• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İyi de yinede herkesin için de dememeliydi bazı arkadaşlar gerçekten çok patavatsız olabiliyor. Ben de daha işyerinde kimseye söylemedim. Bir çok kişiden benzer tepki alırsam sasirmiycam. Hep 2. Çocuktan bahsedildiğinde buna zor baktım şöyle zor yok böyle zor dedim 🙈 ama çocuk olmuyor diyemiyorsun insanlara. Gerçekten kimseye çocuk yap dememek lazım. Olmuyordu. Her soyleyenle üzüldüm. Ben de istemediği söyledim hep 1 tane yeter dedim. Şimdi o lafları bende duyyucam ama umrumda olmayacak boşver.😀 Önemli olan kendi mutlululugumuz. İnsanız sonuçta insanalr fikir değiştirebilir. 🥰
Ya ben bi şey öğrendiysem kimsenin yanında kendini eleştirmeyeceksin dönüp dolaşıp suratına vuruluyor. Ki aramız sıkıdır hepsini çok severim onlar da beni sever bilmiyorum belki hormonlardan ben de biraz hassasım

Bence rahat ol kimin ne yaşayacağını kimse bilmiyor. Bir arkadaşım bir kızı bir oğlu varken 3.ye hamile kaldı istemeden ve çok ağladı sonra o daha 4 aylıkken tekrar hamile kalmış ama farketmemis emzirirken 20 haftada farketti. Ben bunu görümceme anlatmıştım baya güldü nasıl anlamamış vs bide 2 tane üst üste dedi. Sonuçta bir yıl sonra gorumcemin bir kızı bir oğlu varken anlamadan 3.oldu o 6 aylıkken tekrar hamile kalmış 15 haftada öğrendi. Bosver dalga geçsinler yani🙄
Ayyy bizim başımıza gelmez dimi bu 😬

E Ekbl56 Morkahve Morkahve E c e E c e Z Zoga
Kızlar fikirleriniz için çok çok teşekkür ederim.

Bugün arayıp isim ve eşya konusunu net bir şekilde konuşacağım. ☺️

Üçüncü konuyu da tavır gördükçe uygun bir dille uyarmayı düşünüyorum. 🤷🏼‍♀️
Benimkiler erkek sevdalısı fazlaca. Ama bu 3.erkek olabilir dedim tüh keşke kız olsaydı yandın gibi yorumlar geldi bolca. Üstelik hamile olduğumu aynı anda öğrendiler. Yani ne yazık ki insanlar böyle.😑

Benimkiler erkek sevdalısı fazlaca. Ama bu 3.erkek olabilir dedim tüh keşke kız olsaydı yandın gibi yorumlar geldi bolca. Üstelik hamile olduğumu aynı anda öğrendiler. Yani ne yazık ki insanlar böyle.😑
Zaten kimseyi memnun edemeyiz. Kimseyi memnun etme cabasında da degiliz:KK50:

Ya ben bi şey öğrendiysem kimsenin yanında kendini eleştirmeyeceksin dönüp dolaşıp suratına vuruluyor. Ki aramız sıkıdır hepsini çok severim onlar da beni sever bilmiyorum belki hormonlardan ben de biraz hassasım
Öyle valla doğru söylüyorsun.
benimde öyle oldu hep 😀 ama boşver takılma hiç.

Hay Allah ya olay gerçekmiş demek 😂 ben de dün akşamdan beri acaba bu 3 ay boyunca dokundum mu diye düşünmeye başladım. Çünkü ilk kez duydum ve 3 aylık olduk neredeyse 😫
Yani bir şey olması düşük ihtimal bence canım. Bazı doktorlar daha hassas oluyor böyle konularda. Bunda sonra dikkat edersin bir şey olmaz ☺️

Normal doğum olursa bunun için işlem yaptırmam ama olmazsa düşüneceğim. Ya da spiral ve kondom ikilisiyle hayatımıza devam edeceğiz. Buna rağmen olursa da ne yapalım geleceği varmış deriz🤣
Bende normal dusunuyorum spirali de konusacagım o an yapsınlar 🤓

Lazım olur belki🥸

Eklentiler

• 25B0072E-76F4-4B85-945F-CC8F924091D6.jpeg
    25B0072E-76F4-4B85-945F-CC8F924091D6.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 60
Tehlike olunca insan çekiniyor haklısın. Ama kuvveti vücutta paylastirmak için mecbur durumlarda kucaklama şeklinde almak azaltıyor riski. 3 lt çok çok az ama ondan bir sorun olmaz benim 17 kilo oğlumu gereğince kucaklamam gerekiyor😪
Allah yardım etsin canım bi çocuk olunca mecbur insan kalkıyor işte

bi arkadaşım var hamileymiş 2 ,buçuk aylık bana söylemedi çok kırıldım dün aradı sadece doktora gitmiş doktor demiş 2 hafta önce durmuş kalbi allahım evlatlarımızı koru 2 aylıkmış ben ilk öğrenir öğrenmez ona söylemiştim aslında

bi arkadaşım var hamileymiş 2 ,buçuk aylık bana söylemedi çok kırıldım dün aradı sadece doktora gitmiş doktor demiş 2 hafta önce durmuş kalbi allahım evlatlarımızı koru 2 aylıkmış ben ilk öğrenir öğrenmez ona söylemiştim aslında
Belki daha kendisi kabullenememistir canım cokta takılma. Üzüldüm Allah tekrarını nasip eder insallah

Back