2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet seni anlıyorum.
Biz eşimle sadece 2 saat avm gittik. Alış verişe. Kendimize uygun birşey bulamadık eşim dedi çarşıya gideriz başka gün.
Eve geldik kayınbabam kayınvalidem ikiside süratından düşen bin parça. Bizimle konuşmadılar.
Niyeki eşim beni 2 saat dışarı çıkarmış.
2 gun geçti eşim dedi sabah gidelim çarşıya.
Kayınbabam ölmüş babama bile küfür ederek sen neden geçen gittin işini bitirmedin
İnsan bir kere çarşıya gider ve bir daha gitmez dedi.
Karşımda ki erkek 65 yaşında ben ne diyeyim.
Eşimde öyle yanımda oturdu birşey demedi.
Git annende kal dedi.
Bu dünyada hakkımı helal etmeyeceğim 2 kişi kaynana kayınbaba

Hayretler içinde okudummmm nasıl devam ediyorsun peki bu şartlarda bu evliliğe canım, eşin yanında olsa eyvallah ama o da susuyor belli ne diyeceğimi bilemedim dağ başında yaşayan hiç okula gitmemiş adam bu insanlar kadar yobaz olamaz yuh ya

Ohaaaa yanii olaya bak, sanane diyesim geldi o ne karışırır sizin çıkıp çıkmamanıza yaaa allhım deli oluyorum böylr Siz berabermi kalıyosnuz onlarla

Canım ben almanyada yaşıyorum.
Bizim yanımızda değiller.
Eşim onlardan çok korkuyor ve çok çekiniyor.
Bu sadece bir örnek idi. Her günüm cehennem gibi geçti.
Eşime şart koydum anlaştık artık türkiyeye gidince o ailesine ben aileme gideceğim.. Aksi taktirde boşanacağım.
Çünki beni savunma kabiliyeti yok.
Onlar eziyor o susuyor.
Çok korkuyor onlardan

Eskiden kadının çarşıya gitmemesiyle alakalı bi inanış varmış laf söz olurmuş ama bu bahsettiğim kadının tek başına gitmesiyle alakalı yani eskiden o cehalet döneminde bile yanında kocasıyla çarşıda gezen kadına ses edilmezmiş . Sen hem bu devirde hem eşinle çıkacaksın kayınpederin sana öyle hakaretler yapacak eşinde susacak çok şaşırdım şaşırmaktan ziyade çok üzüldüm. Uzaktan böyle konuşması kolay tabi sen neler yaşadın ne şartlar altında evliliğini sürdüyorsun bilemem ama ölmüş babana bile küfür edilmesi hazmetmek gerçekten zor Allah yardımcın olsun

Kesinlikle sen kalma o gittsin annesinin babasının yanına, one öyle, zaten ayda yılda bi geliyosunuz tabikide geziceksiniz. Gerçi eşiniz koşuyo olsaydı, onlar bişi diyemezdi Allahdan uzaksın

Brn ana yanı besigini aldim ama odasina bazami park besikmi yoksa mobilya besikmi alsam kararsizim
Kızzzzzz sen ne ara alıyosun bunları daha bizim bir çöpümüz yok

Yaaaa park beşik belki ilerde 2. Çocuğuma alırım şimdi oda yapma hayalim var oyuzden oda yapıcam beşikli ama sonradan yatak oluyo kullanışlı 5-6 yaşına kadar kullanabilir..

Bende oda yapicam ama odanin takiminda hem besik hem baza var ama annem park besigin daha kullanisli olacagini soyluyor ben hziliyim bacim bunlari aldim kiyafetler bezler vs haric

Eklentiler

• IMG_20211203_102421_1.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20211205-WA0008.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20211205-WA0009.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20211205-WA0003.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 70
Canım kayınvalidem olsa bende ona cevap veririm. Ama bu adamda hem utanma yok ben 1 desem ağzına gelini söyleyecek.
Ve yaşından başından utansa gelini ile kavga etmez.

Icinde Starbucks var hastanenin bedava tabi 150 lira hizmetleri güzel bide ona veriyoruz. Özel sigorta varken başladım sonra bir ara benim yoktu ama çocukların var. Şimdi bende devam ettiriyorum.
Senin sigorta hangisiydi canim
Tama yazmışsın okudum

Bende ondan almıştım kızıma. Kızım şimdi onda uyuyor.
7 yaşına kadar kullanabiliyor.

Bende oda yapicam ama odanin takiminda hem besik hem baza var ama annem park besigin daha kullanisli olacagini soyluyor ben hziliyim bacim bunlari aldim kiyafetler bezler vs haric
Hey maşallahhhhh ıslak mendilleri inşallah biz doğurana kadar kurumazlar içinde yaaaa sen ne istiyosan onu al anneye fln bakma

Hey maşallahhhhh ıslak mendilleri inşallah biz doğurana kadar kurumazlar içinde yaaaa sen ne istiyosan onu al anneye fln bakma
Ayyy kurumaz kiz kururmu acaba ama marketlerdede uzun sure kaliyor bence kurumaz ahahaha bizde besigi anneanne alir o yuzden annem fikir veriyor

Ayyy kurumaz kiz kururmu acaba ama marketlerdede uzun sure kaliyor bence kurumaz ahahaha bizde besigi anneanne alir o yuzden annem fikir veriyor
Heeeee çakallllll anane biraz onlar biraz daha ucuz oluyor valla bizim adet gibi değilde, annemler biz odasını allalım dediler
Kaynanamda sizinkiler odayı alıcaksa bizde bebek arabasını alalım dediler.
Siz beğenin onları alalım dediler ikiside oyuzden şanslıyım ne beğenirsem onu alıcaklar
Ben bbebek odası alıcam direk, dolabı beşiği içinde .
Zayen annemle babam durmaz alırlar habire bişiler

Canım kayınvalidem olsa bende ona cevap veririm. Ama bu adamda hem utanma yok ben 1 desem ağzına gelini söyleyecek.
Ve yaşından başından utansa gelini ile kavga etmez.
Zaten senin cevap vermene gerek kalmaması gerekiyordu eşinin müdehale etmesi gerekiyordu. O 65 yaşında senle kavga etmeye utanmıyor sen edebinden susuyorsun vallahi helal olsun sabırlıymışsın

Ahhh ayni durum bendede var annemler besigi hali perdeyi alalim diyorlar anneannemlerde bebek arabasini alalim diyorlar ama benm kaynana hic orali degil uc gun sonra sevmeye gelirse bende vercem ona

Ahhh ayni durum bendede var annemler besigi hali perdeyi alalim diyorlar anneannemlerde bebek arabasini alalim diyorlar ama benm kaynana hic orali degil uc gun sonra sevmeye gelirse bende vercem ona
Ooooo onlara gittiğinde orda laf at, ayyyy canım annemde bebeğe bunu alıcakmış fln de , bakalım ne dicek biz öyle laf attık, eşimde fena aldırmak için annesine söyledi iyi ozman bizde bebek arabasını alalım dediler
Madem bişi yok, anca cevap o zaten
Belki bilezik takar sana umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…