldüm ama kısmetse eğer 5aa değil 2bc bile tutarArkadaşlar yumurta kalitelerinizin durumları nasıl? Benim 4 tane 5. Gün embriyosu var dondurulmuş. Bugün transfer hazırlıklarına başladık ve dosyada kalitelerini gördüm, canım sıkıldı. 4bc,3bc,3bc,2bc falandı ya. Biliyorum nasip işi tabi ama biraz canım sıkıldı.
Dualarim sizlerleEvet haziran topiğini baştan sona okudum gerçekten baya uğurluydu hamiş olan olana maşallahinşallah bizlerde bu ay şanslı oluruz. Sana da sağlıklı bir gebelik diliyorum ve bebişini kucağına sağ sağlim almanı diliyorum bizede bol bol dua et olur mu
Zor işler gerçekten. Benim 3. Deneme olacak, o yüzden tedirgin oldumBenim sadece 1 tane 5.gün 3bb dondurulmuş embriyom var.Her şey nasip,ben de başta çok üzüldüm ama kısmetse eğer 5aa değil 2bc bile tutar
Ooo yakınmış. Ayağını pozitif sürerek gel inşallahMerhaba ,ben de 2 Temmuz transfer tarihli olarak burda yerimi alayim
Benimde 5. Gün donduruldu 4aa 4ba 4bc dedilerArkadaşlar yumurta kalitelerinizin durumları nasıl? Benim 4 tane 5. Gün embriyosu var dondurulmuş. Bugün transfer hazırlıklarına başladık ve dosyada kalitelerini gördüm, canım sıkıldı. 4bc,3bc,3bc,2bc falandı ya. Biliyorum nasip işi tabi ama biraz canım sıkıldı.