- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #19.061
Benimde öyle geçti birde ucu yoktu tutunda acısı falan önemli degildi ama hiç yara olmadı şükür buda olmaz insalllah ben emzirmeyi seviyorum cok güzel bir his o emdikçe yiyesim geliyor bebegi biran önce dogursakda sevsek bebeleri izi kokusuna kurban oldugumBenim de çatladı kalkan kullandım. Süt içine dolup dışarı akmazdı. Her emzirmeden sonra lansinoh sürüp hava almasını kıyafete değmemesini öyle sağlamıştım. Uzun sürmedi o ilk can yakan hassasiyet.
Bence dışarıdan bakıp yorum yapmak kolay. İnsanlar destek olma konusunda her zaman çok iyi olamıyor. Bir arkadaşım dedi ki mesela üzülmen böyle hissetmen normal şimdi bu duyguyu yaşa geleceği düşünüp ya da bu duyguyu yok sayarak iyi olmaya çalışma. O kadar iyi geldi ki. Banada yeni yeni duyuyorlar ve yaa ne yapacaksın diyorlar. Bunun bana ne faydası var diyorum sadece içimden. Sonuçta olan bir durum var iyi yanları yansıtmak gerek.Günaydınlar herkese bugün okuldaki arkadaşlarım öğrendiler durumu. Biri dediki psikolojik destek al sağol ya dedimMoralimi bozdular durupdururken iyiki başta söylememişim çünkü o zaman ben zaten kötüydüm çökerdim heralde
Philips aventindi delikli olanı kullandım sütüm heryere akıyordu gündüz gece de deliksiz kullandım ben cok mennun kaldım duruyor kaynatır tekrar kullanırım keremde lansinoh kullandım yara olmamasına ragmen sürüyorumŞimdiden yapmalıyız onu aslında zamanı bitmeden en azından. Dolapta muhafaza ediliyor zaten bişi Olmaz bence. Kayınvalideme bana yapmıştı ilk doğumunda dolapta beklerdi o buz gibi sürerim çok çok iyi gelirdi.
Ama bu sefer bende kalkan alacağım o zaman çok sonra öğrenmiş ve alamadığım için pişman olmuştum çok acı çekmiştim E Eylulece02 canım şu gümüş olanlardan mı bahsediyorsun yoksa plasyikleride var bir çok bilindik markanın onlardan mı?
Vallla ilk çocukta da benim kayınvalide dünyanın şeyini alıp geldi. O da ayrı sehirdeydi. Tabi kıyafetten kapı süsüne, battaniyeden kundaga alt açmadan mevlüt takımına kadar... Ama onun aldıklarının üstüne ben yine istediklerimi aldım. Gerçi Allah var aldıkları baya güzel şeylerdi.Kayınvalidemle aynı şehirde değiliz. Bana sorup alacağını düşünmüyorum. Zaten alınacak bir sürü şey var. Hangi birini sorsun. Ne bileyim mesela dese ki işte hastane çıkışını ben alacağım veya beşiğini ben alacağım amenna. Ama sen bir şeye dokunma demesi beni kötü hissettirdi. Kötü niyetli olduğunu asla düşünmüyorum ama sanki anne olan onlar, onların çocuğu gibi davranmaları beni rahatsız etti. Acaba gereksiz alınganlık mı yapıyorum diye düşündüm.
İsim ve şu erkek torun konusunda gayet net konuştum ama hala hayal peşindeler. Üstüme gelirlerse kalplerini kırmaktan korkuyorum.
Bilmiyorum ki bozulur demişlerdi taze olmalıymışYa biz yapmıştık 40 günde toplam iki kez falan, buzdolabına saklıyoduk hiç bişi olmuyordu, etkisi mi azalır diye siz iki günde bir yapıyordunuz?
Evet kimdi diye hatırlamaya çalışıyordum bende. Sanırım sorun olabilir demişlerdi hersey yolundadır insaallah.
Mutlaka alayım bu sefer o zaman ilkinde olmayınca 2.de neye uğradığımı şaşırdımBen ikisinde de göğüs kalkanı kullandım ve hiç sıkıntım olmadı çok şükür. Kremledim gogus kalkanı taktım dedikleri gibi yumuşak kaldı hep hiç çatlama olmadı sizlama oldu sadece başta normal oda.
İyi de yinede herkesin için de dememeliydi bazı arkadaşlar gerçekten çok patavatsız olabiliyor. Ben de daha işyerinde kimseye söylemedim. Bir çok kişiden benzer tepki alırsam sasirmiycam. Hep 2. Çocuktan bahsedildiğinde buna zor baktım şöyle zor yok böyle zor dedimEmpati yeteneğine hayranım3. Çocuğu düşünmediğimi ve diğer ikisi ile zorlandığımı biliyordu yine de herkesin içinde demese iyi olurdu
Çok sevindiler aslında da işte birazda dalga geçer gibi olanlar vardı o biraz canımı sıktıBence dışarıdan bakıp yorum yapmak kolay. İnsanlar destek olma konusunda her zaman çok iyi olamıyor. Bir arkadaşım dedi ki mesela üzülmen böyle hissetmen normal şimdi bu duyguyu yaşa geleceği düşünüp ya da bu duyguyu yok sayarak iyi olmaya çalışma. O kadar iyi geldi ki. Banada yeni yeni duyuyorlar ve yaa ne yapacaksın diyorlar. Bunun bana ne faydası var diyorum sadece içimden. Sonuçta olan bir durum var iyi yanları yansıtmak gerek.
İnşallah canımEvet kimdi diye hatırlamaya çalışıyordum bende. Sanırım sorun olabilir demişlerdi hersey yolundadır insaallah.
O gün bugun
Doktorum bana da kesinlikle dokunma çiğ ete dedi. Eldiven takıp yapıyorum benKızlar olaya gelinYarın köfte yapmayı düşünüyordum. Eşim kayınvalideme söylemiş ve olay karıştı Hamileler çiğ ete dokunamazmış Şaka mı bu? Ben 9 ay boyunca çiğ ete dokunmayacak mıyım?
Eşimi tembihlemiş, yarın köfteyi eşim yoğuracakmış. Hatta istersem kayınvalideme de götürebilirmişim. Yarım kilo kıymadan bahsediyoruz yahuBunun için işten gelmesini beklemem gerekiyor. Şaka gibi.
Bende almadım manyak gibi bu sefer alıcam gümüs kapaklardanMutlaka alayım bu sefer o zaman ilkinde olmayınca 2.de neye uğradığımı şaşırdım
Bence rahat ol kimin ne yaşayacağını kimse bilmiyor. Bir arkadaşım bir kızı bir oğlu varken 3.ye hamile kaldı istemeden ve çok ağladı sonra o daha 4 aylıkken tekrar hamile kalmış ama farketmemis emzirirken 20 haftada farketti. Ben bunu görümceme anlatmıştım baya güldü nasıl anlamamış vs bide 2 tane üst üste dedi. Sonuçta bir yıl sonra gorumcemin bir kızı bir oğlu varken anlamadan 3.oldu o 6 aylıkken tekrar hamile kalmış 15 haftada öğrendi. Bosver dalga geçsinler yaniÇok sevindiler aslında da işte birazda dalga geçer gibi olanlar vardı o biraz canımı sıktı
Hay Allah ya olay gerçekmiş demekDoktorum bana da kesinlikle dokunma çiğ ete dedi. Eldiven takıp yapıyorum ben
4. Aya girmedik mi yahuHay Allah ya olay gerçekmiş demekben de dün akşamdan beri acaba bu 3 ay boyunca dokundum mu diye düşünmeye başladım. Çünkü ilk kez duydum ve 3 aylık olduk neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?