2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaaa aslında mesela aabah 6 da yatsam 11-12 de uyanırım rahatlıkla ama eşimde uyuyo ya bende yatıyorum artık annem kardeşimle bi kaç ay uğraşcaz teyzesi bu günler için var istedi uğraşsın ben uyurken
Hahaha masum...
Keşke o işler öyle olsaydı cnaım benim birileri bakabilse ve sen uyuyabilseydin ama ev kilise çanı gibi inledi valla istersek on kişide olsun bensiz durmadı kızım

Hadi yaaaa misssss en güzel kv ben hiç öyle olmam valla biraz kıskancım sanırım oğluşumu kıskanabilirim ama kötülük yapmam tabiki

Bazen denk geliyor böylesi hiç takilma ona. Banada çocuğun olmaz asla doğal yolla demişti bir doktor hic yolu yokmu demiştim direk tüp bebek aşılama bile olmaz dedi. 3 kere doğal yolla hem de hemen hamile kaldim.
Boşuna demiyorlar Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye Ne güzel duaymış böyle okudukça daha iyi anlıyorum

Bence doğrudur canım. Diğer doktor biraz cins galiba. Bir daha ona gitme bence sen
Gitmicem ya çocuğum özürlü doğacaksa da moralimi bozuyor.. Ben onu öyle kabul ediyorum her haliyle rabbimin sınavıdır bana bu durum derim yine doğururum ne dertler var bin şükür bana bağışladı derim. Ama hiç mi telkin etmez insan.. bir de benim üzerimde gösteriyor kolumu tutup bak diyor burdan sonrası yok göremiyorum diyor. Bildiğin travma yarattı bende..

Hahaha masum...
Keşke o işler öyle olsaydı cnaım benim birileri bakabilse ve sen uyuyabilseydin ama ev kilise çanı gibi inledi valla istersek on kişide olsun bensiz durmadı kızım
Ayyy abimin bebeğide öyleydi, allahım bize bırakıp gitti olaylar olaylar sesi kısıldı bebeğin ağlamakdan hayatımda ilk defa öyle bir bebek gördüm
Allahım inşallah bebeğim babasıyla bana benzer

Ben ana yanı beşik almıcam, odasına beşik alıcam, oda şlerde sökülüp yatak olan beşikler var öyle kullanışlı geldi bana onu düşünüyorum

Bazen denk geliyor böylesi hiç takilma ona. Banada çocuğun olmaz asla doğal yolla demişti bir doktor hic yolu yokmu demiştim direk tüp bebek aşılama bile olmaz dedi. 3 kere doğal yolla hem de hemen hamile kaldim.
Bana da aynısını dedi doktorlar ne zor günlerdi rabbim.. belki dr lar bu kadar imkansız dedi diye suan kaybetmekten korkuyorum rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ama cidden bazı dr lar çok acımasız seneler geçtikçe hissiz empatisiz oluyorlar

Empati yoksunu oluyor bazıları canım Allah ıslah etsin onları.

Ben kesin almayı düşünüyorum. Odasına mutlaka beşik alacağım, hani sonra yatak olup sonra 3-4 yaşına kadar kullanılanlardan. Anne yanı da çok iş görüyor. Yengemin vardı, geceleri hiç oda değiştirmek zorunda kalmıyordu. Hemen emzirip, pışpışlayıp uykusuna devam ediyordu. Hani şu reflü yatağı da olanlardan alıcam (aşağı doğru eğim veriyorsun)Gece emzirdikten sonra kusma riskini azaltıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…