- 23 Ekim 2018
- 15.424
- 35.150
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #19.941
Biraz büyüsün makyaj kuaför ped masrafı da başlayacakNe kıyafeti bitiyor
Ne oyuncakları
Her kıyafetine uyum istiyor
Ama bak düzleştirici ve maşa olursa kuaför masrafı olmazBiraz büyüsün makyaj kuaför ped masrafı da başlayacak
Bir kaç yıl önce kuzenimin kızı 2 yıllık bir bölüm kazandı şehir dışına gidecek. İhtiyaç listesi yapmış bi bakayım dedi liste aynen şöyle: düzleştirici, maşa, rimel, allık vs diye uzuyorçok gülmüştüm
Biz asla bu cinsiyetleri öğrenemeyeceğizkızlar şimdi haziran annelerine baktim.
bazılarının cinsiyetler değişmiş:)
Annesi zaten kuaför. Kız da kapmıştı yani hep ful bakımlı asla makyajsız görmedimAma bak düzleştirici ve maşa olursa kuaför masrafı olmaz
O iyi bişi
İşte o yuzden emin olamıyorum. Ama 18-20 hafta arası emin olurumBiz asla bu cinsiyetleri öğrenemeyeceğiz
Yani ona kalmıcak sana kalıcak elbetNapim varyemezin teki ne yer ne yedirir kazık kakacak değil ya ben görmedim çocuklarım görür inşallah.
Ee yeni şeyler insanı heveslendırırAnnesi zaten kuaför. Kız da kapmıştı yani hep ful bakımlı asla makyajsız görmedim
Bi de 3 kız kardeşler. Aslında tüm malzemeler evde var ama şehir dışına gideceği için yenileri lazım tabi
HahahahahahahaGeleceğin kaynanaları are loading…
Küçükken evet, süsü püsü bitmez ben kesin çokda süslerimKız çocuk daha masraflı bence
Oğlum olursa ona bisi diyemem ( ev düzenini kadın kurduğu ıcın)Geleceğin kaynanaları are loading…
Geçen kayınvalidemlerdeyiz eltimler de geldi. Kaynım bu yaz evlendi. Neyse benim oğlanlar yengelerini çok seviyorlar. O varken özellikle küçük oğlum konuşturuyorum yüzüme bakmıyor. Meyve vericem benden değil eltimden alıyor falan. Eşime dedim ki şu sahneler geleceğin fragmanı gibiHahahahahahahakendimden korkuyorum
Ben de eşitlikten yanayım. Okuyup meslek sahibi olmalarını sağladıktan sonra hiç birine zırnık vermeyeceğim. Kendim gezip yaşayacağım diyormuşumOğlum olursa ona bisi diyemem ( ev düzenini kadın kurduğu ıcın)
Ama kızıma her türlü lafımı geçiririm
Ve ne olursa olsun her şey eşit olur .öyle oğlan kiz ayrımı yok !
Elin gelinini mi beslıcem habire
Kıymet biliyorlar sanki
Kenarlarından asagi katlanani var ona dikkat et hepsi katlanıyor mu bilmiyorum ben oglumda kullanıyorum bazasinda var 2. İçinde kendi yatağıma alacamKızlar bakın böyle bariyer alıcam yatagıma
Aynı yerden ev vericem onlaraBen de eşitlikten yanayım. Okuyup meslek sahibi olmalarını sağladıktan sonra hiç birine zırnık vermeyeceğim. Kendim gezip yaşayacağım diyormuşum
Ben de ev alırız diyordum da şimdi ev sayısı 3 e çıktı ve elimizde sadece kendi evimiz varAynı yerden ev vericem onlara
Yanımda olsunlar
Eğer oturmak istemeyen olursa
Biz öldükten sonra istediklerini yapabilirler. Yok öyle yaşarken kiraya vermek
Benn de bişilerin tadına varıcam
O da zor valla 4 ev lazım size şu durumdaBen de ev alırız diyordum da şimdi ev sayısı 3 e çıktı ve elimizde sadece kendi evimiz var
Kendi evimiz var çocuklara birer tane 3 lazım ama kendime yazlık alırsam 4 olurO da zor valla 4 ev lazım size şu durumda
Bir de yazlık heeKendi evimiz var çocuklara birer tane 3 lazım ama kendime yazlık alırsam 4 olur
Hayaller bedava neysekiBir de yazlık heeohhh
O kadar ev ve yanında yazlık
☺Hayaller bedava neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?