- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 26
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.161
Kızlar 3.45 te randevum var özeldeki dr gidicem sırf cinsiyet için insAllah bu sefer %100 sonuç görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberini bekliyoruzKızlar 3.45 te randevum var özeldeki dr gidicem sırf cinsiyet için insAllah bu sefer %100 sonuç görürüm
Mükemmel kadınDoktor tam kafa ama
Bence ye cunki hareket ederken görüyor bence onlar ben öyle yaptmSizce çikileta yiyimmi giderken yemeden gidiyorum yersem çok hareket eder gözükmez diye napiyim şaşırdım yemeden gidiyim diyorum doktor bi baksn gormezsse rica edicem cikolata flan yiycem bidaha bakmasini rica edicem
Bi iki takım neyse alsin ama herseyi o bilemezYa kızlar içime dert oldu. Belki akıl vereniniz olur diye size bir danışayım.
1-Kayınvalidem ve görümcelerimle aram çok iyi. Gerçekten ailemden bir farkları yok. Ama dün bebeğin cinsiyetini haber verdiğimde kayınvalidem “ bak sen hiçbir şey alma. Ben A’dan Z’ye her şeyini alacağım.” dedi. İyi niyetle dediğinden eminim ama “yok anne, biz hallederiz” dememe rağmen ısrarla ben alacağım dedi. İlk defa anne oluyorum ve o yüzden bebeğimin ihtiyaçları ile ben ilgilenmek istiyorum. O da alırsa acaba bunu aldı mı, şunu aldı mı diye düşünmek istemiyorum. Takmayıp her şeyi kendim alsam israf olacak, yazık.
2-Bebeğin adını eşimle konuşup belirledik. Benim istediğim bir isim vardı ve eşim de kabul etti. Lise yıllarından beri çok sevdiğim bir isim. Ama gel gör ki görümcelerim ismi beğenmediler ve şakayla karışık isim konusunda onların da fikirlerini dinlememi istediler. Söyledikleri isimleri beğenmedim. Bunu da belirttim ama fazla ısrarcılar.
3-Eşimin ailesi biraz ataerkil bir aile. Erkek olacağını duyunca paşamız geliyor, veliahtımız geliyor tarzında konuşmalar yapıldı. En nefret ettiğim şey. Zaten hamileliğimi öğrendiklerinden beri sürekli erkek olacakmış gibi davranıyorlardı.
Şimdi ben bu üç konu yüzünden patlamaktan ve aramızın bozulacağından korkuyorum. Kibar bir dille bu üç konuda da uyarmama rağmen bu tavırların devam edeceğini hissediyorum. Hatta nerdeyse eminim.
Eşimi bu konuya hiç dahil etmek istemiyorum. Çünkü o konuşursa hepsinin kalbini ciddi anlamda kırar. Zaten dün bu isim konusunda bayağı kızdı. Ailesine karşı bilensin istemiyorum.
Kendim bu üç konuyu çözebilecek nasıl bir konuşma yapmalıyım? Ya da nasıl bir yol izlemeliyim? Fikri olan var mı acaba?
Ben sade severim beybiiiHaydi toplanın gelin ️ Eki Görüntüle 2988189
Gozunaydin zaten sende bir çıkıntı görünmüştu dimi? Demek o çıkıntı bu cikintiymisKızlar selam
Doktordan geldiimmm ve bilin bakalım neyim oluyor Eki Görüntüle 2988391
görmeyende ne biliyim iyice bakın diye göstermiş zaten :) hayırlı uğurlu olsun :)Kızlar selam
paşanız hayırlı olsun canım bu görüntüye alıştım artık ikiside erkek oluncaKızlar selam
Görüntü dediğin pipi dediğin böyle olacak arkadaşKızlar selam
Hahaha amiin canım ben geçen sefer de görmüştüm doktor olmayabilir falan demişti bu sefer emin olduk tam 15. Hafta net bi şekilde gözüküyor gerçekten.paşanız hayırlı olsun canım bu görüntüye alıştım artık ikiside erkek olunca
Benimde aynı böyle açmıştı ikiside o geldi aklimafbtl komik geldi değilmi sana da bende gülerek yazdım sen beni anlarsın
Amiin canım benim isteyen herkes istediğine kavuşsun inşallahGörüntü dediğin pipi dediğin böyle olacak arkadaş
Hayirli olsun canım saglicakla kucağına alırsın inşallah
Resmen ben buradayım ulan diyor , gram acabaya mahal yokKızlar selam
ayenn ya görmemek için kör olmak gerek ilki de böyle hep açıktı her gittiğimde neredeyse büyüyene kadar görmüştüm şimdikide öyleBenimde aynı böyle açmıştı ikiside o geldi aklima
görmeyende ne biliyim iyice bakın diye göstermiş zaten :) hayırlı uğurlu olsun :)
Yok yok maşallahı var ya net bi şekilde erkekResmen ben buradayım ulan diyor , gram acabaya mahal yok