- 23 Ekim 2018
- 15.440
- 35.222
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #19.081
Ya ben bi şey öğrendiysem kimsenin yanında kendini eleştirmeyeceksin dönüp dolaşıp suratına vuruluyor. Ki aramız sıkıdır hepsini çok severim onlar da beni sever bilmiyorum belki hormonlardan ben de biraz hassasımİyi de yinede herkesin için de dememeliydi bazı arkadaşlar gerçekten çok patavatsız olabiliyor. Ben de daha işyerinde kimseye söylemedim. Bir çok kişiden benzer tepki alırsam sasirmiycam. Hep 2. Çocuktan bahsedildiğinde buna zor baktım şöyle zor yok böyle zor dedimama çocuk olmuyor diyemiyorsun insanlara. Gerçekten kimseye çocuk yap dememek lazım. Olmuyordu. Her soyleyenle üzüldüm. Ben de istemediği söyledim hep 1 tane yeter dedim. Şimdi o lafları bende duyyucam ama umrumda olmayacak boşver. Önemli olan kendi mutlululugumuz. İnsanız sonuçta insanalr fikir değiştirebilir.
Ayyy bizim başımıza gelmez dimi buBence rahat ol kimin ne yaşayacağını kimse bilmiyor. Bir arkadaşım bir kızı bir oğlu varken 3.ye hamile kaldı istemeden ve çok ağladı sonra o daha 4 aylıkken tekrar hamile kalmış ama farketmemis emzirirken 20 haftada farketti. Ben bunu görümceme anlatmıştım baya güldü nasıl anlamamış vs bide 2 tane üst üste dedi. Sonuçta bir yıl sonra gorumcemin bir kızı bir oğlu varken anlamadan 3.oldu o 6 aylıkken tekrar hamile kalmış 15 haftada öğrendi. Bosver dalga geçsinler yani
Benimkiler erkek sevdalısı fazlaca. Ama bu 3.erkek olabilir dedim tüh keşke kız olsaydı yandın gibi yorumlar geldi bolca. Üstelik hamile olduğumu aynı anda öğrendiler. Yani ne yazık ki insanlar böyle.
Yok yok gelmez merak etmeAyyy bizim başımıza gelmez dimi bu
Zaten kimseyi memnun edemeyiz. Kimseyi memnun etme cabasında da degilizBenimkiler erkek sevdalısı fazlaca. Ama bu 3.erkek olabilir dedim tüh keşke kız olsaydı yandın gibi yorumlar geldi bolca. Üstelik hamile olduğumu aynı anda öğrendiler. Yani ne yazık ki insanlar böyle.
Öyle valla doğru söylüyorsun.Ya ben bi şey öğrendiysem kimsenin yanında kendini eleştirmeyeceksin dönüp dolaşıp suratına vuruluyor. Ki aramız sıkıdır hepsini çok severim onlar da beni sever bilmiyorum belki hormonlardan ben de biraz hassasım
Yok yok gelmez merak etme
Böyle diyerek 4.doguruyormusum
Yani bir şey olması düşük ihtimal bence canım. Bazı doktorlar daha hassas oluyor böyle konularda. Bunda sonra dikkat edersin bir şey olmazHay Allah ya olay gerçekmiş demekben de dün akşamdan beri acaba bu 3 ay boyunca dokundum mu diye düşünmeye başladım. Çünkü ilk kez duydum ve 3 aylık olduk neredeyse
Normal doğum olursa bunun için işlem yaptırmam ama olmazsa düşüneceğim. Ya da spiral ve kondom ikilisiyle hayatımıza devam edeceğiz. Buna rağmen olursa da ne yapalım geleceği varmış derizKordonları baglat bacım neme lazım
Hadi gozun aydın canımBugün ikili tarama testimi vardı çok şükür iyi çıktı herşey. Kan verdik 1 haftaya çıkarmış. Cinsiyette belli oldu. Erkek
Bende normal dusunuyorum spirali de konusacagım o an yapsınlarNormal doğum olursa bunun için işlem yaptırmam ama olmazsa düşüneceğim. Ya da spiral ve kondom ikilisiyle hayatımıza devam edeceğiz. Buna rağmen olursa da ne yapalım geleceği varmış deriz
Ben 2.cide istedim ama olmaz dedi kanama tam bitmeden.Bende normal dusunuyorum spirali de konusacagım o an yapsınlar
Bende 2. Sonra yaptırıcaktim bu insanlar manyak etti beni yok cok kanıyo yok cok agrılı geciyor adetler. Vazgectim ve durum buBen 2.cide istedim ama olmaz dedi kanama tam bitmeden.
Allah yardım etsin canım bi çocuk olunca mecbur insan kalkıyor işteTehlike olunca insan çekiniyor haklısın. Ama kuvveti vücutta paylastirmak için mecbur durumlarda kucaklama şeklinde almak azaltıyor riski. 3 lt çok çok az ama ondan bir sorun olmaz benim 17 kilo oğlumu gereğince kucaklamam gerekiyor
Belki daha kendisi kabullenememistir canım cokta takılma. Üzüldüm Allah tekrarını nasip eder insallahbi arkadaşım var hamileymiş 2 ,buçuk aylık bana söylemedi çok kırıldım dün aradı sadece doktora gitmiş doktor demiş 2 hafta önce durmuş kalbi allahım evlatlarımızı koru 2 aylıkmış ben ilk öğrenir öğrenmez ona söylemiştim aslında
İns ins canımBelki daha kendisi kabullenememistir canım cokta takılma. Üzüldüm Allah tekrarını nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?