Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde öyle geçti birde ucu yoktu tutunda acısı falan önemli degildi ama hiç yara olmadı şükür buda olmaz insalllah ben emzirmeyi seviyorum cok güzel bir his o emdikçe yiyesim geliyor bebegi biran önce dogursakda sevsek bebeleri izi kokusuna kurban oldugum

Bence dışarıdan bakıp yorum yapmak kolay. İnsanlar destek olma konusunda her zaman çok iyi olamıyor. Bir arkadaşım dedi ki mesela üzülmen böyle hissetmen normal şimdi bu duyguyu yaşa geleceği düşünüp ya da bu duyguyu yok sayarak iyi olmaya çalışma. O kadar iyi geldi ki. Banada yeni yeni duyuyorlar ve yaa ne yapacaksın diyorlar. Bunun bana ne faydası var diyorum sadece içimden. Sonuçta olan bir durum var iyi yanları yansıtmak gerek.

Philips aventindi delikli olanı kullandım sütüm heryere akıyordu gündüz gece de deliksiz kullandım ben cok mennun kaldım duruyor kaynatır tekrar kullanırım keremde lansinoh kullandım yara olmamasına ragmen sürüyorum

Vallla ilk çocukta da benim kayınvalide dünyanın şeyini alıp geldi. O da ayrı sehirdeydi. Tabi kıyafetten kapı süsüne, battaniyeden kundaga alt açmadan mevlüt takımına kadar... Ama onun aldıklarının üstüne ben yine istediklerimi aldım. Gerçi Allah var aldıkları baya güzel şeylerdi. Ama mesela büyük seylerde hep sorarlar annemler de kayınvalidem de siz beğenin onu alalım ya da parasını verelim diye. O tarz şeyleri biz beğendik öyle aldılar.

Eşin ya da sen hangisi uygun olursa sizin begendiklerinizi almasını söyleyebilirsiniz. Sonuçta yine o almış olacak bir de siz beğenmiş olacaksınız.

İsim konusunda çocuğum olunca bu ismi vericem diye yıllardır hayalimdi ben bu ismi koyacağım de kapat konuyu. Anlaşmazlık olmasın şakayla şöyle gerekirse.

Ataerkillik ve erkek çocuk üstüne sayfalar dolusu yazarım yazmayim

Mutlaka alayım bu sefer o zaman ilkinde olmayınca 2.de neye uğradığımı şaşırdım

Empati yeteneğine hayranım 3. Çocuğu düşünmediğimi ve diğer ikisi ile zorlandığımı biliyordu yine de herkesin içinde demese iyi olurdu
İyi de yinede herkesin için de dememeliydi bazı arkadaşlar gerçekten çok patavatsız olabiliyor. Ben de daha işyerinde kimseye söylemedim. Bir çok kişiden benzer tepki alırsam sasirmiycam. Hep 2. Çocuktan bahsedildiğinde buna zor baktım şöyle zor yok böyle zor dedim ama çocuk olmuyor diyemiyorsun insanlara. Gerçekten kimseye çocuk yap dememek lazım. Olmuyordu. Her soyleyenle üzüldüm. Ben de istemediği söyledim hep 1 tane yeter dedim. Şimdi o lafları bende duyyucam ama umrumda olmayacak boşver. Önemli olan kendi mutlululugumuz. İnsanız sonuçta insanalr fikir değiştirebilir.

Çok sevindiler aslında da işte birazda dalga geçer gibi olanlar vardı o biraz canımı sıktı

Doktorum bana da kesinlikle dokunma çiğ ete dedi. Eldiven takıp yapıyorum ben

Çok sevindiler aslında da işte birazda dalga geçer gibi olanlar vardı o biraz canımı sıktı
Bence rahat ol kimin ne yaşayacağını kimse bilmiyor. Bir arkadaşım bir kızı bir oğlu varken 3.ye hamile kaldı istemeden ve çok ağladı sonra o daha 4 aylıkken tekrar hamile kalmış ama farketmemis emzirirken 20 haftada farketti. Ben bunu görümceme anlatmıştım baya güldü nasıl anlamamış vs bide 2 tane üst üste dedi. Sonuçta bir yıl sonra gorumcemin bir kızı bir oğlu varken anlamadan 3.oldu o 6 aylıkken tekrar hamile kalmış 15 haftada öğrendi. Bosver dalga geçsinler yani

Doktorum bana da kesinlikle dokunma çiğ ete dedi. Eldiven takıp yapıyorum ben
Hay Allah ya olay gerçekmiş demek ben de dün akşamdan beri acaba bu 3 ay boyunca dokundum mu diye düşünmeye başladım. Çünkü ilk kez duydum ve 3 aylık olduk neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…