2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kiz gittt delimisin bana dugunde bilezik takmayan dogurunca takarmi benm kocada onu diycek laf yok ben bebek odasinin dolabini ve sifonyerini alsinlar diyorum benm kocada diyorki taksitelrine yardim ederler b*k ederler

A gitme bence ona bir daha. Bazı mesleklerde insanlar gün geçtikçe duygusuzlasiyor sanırım.

Kızlar temmuzda ankara da bebege yarım kollu tek başına giydirilmez demi benim şimdi ilk bebek çok tecrübesizim kıyafet konusunda ne almak gerekiyor yani ?

Kızlar temmuzda ankara da bebege yarım kollu tek başına giydirilmez demi benim şimdi ilk bebek çok tecrübesizim kıyafet konusunda ne almak gerekiyor yani ?
Bende ankaradayim gecen yaz kuzenimin bebegi oldugunde hep kisa kol zibin giydirdi ben zibina agirlik vericem o yuzden

İlk 40 gün giydirilmez ama bide ankaranin neresi oda önemli. Bende Ankaradayım ilk zamanlara aklımda ince kısa kollu çıtçıtlı üstüne tulum var. Oğlum mayıs doğumlu o çıtçıtlı ile duruyordu evin içinde yaz aylarında.

Valla son yıllarda yazın serin oluyor. Mevsimler bir gariplesti. Çok kıyafet alma bence uzun kollu kardan 3-4 takım sıcak olursa çıkarır iç böyle durdursun. Ama uzun kollu karı da ince seç.

Kızlar bugün 12+6 ultrasona göre 13+2 çıktı bu da cinsiyet fotosu erkek şimdi okuyunca değişti diye bizim ki kesindir inşallah diğer geldiğinde tekrar bakarız dedi ama büyük ihtimalle erkek dedi
Ya bana bu görüntü hic pipi gibi gelmedi yani şu ultrason bana önemli vajina dudakları gibi geldi cinsiyetin belli olunca bu ultrasonu özellikle koyup da soyle olur mu unuturum ben
Bende oda yapicam ama odanin takiminda hem besik hem baza var ama annem park besigin daha kullanisli olacagini soyluyor ben hziliyim bacim bunlari aldim kiyafetler bezler vs haric
Kiz sanki bunlari almışsın onceden geriye bebek doğurmak kalmis da onu aradan cikariyormussun gibi maşallah

Benim oğlan da Mayıs doğumlu ama eskiden sıcaktı geçen sene yazda serin gecti

Ahhh bi dogursamda kurtulsam

Kiz gittt delimisin bana dugunde bilezik takmayan dogurunca takarmi benm kocada onu diycek laf yok ben bebek odasinin dolabini ve sifonyerini alsinlar diyorum benm kocada diyorki taksitelrine yardim ederler b*k ederler
Benim kv sadece ilkine tam ikinciye yarım altın taktı. Annemler besim kıyafet ne varsa aldılar. Buna çeyrek takar muhtemelen her seferinde küçülüyor hediyede

Benim annemler ikisinde de bana bilezik aldı bide. Üstüne basa basa defalarca söyledim yanında bende. İnsan kıymeti kadar yapar diye.

Benim oğlan da Mayıs doğumlu ama eskiden sıcaktı geçen sene yazda serin gecti
Evet haklısın. Bide işte evin cephesi vs önemli. Yazları pek ankarada olmuyoruz ne söylesem olmaz. Ama bizden bir kat fazla zaten diye düşündüm 40 gün ee sonra Eylül gelecek nerdeyse o zamanda artık bakarız.

Ahhh ahh senin kv de benimki gibi vurdumduymazsa ne dersen de anlamaz aksama kinam var evimin beyaz esyasi gelecek hanfendi koye gitti anlatsam roman olur

Yani artık içme bence 2-3 bardak yani o kupa sınır. Dahası fazla olur demişti doktorum.

Bana hastayken en fazla 2 kupa ve sadece ıhlamur demisti. Bencede içme fazlasını bitkisel hiçbir şey önerilmiyor gebelikte.
Tamam o zaman kızlar sağolun. Bu elimdekini de içmeyeyim madem sabah da içtim çünkü

Ahhh ahh senin kv de benimki gibi vurdumduymazsa ne dersen de anlamaz aksama kinam var evimin beyaz esyasi gelecek hanfendi koye gitti anlatsam roman olur
Birebir aynısı. Tasinacaktim bana dedi ki ben tatile gideceğim bende annemle teyzemide çağırdım. Zaten şirket taşıdı ama 2 cocuk küçüktü bide insan destek istiyor. Sonra herkese beni istemedi dedi. Aradım eşimin yanında verdim sesini dışarı sen demedin mi tatile gidiyorum diye dedim kabul etti mecbur. Bana diyor ki bekle 10 gün ben döneyim tasinirsin tasinacagimiz zamanda 3 aydır belliydi izin vs ayarladık. Tatili son dk ayarlamış. Gelmemek için değilse ne olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…