- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.041
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.361
Gece geç yatıyorsun ama gündüz nasıl kalkacaksın o meseleAynen eşimde öyle diyo, iyi çocuk senin uykundan etmez nede olsa uyumuyon diye
Çok ilginç gerçekten ben 12+1 de perinatoloğa gitmiştm o gördü. Hadi o detaylı bakıyor desen 13+0 da kendi doktorumda aynı cinsiyeti söyledi sonrasında fetal dna ile de doğrulandı görmemesi imkansız gibi bişey geldi banaSaka gbi doktor bu haftada cinsiyet soylemiyorm dedi kizlar devlette cihaz yetersiz der ozelde bu haftada cinsiyet soylemiyorum der kapana kisilmis gbiyim ve cok sinirliym arrk heycn merak kalmdi sinirdenüstelik adete gore 14+3 usg ye gore 15+3 üz sanki kara cahilim bu haftada organmi belli olurmus dhaa yeni olusacak diyor yahu beni buluyor cins doktorlar doktorumu seviyorum aslnda ama bugun küplere bindrdi beni sadece cinsiyet icin gittim zaten ve paramda çöp oldu seytan diyo israrla git 10 gün muayene hakki dolmadan bidaha baksn ayyy kafami duvarlara vurcam sinirden
Ben kullanıyorum ama benımki tüp bebek olduğu için alışkınım progestana doktorum suanda günde bire düşürdü kes dediyse kesebilirsiniz benceKızlar progestan kullanan var mı. Doktor bugün kes dedi bana, bırakmak güzel ama eksik olur mu da diyorum bir yandan.
Doktorunuz ol dediyse olun bencede. Ben geçen yıl covid geçirdim çok ağır geçirdiğimden hiç risk almadım ol der demez koşarak gittim hatta etrafımdaki herkes sakın olma çok hasta olduk biz falan diyedr demoralize etti sağolsunlarBen de en kısa zamanda olacağım inşallah. Kaçış yok :)
Ben en başından beri kullanıyordum canım fitil olarak12. Haftada bıraktırdıKızlar progestan kullanan var mı. Doktor bugün kes dedi bana, bırakmak güzel ama eksik olur mu da diyorum bir yandan.
Tabiki her zaman bebeğim gece uyuyamayalar sohbete bekleniyorsunuzGeceleri buralara bekliyorum seni ozman
Senin ilk degilmi kiz nasil sezeryanSezeryan benim ya sonu yaaa başı olabilir benimde
Sezeryan düşünüyor yaniSenin ilk degilmi kiz nasil sezeryan
Yaaa aslında mesela aabah 6 da yatsam 11-12 de uyanırım rahatlıkla ama eşimde uyuyo ya bende yatıyorumGece geç yatıyorsun ama gündüz nasıl kalkacaksın o mesele
Bebek beklemez. Heleki yenidoğan Gunde defalarca alt değişimi oluyorn
Bebek doğsun zaten uyku diye ağlayacaksın merak etme sen
Sezeryan düşünüyor yanionu demek istemiş
Aynennnnn tercihimle sezeryan istiyorunSenin ilk degilmi kiz nasil sezeryan
Evet kesinlikle boş boş olmuyorTabiki her zaman bebeğim gece uyuyamayalar sohbete bekleniyorsunuz
Çok iyi anlıyorum canım seni, benimde hiç özel bi isteğim yoktu ama bilmek istiyodum. Ama onun bahsettiği Nub teorisinde ki o çıkıntı olabilir bilemiyorum ama resimde de gördün ya net bi şekilde belliydi. Kapatsa göstermese tamam. Göstermiyor bacağını açmıyor dese ikna olurdun da şimdi biraz sallamış gibi hisseddiyosundur haklı olarak.Ay banada bugun ayni oyle aciklama yapti boyle alttan degidle yandan sivri bisi gosterdi ama gerckten p*piye vs benzemiyor . Dediki bu cikntiyi genelde erkek dige yorumluyorlar ama bu cknti kizada erkegede donusebliyoru yaninda dudaklae olusurda kiz dahada uzayp testisler cikarsa erkek oluyo flan dedi bunu 12 haftamda flan dese eyvallah derdimde 15 haftadaym arkdslr ya artk olusan olusmusturvideoda o sivri seyi gosterdigi yeri yakalrsam foto aticam size amacm kizsada erkeksede belli olsn artk yani yoksa kiz erkek hic onemi yok
Neyle karşılaşacağını bilmediğin icin boyle mutlu sekilde yasaYaaa aslında mesela aabah 6 da yatsam 11-12 de uyanırım rahatlıkla ama eşimde uyuyo ya bende yatıyorumartık annem kardeşimle bi kaç ay uğraşcaz teyzesi bu günler için var istedi uğraşsın ben uyurken
Deme korkuyomNeyle karşılaşacağını bilmediğin icin boyle mutlu sekilde yasagöreceksin zamanı gelince
Bakalım senin planlarına uyuyor mu
Valla hiç bilmiyorumkş ben canım. Ben diğer aya demir ilacına geçicem , şuan vitamindeyim.Demir ilacı kullananlar, hangi vakitte içiyor? Aç karına deniyor ama aç kalınca midem bulandıgi icin icemiyorum. Yatmadan önce de prilam aldığım için (bir etkilesim olmasın diye) içmiyorum.
Ben de günde 3 kullanırken kestim bugün. Uyku bulantı memelerde şişkinliği ona bağlıyordum. Bakalım iyi olur inşAllahBen kullanıyorum ama benımki tüp bebek olduğu için alışkınım progestana doktorum suanda günde bire düşürdü kes dediyse kesebilirsiniz bence
Ben kullanıyorum. Fitil olarak biraz daha devam bırakcan zaten dedi iğne olarak ta haftada bir e düşürdü. Ama senin haftan benden önde bıraktırması normal sanırımKızlar progestan kullanan var mı. Doktor bugün kes dedi bana, bırakmak güzel ama eksik olur mu da diyorum bir yandan.