- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.225
- 63
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #19.921
Ben coronayım dedim ama test negatif geldi. Bu sefer influenza diyoruz, öksğrmekten içim dışıma çıktı. Öksürük için önerilen bir şey var mı kiİnşallah
Bana da bişiler oldu ama grip mi korona mi bılmıyorum
Bol su içtim sadeceBen coronayım dedim ama test negatif geldi. Bu sefer influenza diyoruz, öksğrmekten içim dışıma çıktı. Öksürük için önerilen bir şey var mı ki
Napim varyemezin teki ne yer ne yedirir kazık kakacak değil ya ben görmedim çocuklarım görür inşallah.Hahahahaha yaaa çok fenasın
Bende senin gibiydim canım geçen hafta okuyanlar da bilir ateşlendim hatta... Parol, ıhlamur ve bol su içerek atlattım. Su çok önemlii... bol bol idrara çıkman lazım.Ben coronayım dedim ama test negatif geldi. Bu sefer influenza diyoruz, öksğrmekten içim dışıma çıktı. Öksürük için önerilen bir şey var mı ki
Ya bende çok öksürüyorum 3 hafta oldu eskisi kadar şiddetli değil ama böyle gıcık gibi afedersiniz biraz balgam da var çokta yapılcak bişe yok dr a gidip ilaç yüklemek istemedim yavaşta olsa geçecek inşallah. Nöbet şekeri aldırdım eşime onunla hafifledi ama ilaçsız zor geçiyor.Ben coronayım dedim ama test negatif geldi. Bu sefer influenza diyoruz, öksğrmekten içim dışıma çıktı. Öksürük için önerilen bir şey var mı ki
Aynen eşime diyorlar damatlara çalışıyorsun o kadar kızıyoruz ki evlatlarımıza çalışıyoruz onlar evliliklerinde mutlu olsunlar yeter ki damat/gelin de yesin ne var sankiEe kıza da yapılınca " damadı beslıyor" oluyor
Yok canım grip gibi geçiyor. Dün akşam saatlerinde migrenim tuttu o beni mafetti. Şuan çok daha iyiyimCok agır mı geçiyor bol cvitamini bok su iç canım
Kızlar öyle kendi kendine geçiyor demeyin lütfen. Bende ilaç kullanamıyorum ama kadın doğum doktorum kan sulandırıcı iğne verdi. Riske atmayın derim.Ya bende çok öksürüyorum 3 hafta oldu eskisi kadar şiddetli değil ama böyle gıcık gibi afedersiniz biraz balgam da var çokta yapılcak bişe yok dr a gidip ilaç yüklemek istemedim yavaşta olsa geçecek inşallah. Nöbet şekeri aldırdım eşime onunla hafifledi ama ilaçsız zor geçiyor.
Çok haklısın.Türkiyede bir yeni geline bir de hamileye laf söylemeye bayılıyor herkes.Mesela düğün senin düğünün herkesin senin mutluluğun için çabalaması gerekir ama sen akrabalarını memnun etmeye çalışırsın. Gebelikte de senin stresten uzak durman gerekir, yanlış bi laf söylesen bile duygusalligina verilmelidir ama yoook. Herkes lafını söyler bi de giderken "sen yine kafaya takma karnındakini düşün" derler. O yüzden iş sana düşüyor. Kendi kendini ikna edeceksin "tüm bu olanlar benim hatam değil, insanların ne düşündüğüyle ilgilenmiyorum". Ben de bir kaç haftadır geniş aile dramalarıyla baş etmeye çalışıyorum da
Halbuki eşitlik cok önemli!Aynen eşime diyorlar damatlara çalışıyorsun o kadar kızıyoruz ki evlatlarımıza çalışıyoruz onlar evliliklerinde mutlu olsunlar yeter ki damat/gelin de yesin ne var sanki
Çam kozalağı pekmezi. Akciğer temizliyor. Annem evde görüp söylemişti. Covidken aldım sabah akşam 1 kaşık. Kesti öksürüğü. Sonra sigara kullanan eşim de içti. Ciğerlerimin rahatladığını hissediyorum diyordu. Bol su ve meyve tabii ki. Geçmiş olsunBen coronayım dedim ama test negatif geldi. Bu sefer influenza diyoruz, öksğrmekten içim dışıma çıktı. Öksürük için önerilen bir şey var mı ki
Yazın Müslin çok iyi oluyor terletmiyorKızlar bebek bakım çantası önerecek var mi? Bir de muslin battaniye ben kullanmadım hiç, bu sefer alsam mi?
Geleceğin kaynanaları are loading…Valla yaaaaa erkeğin masrafına nasıl yetişcez, elin kızlarını gezdirsin diye kahvaltılara götürsün, çiçek göndersin diyemi çalışcazhahahaha
Kız çocuk daha masraflı benceEn azındna kıza az verirsinerkek hep ister
Ama tabi evliliğe gelirse, artık bu devirden sonra, çalışın alın derim bana güvenmeyin derim,
20 sonra sonra gelinim benim hakkımds yazar artık bdvkayınvalidem bize yardım etmiyo diye
Ben 4 yaşındaki kızımın yatağı için aldım, çok işimize yaradı. Alırken yükseklik ölçüsüne ve bazalı için uygun mu, ona dikkat etmek gerekiyor.Kızlar bakın böyle bariyer alıcam yatagıma
Yatağım gelsin ona gore bakıcam evetBen 4 yaşındaki kızımın yatağı için aldım, çok işimize yaradı. Alırken yükseklik ölçüsüne ve bazalı için uygun mu, ona dikkat etmek gerekiyor.
Ne kıyafeti bitiyorKız çocuk daha masraflı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?