- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #19.961
HhahahhahhaGeçen kayınvalidemlerdeyiz eltimler de geldi. Kaynım bu yaz evlendi. Neyse benim oğlanlar yengelerini çok seviyorlar. O varken özellikle küçük oğlum konuşturuyorum yüzüme bakmıyor. Meyve vericem benden değil eltimden alıyor falan. Eşime dedim ki şu sahneler geleceğin fragmanı gibinankör evlatlar eşlerini görünce yüzüme bakmayacaklar
En incesinden almak lazım o zaman yaz için. Bi bakayım hangi sitelerde var, hangisi güzel.Yazın Müslin çok iyi oluyor terletmiyor
Ya yuvalarında mutlu huzurlu olsunlar da ben arada bırakmam zaten oğluşlarımı ama inşallah gönlüme göre gelinlerim olurHhahahhahhaayyyy sinir olurum ben kıskancım delirirm evde bi azarı yer benden valla napıcaz bilmiyorumda erkekler biraz evlenince unutolar anaları babaları gibi oğullarımız bize dişkün olsun
Lcw dan almıştım oğluma yine onları kullanırım muhtemelenEn incesinden almak lazım o zaman yaz için. Bi bakayım hangi sitelerde var, hangisi güzel.
Helebi olmasınYa yuvalarında mutlu huzurlu olsunlar da ben arada bırakmam zaten oğluşlarımı ama inşallah gönlüme göre gelinlerim olur
Biz hızlıyız şimdiden gelinleri düşünüyozKızlar bebeleri doğurup kaynana bile olmuşsunuz güldürdünüz akşam akşam
Ahaha süpersinizBiz hızlıyız şimdiden gelinleri düşünüyoz
Hahahahaha allahımmmm benim oğlanı sesin kızla everelim sen zenginsinAynı yerden ev vericem onlara
Yanımda olsunlar
Eğer oturmak istemeyen olursa
Biz öldükten sonra istediklerini yapabilirler. Yok öyle yaşarken kiraya vermek
Benn de bişilerin tadına varıcam
Dur kız suan sayılmam. Her şey kv nin üzerine suanHahahahaha allahımmmm benim oğlanı sesin kızla everelim sen zenginsin
Beni 2 hafta da çağırıyor doktor35 yaş üstü hamileler, doktor kontrolüne kaç günde bir gidiyorsunuz? İlk aylarda 10 günü geçirme demişti doktor. Acaba hep mi öyle gitmek lazım.
Önceki gebeligimde ayda birdi. Ben de bu sefer 2 hafta sonra gitmiş olacağım.Beni 2 hafta da çağırıyor doktor
Geleceğe yatırım, olsun geleceğin parlakDur kız suan sayılmam. Her şey kv nin üzerine suan
Ve sadece 3 tane torunu var
Ondan dolayı yanı
Ama her türlü ileride çocuklara ev düşüyor
Onun için şeyettim
Yaşimda dolayı bir de miyomum olduğu icin riskli olarak görüyor ve 2 hafta bir çağırıyor. Oncekinde bende ayda bir gidiyordum ne yapalım artık gidicezÖnceki gebeligimde ayda birdi. Ben de bu sefer 2 hafta sonra gitmiş olacağım.
Hayırlı olsun canımKızlar bugün doktora gittim bebeğim iyi öyle hareket ediyordu ki sadece kalp sesi az geldi bana oda sesimi açmadı dedim acaba ama bisey olsa söylerdi herseyime baktı çok iyi dedi erkek dedisadece sesi az duydum ona sıkıldım
Hayırlı olsun canım
Çekirdeklere su mu koydu o? Bu kadar basitse yapalım hemen
Ayne su koydu, bence yapın, buzluğa atın, yaz için ben öyle yapıyorumÇekirdeklere su mu koydu o? Bu kadar basitse yapalım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?