- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 26
- Konu Sahibi yoncambenim
- #20.001
Saol canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canim
Benşm degil de eşimşn var yarın sıfır hyundai i10 var ötv indirimi ile onu alabiliriz belki eger cok küçük gelirse 2 el bakalım diyoruz ama 1 subata iş başı yapacagım ve araba mı sattıgı için istiyorum hamile kalmasam daha üst sınıra cıkabilirdim bebegim dogunca ücretsize ayrılacağım tekrarNissan juke alabilirsin bagaj hacmide yeterli olabilir. Ama o paralara sıfırını alamayabilirsin sıfır araç takıntın varsa biraz araştırma şart fiyatlar çok uçtu
Yok canim boyle soylese iyi niyetini anlarim ama benimki direk 12 18 hafta arasi cinsiyet soyleyen doktorlari cahillikle itam etti :) randevu tarihimi kesti ve ozmn belli olur dedi ben cok gicik oldum bilmiyorum kontrol suresi sirasinda baska doktora gozukme sansm varmi acaba hem denemis olurdum ama arayip soracagim pazartesi gunuİnsan çok merak ediyor ya.. bizimki göstermedi doktorum kontrol sürecinde birdaha gel mutlaka bakalım dedi inşallah gösterir
Her gittigimde görümce ile kavga ediyoruz kızımla itisiyor 6 aylık bebeyle düşünebiliyor musun klimalı oda da ben yatacağım diye 35 yaşında birde valla bana kalsa gitmeyiz de eşim cok ısrarcı sonra benimkilere sarıyor sen gelmezsen bende sizinkilere gitmem diyor 2 bina ötemde anam oturuyor el mecbur gidiyorum sayılı gün cabuk ngeçer diye sayıyorum günleriBiz de öyle yılda 1 kere hatay a gidiyoruz .gitmeyeceğiz iyiki bu yıl çok sıcak oluyor ben çocuğumu goturemem oraya .
Geçmiş olsun canım migren fena evlerden ırakYok canım grip gibi geçiyor. Dün akşam saatlerinde migrenim tuttu o beni mafetti. Şuan çok daha iyiyim
Benn kızımı üniversiteyi kazanınca yanında gidecegim bırakamam uzaklara uçakları cok seviyor eşim pilot olsun diyor yok ben oralara da göndermem gözümün önünde dizimin dibinde olsun istiyorum asosyalde olsun istemiyorum ama devirede güvenemiyorum annemi cok iyi anlıyorum cocuk yetiştirmek cok zor be yaaAnnesi zaten kuaför. Kız da kapmıştı yani hep ful bakımlı asla makyajsız görmedim
Bi de 3 kız kardeşler. Aslında tüm malzemeler evde var ama şehir dışına gideceği için yenileri lazım tabi
Valla benim adamda öyle gezeriz diyor bebeler yapar herseylerini diyor ama ben cok yapısıgım evini arabasını alalım diyorum asla almam kendime alırım binerse biner kalırsa kalır dah iyisini kendi yapsın diyorBen de eşitlikten yanayım. Okuyup meslek sahibi olmalarını sağladıktan sonra hiç birine zırnık vermeyeceğim. Kendim gezip yaşayacağım diyormuşum
Aaaa çok şaşırdım şu anda ben de hem park yatak hem ikea ahşap beşik vardı. Ahşap beşik sadece ilk 6 ay iş gördü sonra çöp oldu çünkü benim kızım biraz hareketli uyuyordu ve sığmamaya başladı ama park yatak benim en hassas noktam alırken zorla alıp aldıktan sonra müptelası oldum. Bir buçuk yaşında park yatağında yatıyor bir sene daha yatar muhtemelen sonra da büyük yatağa geçeriz diğer büyüyen beşikleri hiç istemedim çünkü onlar fazla küçük bebek ve çocuklar için. Bir de park yataklrın desenleri eskisi gibi renkli renkli değil artık düz ve güzel renkleri de var tabi ki heves edip oda yaptırınca değiştirmek istiyor insan ama rahatlığı vazgeçilemez annemlere kv her eve koydum
Dedem aynen böyle yaptı dedem baya varlıklı idi bize kalır dedik br bk kalmayacak cici babaannemi harcıyor birde genc aldı kadın iyide bakıyor yazık babaanneme dısarıdan bir kere yemek ısmarlama ıs insan yeni karısını lokanta lokanta gezdiriyor valla hiç acımayacan aldır can herseyi babaanneme cok üzülüyorum cok çekti cokValla diyorum kaynanayı gömer de bi cici anne getirir mi başımıza malum sonradan gelenler kıymetli oluyorlar götürüyolar malı
Benim oğlan da sürekli gum bir ses çocuk yerde Sizde ki kadar atraksiyon olmadıysa da parmaklik olmadan bizde yapamadık
Normal yatağa yatmak istemedi çocuk düşerim diye. Uzunca süre sandalye koyduk önüne.
Hep öyle oluyor zaten o yüzden önce dedeler gitmeli nineler gidince dedeler kuduruyorlar böyle çok tanıdığım varDedem aynen böyle yaptı dedem baya varlıklı idi bize kalır dedik br bk kalmayacak cici babaannemi harcıyor birde genc aldı kadın iyide bakıyor yazık babaanneme dısarıdan bir kere yemek ısmarlama ıs insan yeni karısını lokanta lokanta gezdiriyor valla hiç acımayacan aldır can herseyi babaanneme cok üzülüyorum cok çekti cok
Napalım artık bende 4 şubatta gidicem kendi isteyimle bilerek geç gidiyorum tam söylesin diye, napalım artıkBunu bu son muayeneye gitmeden once soyleseydn hevsmden icim icime sigmazdida suan cidden bosverdm diyorum cok sukur saglikli napiyim nasip boyle olsn artk onemli degil
Bence değil gibi ama emin olamadımKızlar kafama takıldı böyle pipi olur mu sizce kordon olabilir mi oğlumun böyle değildi tövbeler tövbesi evhamlandım gece gece.
Doktor böyle birşey kızsa o kızın hayatı zor olur dedi tövbe Yarabbim ya. Pipi kesin ultrason böyle uzattı demekkiBence değil gibi ama emin olamadım
Kızlar sabah göbeğimde kızarıklık olduğunu söylemiştim. Bebek yağındanmış. Hem de johnsons baby. Ben alerjik olmamama rağmen böyle olduysa, hassas ciltleri düşünemiyorum. 2-3 günde bir banyodan sonra sürdüm. En fazla 3 kere sürmüşümdür. Dikkatli olun. Foto da yüklüyorum, bunun 10 kat kırmızı halini düşünün, anca bu kadar çekebildim gece gece
Tamamda hala kesin bişi demiyomu kaç haftalık olmuşsunDoktor böyle birşey kızsa o kızın hayatı zor olur dedi tövbe Yarabbim ya. Pipi kesin ultrason böyle uzattı demekki
Canım detaylı 20 -24 Hafta arası diye biliyorum19-20 haftalık ayrıntılı ultrason da var canım onun söylemesine gerek yok zaten detaylıda görürsün.