2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok ilginç gerçekten ben 12+1 de perinatoloğa gitmiştm o gördü. Hadi o detaylı bakıyor desen 13+0 da kendi doktorumda aynı cinsiyeti söyledi sonrasında fetal dna ile de doğrulandı görmemesi imkansız gibi bişey geldi bana

Gece geç yatıyorsun ama gündüz nasıl kalkacaksın o mesele
Bebek beklemez. Heleki yenidoğan Gunde defalarca alt değişimi oluyorn

Bebek doğsun zaten uyku diye ağlayacaksın merak etme sen
Yaaa aslında mesela aabah 6 da yatsam 11-12 de uyanırım rahatlıkla ama eşimde uyuyo ya bende yatıyorum artık annem kardeşimle bi kaç ay uğraşcaz teyzesi bu günler için var istedi uğraşsın ben uyurken

Çok iyi anlıyorum canım seni, benimde hiç özel bi isteğim yoktu ama bilmek istiyodum. Ama onun bahsettiği Nub teorisinde ki o çıkıntı olabilir bilemiyorum ama resimde de gördün ya net bi şekilde belliydi. Kapatsa göstermese tamam. Göstermiyor bacağını açmıyor dese ikna olurdun da şimdi biraz sallamış gibi hisseddiyosundur haklı olarak.

10. Haftada benim takip ettiğim programda bu hafta cinsel organ oluşuyor yazmıştı A amylee o haftalarda yazmış olabilir

Yaaa aslında mesela aabah 6 da yatsam 11-12 de uyanırım rahatlıkla ama eşimde uyuyo ya bende yatıyorum artık annem kardeşimle bi kaç ay uğraşcaz teyzesi bu günler için var istedi uğraşsın ben uyurken
Neyle karşılaşacağını bilmediğin icin boyle mutlu sekilde yasa göreceksin zamanı gelince
Bakalım senin planlarına uyuyor mu

Demir ilacı kullananlar, hangi vakitte içiyor? Aç karına deniyor ama aç kalınca midem bulandıgi icin icemiyorum. Yatmadan önce de prilam aldığım için (bir etkilesim olmasın diye) içmiyorum.
Valla hiç bilmiyorumkş ben canım. Ben diğer aya demir ilacına geçicem , şuan vitamindeyim.

Ben kullanıyorum ama benımki tüp bebek olduğu için alışkınım progestana doktorum suanda günde bire düşürdü kes dediyse kesebilirsiniz bence
Ben de günde 3 kullanırken kestim bugün. Uyku bulantı memelerde şişkinliği ona bağlıyordum. Bakalım iyi olur inşAllah

Kızlar progestan kullanan var mı. Doktor bugün kes dedi bana, bırakmak güzel ama eksik olur mu da diyorum bir yandan.
Ben kullanıyorum. Fitil olarak biraz daha devam bırakcan zaten dedi iğne olarak ta haftada bir e düşürdü. Ama senin haftan benden önde bıraktırması normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…