Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya ben bi şey öğrendiysem kimsenin yanında kendini eleştirmeyeceksin dönüp dolaşıp suratına vuruluyor. Ki aramız sıkıdır hepsini çok severim onlar da beni sever bilmiyorum belki hormonlardan ben de biraz hassasım

Ayyy bizim başımıza gelmez dimi bu

Benimkiler erkek sevdalısı fazlaca. Ama bu 3.erkek olabilir dedim tüh keşke kız olsaydı yandın gibi yorumlar geldi bolca. Üstelik hamile olduğumu aynı anda öğrendiler. Yani ne yazık ki insanlar böyle.

Benimkiler erkek sevdalısı fazlaca. Ama bu 3.erkek olabilir dedim tüh keşke kız olsaydı yandın gibi yorumlar geldi bolca. Üstelik hamile olduğumu aynı anda öğrendiler. Yani ne yazık ki insanlar böyle.
Zaten kimseyi memnun edemeyiz. Kimseyi memnun etme cabasında da degiliz

Öyle valla doğru söylüyorsun.
benimde öyle oldu hep ama boşver takılma hiç.

Hay Allah ya olay gerçekmiş demek ben de dün akşamdan beri acaba bu 3 ay boyunca dokundum mu diye düşünmeye başladım. Çünkü ilk kez duydum ve 3 aylık olduk neredeyse
Yani bir şey olması düşük ihtimal bence canım. Bazı doktorlar daha hassas oluyor böyle konularda. Bunda sonra dikkat edersin bir şey olmaz

Normal doğum olursa bunun için işlem yaptırmam ama olmazsa düşüneceğim. Ya da spiral ve kondom ikilisiyle hayatımıza devam edeceğiz. Buna rağmen olursa da ne yapalım geleceği varmış deriz
Bende normal dusunuyorum spirali de konusacagım o an yapsınlar

Allah yardım etsin canım bi çocuk olunca mecbur insan kalkıyor işte

bi arkadaşım var hamileymiş 2 ,buçuk aylık bana söylemedi çok kırıldım dün aradı sadece doktora gitmiş doktor demiş 2 hafta önce durmuş kalbi allahım evlatlarımızı koru 2 aylıkmış ben ilk öğrenir öğrenmez ona söylemiştim aslında

Belki daha kendisi kabullenememistir canım cokta takılma. Üzüldüm Allah tekrarını nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…