- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.421
Aynen görsel olarak çok tatlı çok güzeller odanda alanın varsa mantıklı , benim yok alamıyorum oyuzdenYa bende şu sepet beşikler var ya ahşap olan çok hoşuma gidiyor
Evet seni anlıyorum.Benim de kaynana saf gibi yapar kendini kavgayı kayınpeder yapar resmen adam bulldog köpekleri gibi sürekli hırlıyor neye kızacağını bile anlayamazsın hele ki para meselesi açılsın küfür eder evinden kovar 2 saat sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranır.
Hayretler içinde okudummmm nasıl devam ediyorsun peki bu şartlarda bu evliliğe canım, eşin yanında olsa eyvallah ama o da susuyor belli ne diyeceğimi bilemedim dağ başında yaşayan hiç okula gitmemiş adam bu insanlar kadar yobaz olamaz yuh yaEvet seni anlıyorum.
Biz eşimle sadece 2 saat avm gittik. Alış verişe. Kendimize uygun birşey bulamadık eşim dedi çarşıya gideriz başka gün.
Eve geldik kayınbabam kayınvalidem ikiside süratından düşen bin parça. Bizimle konuşmadılar.
Niyeki eşim beni 2 saat dışarı çıkarmış.
2 gun geçti eşim dedi sabah gidelim çarşıya.
Kayınbabam ölmüş babama bile küfür ederek sen neden geçen gittin işini bitirmedin
İnsan bir kere çarşıya gider ve bir daha gitmez dedi.
Karşımda ki erkek 65 yaşında ben ne diyeyim.
Eşimde öyle yanımda oturdu birşey demedi.
Git annende kal dedi.
Bu dünyada hakkımı helal etmeyeceğim 2 kişi kaynana kayınbaba
Ohaaaa yanii olaya bak, sanane diyesim geldi o ne karışırır sizin çıkıp çıkmamanıza yaaa allhım deli oluyorum böylrEvet seni anlıyorum.
Biz eşimle sadece 2 saat avm gittik. Alış verişe. Kendimize uygun birşey bulamadık eşim dedi çarşıya gideriz başka gün.
Eve geldik kayınbabam kayınvalidem ikiside süratından düşen bin parça. Bizimle konuşmadılar.
Kayınbabam ölmüş babama bile küfür ederek sen neden geçen gittin işini bitirmedin
Git annende kal dedi.
Canım ben almanyada yaşıyorum.Hayretler içinde okudummmm nasıl devam ediyorsun peki bu şartlarda bu evliliğe canım, eşin yanında olsa eyvallah ama o da susuyor belli ne diyeceğimi bilemedim dağ başında yaşayan hiç okula gitmemiş adam bu insanlar kadar yobaz olamaz yuh ya
Eskiden kadının çarşıya gitmemesiyle alakalı bi inanış varmış laf söz olurmuş ama bu bahsettiğim kadının tek başına gitmesiyle alakalı yani eskiden o cehalet döneminde bile yanında kocasıyla çarşıda gezen kadına ses edilmezmiş . Sen hem bu devirde hem eşinle çıkacaksın kayınpederin sana öyle hakaretler yapacak eşinde susacak çok şaşırdım şaşırmaktan ziyade çok üzüldüm. Uzaktan böyle konuşması kolay tabi sen neler yaşadın ne şartlar altında evliliğini sürdüyorsun bilemem ama ölmüş babana bile küfür edilmesi hazmetmek gerçekten zor Allah yardımcın olsunEvet seni anlıyorum.
Git annende kal dedi.
Kesinlikle sen kalma o gittsin annesinin babasının yanına, one öyle, zaten ayda yılda bi geliyosunuz tabikide geziceksiniz. Gerçi eşiniz koşuyo olsaydı, onlar bişi diyemezdiCanım ben almanyada yaşıyorum.
Bizim yanımızda değiller.
Eşim onlardan çok korkuyor ve çok çekiniyor.
Bu sadece bir örnek idi. Her günüm cehennem gibi geçti.
Eşime şart koydum anlaştık artık türkiyeye gidince o ailesine ben aileme gideceğim.. Aksi taktirde boşanacağım.
Çünki beni savunma kabiliyeti yok.
Onlar eziyor o susuyor.
Çok korkuyor onlardan
Ben ana yanı beşik almıcam, odasına beşik alıcam, oda şlerde sökülüp yatak olan beşikler var öyle kullanışlı geldi bana onu düşünüyorum
Kızzzzzz sen ne ara alıyosun bunlarıBrn ana yanı besigini aldim ama odasina bazami park besikmi yoksa mobilya besikmi alsam kararsizim
Bende oda yapicam ama odanin takiminda hem besik hem baza var ama annem park besigin daha kullanisli olacagini soyluyorKızzzzzz sen ne ara alıyosun bunlarıdaha bizim bir çöpümüz yok
Yaaaa park beşik belki ilerde 2. Çocuğuma alırım şimdi oda yapma hayalim var oyuzden oda yapıcam beşikli ama sonradan yatak oluyo kullanışlı 5-6 yaşına kadar kullanabilir..
Canım kayınvalidem olsa bende ona cevap veririm. Ama bu adamda hem utanma yok ben 1 desem ağzına gelini söyleyecek.Eskiden kadının çarşıya gitmemesiyle alakalı bi inanış varmış laf söz olurmuş ama bu bahsettiğim kadının tek başına gitmesiyle alakalı yani eskiden o cehalet döneminde bile yanında kocasıyla çarşıda gezen kadına ses edilmezmiş . Sen hem bu devirde hem eşinle çıkacaksın kayınpederin sana öyle hakaretler yapacak eşinde susacak çok şaşırdım şaşırmaktan ziyade çok üzüldüm. Uzaktan böyle konuşması kolay tabi sen neler yaşadın ne şartlar altında evliliğini sürdüyorsun bilemem ama ölmüş babana bile küfür edilmesi hazmetmek gerçekten zor Allah yardımcın olsun
Senin sigorta hangisiydi canimIcinde Starbucks var hastaneninbedava tabi 150 lira hizmetleri güzel bide ona veriyoruz. Özel sigorta varken başladım sonra bir ara benim yoktu ama çocukların var. Şimdi bende devam ettiriyorum.
Bende ondan almıştım kızıma. Kızım şimdi onda uyuyor.Kızzzzzz sen ne ara alıyosun bunlarıdaha bizim bir çöpümüz yok
Yaaaa park beşik belki ilerde 2. Çocuğuma alırım şimdi oda yapma hayalim var oyuzden oda yapıcam beşikli ama sonradan yatak oluyo kullanışlı 5-6 yaşına kadar kullanabilir..
Hey maşallahhhhhBende oda yapicam ama odanin takiminda hem besik hem baza var ama annem park besigin daha kullanisli olacagini soyluyorben hziliyim bacim bunlari aldim kiyafetler bezler vs haric
Mantıklı cidden baya kullanabiliyorsun .. hoşuma giti benimde hem beşik hem yatak, ilerde başka çocuğum olursa yine beşik haline getirip , diğer çovuğuma büyük yatak alırımBende ondan almıştım kızıma. Kızım şimdi onda uyuyor.
7 yaşına kadar kullanabiliyor.
Ayyy kurumaz kizHey maşallahhhhhıslak mendilleri inşallah biz doğurana kadar kurumazlar içinde yaaaa sen ne istiyosan onu al anneye fln bakma
Heeeee çakallllll anane biraz onlar biraz daha ucuz oluyorAyyy kurumaz kizkururmu acaba ama marketlerdede uzun sure kaliyor bence kurumaz ahahaha bizde besigi anneanne alir o yuzden annem fikir veriyor
Zaten senin cevap vermene gerek kalmaması gerekiyordu eşinin müdehale etmesi gerekiyordu. O 65 yaşında senle kavga etmeye utanmıyor sen edebinden susuyorsun vallahi helal olsun sabırlıymışsınCanım kayınvalidem olsa bende ona cevap veririm. Ama bu adamda hem utanma yok ben 1 desem ağzına gelini söyleyecek.
Ve yaşından başından utansa gelini ile kavga etmez.
Ahhh ayni durum bendede var annemler besigi hali perdeyi alalim diyorlar anneannemlerde bebek arabasini alalim diyorlar ama benm kaynana hic orali degil uc gun sonra sevmeye gelirse bendeHeeeee çakallllll anane biraz onlar biraz daha ucuz oluyorvalla bizim adet gibi değilde, annemler biz odasını allalım dediler
Kaynanamda sizinkiler odayı alıcaksa bizde bebek arabasını alalım dediler.
Siz beğenin onları alalım dediler ikiside oyuzden şanslıyım ne beğenirsem onu alıcaklar
Ben bbebek odası alıcam direk, dolabı beşiği içinde .
Zayen annemle babam durmaz alırlar habire bişiler
Ooooo onlara gittiğinde orda laf at, ayyyy canım annemde bebeğe bunu alıcakmış fln de , bakalım ne dicekAhhh ayni durum bendede var annemler besigi hali perdeyi alalim diyorlar anneannemlerde bebek arabasini alalim diyorlar ama benm kaynana hic orali degil uc gun sonra sevmeye gelirse bendevercem ona