2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
bi arkadaşım var hamileymiş 2 ,buçuk aylık bana söylemedi çok kırıldım dün aradı sadece doktora gitmiş doktor demiş 2 hafta önce durmuş kalbi allahım evlatlarımızı koru 2 aylıkmış ben ilk öğrenir öğrenmez ona söylemiştim aslında
Ben hiç böyle şeyleri takan biri değilim. İsterse doğuma kadar söylemesin 😂

Benim sagolsunlar bir iğne almadılar ben memnunda oldum gönlüme göre aldim. Madem hevesi var sen açık açık söyle anne ben seçeyim siz yine alın ama benim seçtiklerimi ilk cocugum ben bakıp görmek istiyorum diye. Besik bebek arabasi odası artık ne alacaksa. Kıyafetlerde zaten alsa bile sende al onun bir zararı olmaz. Benim annem baya bir hediye aldı ama hepsini tek tek sordu ona göre aldı. Mesela sepet besik dedim beğendim parasını yolladı. En makulu bu bence. Sonuçta sende bu heves icin torun bekleyecek değilsin.
Ben anladığım kadarıyla kendi gönlüne göre alışveriş yapmak istiyor. İlk torunu heves etmiş ama benim de ilk çocuğum. Ben kafamda bir konuşma şablonu oluşturdum. Bugün arayıp detaylıca konuşacağım. Almak istediği şeyleri soracağım. Görev paylaşımı gibi bir şey yapalım bari. Onun da içinde kalsın istemiyorum. Bu şekilde daha uygun olacak sanki. Yoksa bana sen bir çöp bile alma her şeyi ben alacağım dedi. Ben de böyle bir şeyi kesinlikle istemiyorum.

Benim annem olsa dediğiniz gibi gerekirse parasını gönderirler ben alırım, bunu da çekinmeden söylerim. Ama kayınvalideme bana parasını gönder ben alayım diyemem.

bi arkadaşım var hamileymiş 2 ,buçuk aylık bana söylemedi çok kırıldım dün aradı sadece doktora gitmiş doktor demiş 2 hafta önce durmuş kalbi allahım evlatlarımızı koru 2 aylıkmış ben ilk öğrenir öğrenmez ona söylemiştim aslında
Kirilma bence arkadaşına. Vallahi benim en yakın arkadaşım bana 5 aylikken söyledi.🙈 Ben de şimdi kimseye söylemiyorum. Düşük riskim var. İnsanlar farkında olmadan stresini arttirabiliyorlar. Sürekli arayıp sorarak. 🙈Herkesin yapısı farklı kimi böyle şeylerde ilgi bekler sürekli aranmayi bekler. Ben stres okurum mesela. Uzun zaman kimseye söylemedik. 3ay dolunca yakın 2-3 arkadaşımla ailemize söyledik. Şimdi bile bazen bunaliyorum. Sürekli bir seyler sorduklarında. Ailem sormaz huyumu bildiklerinden 🙈ama arkadslar arasında evhamlı olanlar var. Telaşlı ayrıca🤣 ben normalde soğukkanlı bir insanım ama beni bile strese sokabiliyorlar.

Haydi toplanın gelin ☕❤️
18665F9A-9F58-424F-A2BB-6FE31120B7E8.jpeg

Böyle anlamadan zamanı geçen insanlar var ya ??
Onların kafasını duvara sürtmek istiyorum :KK53:
Bu nasıl şanstır diye
Biz sürede 20 haftaya gelsek de yol yarılansa diye dua ediyoruz.
Milletin hamile olduğunu poposu bile duymadan 20.haftaya geliyor :tokat:
gerçekten yaa ben ilkindede bun da da daha adetim gecikmeden beta hcg den öğrendim tabii sonrası ızdırapppp bekle Allah bekle değerler yükseldimi habire kan ver kese oldumu kalp attımı vs.. vs... 🤢🤢🤥🤥

Keşke ben de işyerinde kimseye söylemeseydin. Daha geçen hafta kaç aylık diye soran bugün yine soruyor. Bana kalsa ben bunu 5 ay saklardım.

Artık bilmiyorum canim.
Yok bunu da devlette yaptıracam hic tonla para veremem 😀

Zaten biraz bakıldığı zaman anlaşılır neyi ne olduğu
Sorun olsa anında görülür diye dusunuyorum
.bu arada 600-700 bile degıldır en uygun fıyatı. Daha yüksektir

Biraz da biz faydalanalım şu devlet hastanesınden :KK53:
canım devlette radyoloji uzmanları yapıyor ama özelde perinatologa yaptırılıyor detaylı usg evet pahalı biraz ama ben ilkinde perinatoloğa yağtırmadım meğer oğlumun sol böbreğinin damarında daralma varmış ve detaylıda radyoloji uzmanı görmedi şua an sol böbreği barbunya kadar kalmış çalışmıyor yani gelişmemiş büyümemiş tek böbrekli o yüzden fazlalık gibi görünsede bu tür harcamalar aslında hayati önem taşıyor bun hamileleliğimde kısmetse perinatolağa yaptırıcam 1000-1250 tl arası ama içimde ukde kalmasın .. herşey Allahtan ama yinede insan keşke demeden edemiyor maleseff 😥😥

canım devlette radyoloji uzmanları yapıyor ama özelde perinatologa yaptırılıyor detaylı usg evet pahalı biraz ama ben ilkinde perinatoloğa yağtırmadım meğer oğlumun sol böbreğinin damarında daralma varmış ve detaylıda radyoloji uzmanı görmedi şua an sol böbreği barbunya kadar kalmış çalışmıyor yani gelişmemiş büyümemiş tek böbrekli o yüzden fazlalık gibi görünsede bu tür harcamalar aslında hayati önem taşıyor bun hamileleliğimde kısmetse perinatolağa yaptırıcam 1000-1250 tl arası ama içimde ukde kalmasın .. herşey Allahtan ama yinede insan keşke demeden edemiyor maleseff 😥😥
Canım olacağı varsa oluyor
Ben de ılkinde özelde yaptırdım hicbir problem çıkmadı. Gereksiz cdler fotolar
Her şey verildi.

Belli özelde yatırsaydın o da anlamayacaktı
Dediğim gibi olacağın önüne geçemiyorsun

Hem ben ikili yaptırdım devlette, cok iyi baktılar
Bana öyle bastan savma gelmedi açıkçası

Öncelikle çok çok geçmiş olsun yaşadığınız zorluk için çok üzüldüm.fakat her hastane aynı değil bunu belirtmeden geçmek istemedim açıkçası.devlette radyolog yapıyor özelde perinatalog demişsiniz bende devlete gidiyorum ikili testimde perinatoliji yapdi.detayliyi da o bölüm yapıyor.yani her hastane aynı değil 🤗

Öncelikle çok çok geçmiş olsun yaşadığınız zorluk için çok üzüldüm.fakat her hastane aynı değil bunu belirtmeden geçmek istemedim açıkçası.devlette radyolog yapıyor özelde perinatalog demişsiniz bende devlete gidiyorum ikili testimde perinatoliji yapdi.detayliyi da o bölüm yapıyor.yani her hastane aynı değil 🤗
Aynı bölüm mü yapıyor detaylıyı ?

evet olabilir canım ama ben araştırdığım da hep radyoloji uzmanları yaptığı çıktı ortaya dediğin gibi her yer aynı olmayabilir..

Canım olacağı varsa oluyor
Ben de ılkinde özelde yaptırdım hicbir problem çıkmadı. Gereksiz cdler fotolar
Her şey verildi.

Belli özelde yatırsaydın o da anlamayacaktı
Dediğim gibi olacağın önüne geçemiyorsun

Hem ben ikili yaptırdım devlette, cok iyi baktılar
Bana öyle bastan savma gelmedi açıkçası
canım aynen kısmet kader bazı şeyler.. ikili testin bununla alakası yok.. detaylıda oluşumunu tamamlayan organlara bakılıyor kalp böbrekler beyin gibi orada olabilecek hastalıkların bir kısmını görebiliyorlar amacı o bu testin ...

canım aynen kısmet kader bazı şeyler.. ikili testin bununla alakası yok.. detaylıda oluşumunu tamamlayan organlara bakılıyor kalp böbrekler beyin gibi orada olabilecek hastalıkların bir kısmını görebiliyorlar amacı o bu testin ...
Anlatmak istediğim şey
Basit ikili testi bile bastan savma yapmadılar. Baya da zaman harcadilar . Doktor her detayı inceledi söyledi, diğer kişiler yazdı kayda geçirdi.
Yanı bunu demek ıstedım. Her hastane bir degil diye.
Yoksa detaylı ultrasonu biliyorum
kızıma yaptırdım:))
.nasip kısmet canim 😊 ılkinde her şeyi özelde yaptırdım, bunda testleri devletten düşündüm ve son olarak detaylı kaldı işte.

Sağlıcakla kucağımıza alalım ınsallah

X