- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.381
mavibeyazzz canım bugundu demi randevun kaçta gidiyorsun güzel haberlerle dön inşallah bekliyoruz
mavibeyazzz canım sen doktora gidecektin ne oldu merak ettim sanırım bir elini görememişti doktor hafta sonu ben çok giremeyebilirim KK ya beni etiketleyerek durumundan haberdar edersen sevinirim...
Merhaba kızlar bütün gün dışardaydım o yüzden ysxamadım hiç.. Öncelikle ikili testimle beraber kendi doktoruma gidecektim fakat doktorum hastalanmış bende farklı bir doktora gösterdim petinatolog böyle böyle dedi sağ elini görememiş dedim sonra ultrasona geçelim bakalım bi dedi ve sağ elini gördüğünü gösterdi ve bana da gösterdi başının yanımda tutuyordu.. Daha sonra o elini görmediğini söyleyen perinatoloğa kontrole gittim tekrar ve sonuç yine aynı bu sefer bebeğin sırtı dönüktü bu arada iki muayne arası da 2 saat zaman farkı vardı.. yine sağ elini göremedi ultrason fotoğrafları çekti ve diğer doktorun gördüğünü bana gösterdiğini söyledim. 17. Hafta tekrar gel yine bakalım biraz daha büyümüş olur dedi. Biri görüyor biri görmüyor stres oldum açıkcası yine.. Kendi doktorumlada mesajlaştım durumu anlattım. Perinatologların uzman olduğunu fakat sonuçların %70 doğru sonuç verdiğini söyledi. Çarşamba günü bana gel hem vajinal hem karından detaylıca bakalım şu yaramaza falan dedi telkin etti beni sağolsun. Şuan yine muallakta kaldık yani. Doktoruma diğer testlerden yaptırmak istemediğimi ne olursa olsun herhangi bi özürü olursa da doğurmak istediğimi söyledim. Biraz uzun oldu ama merak edenler için hemde içimi rahatlatmak için yazdım. Dua edenlerden allah razı olsun. İnşallah herşey iyi olacak. ❤mavibeyazzz canım nasıl geçti randevun. Meraklardayız