- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.901
Niye boyleler anlamiyorum saglikli olsun de gecBirsey diyeceğim bugun aradı nasıl hamilelik dedi zor geçiyor bu dedim yine tekrarladı bari kız olsaydı diye. Dedim belki senin olur bir dene şansını bu yaştan sonra zor olur bakması ama artık. 15 20 gün aramaz
Rakı gibi kokuyorBu rezene çok kötü kokmuyor mu yaAllah'ım biz mi çok memnuniyetsiziz acaba
Benimkiler de biri 2550 diğeri 2700Ben de vermek diye bisi yok almak oldu hep
30 kilo insan yemişembebek doğmuştur 2650 gr fare gibi bisi
Ben de şimdi başladım karın şişliğine iyi geliyormuş diye ama bildiğin rakı kokusuRakı gibi kokuyor
Ben doğumdan sonra hergün kimyon, rezene çayı ıctim
Ben bolca ıcıyordumBen de şimdi başladım karın şişliğine iyi geliyormuş diye ama bildiğin rakı kokusuemzirirken de çok işe yarıyomuş alışsak iyi olacak
Ay sesli güldüm AllahımPoh diyeydin babaanneye
Erkek evlatların da karıları bekliyor dört gözle kaynanaya bakmayı
Aaaa hayirli ugurlu olsun canımAnteplililili canım bugun gidebişdik doktora senin dedigin gibi erkek cıktı bebişimiz :)
Bende onu kullandım ama iyi geldi ya. Bir de sagıyodum kanıyordu artıkKızlar göğüs ucu çatlağından korkuyorum ben ya. 2.de doğumdan önce başladım lansinoh kullanmaya ama doğumdan sonra 15 gün ağrı içinde kıvrandım emzirmek işkenceye döndü denemediğim krem ot vs kalmadı. Sizce ne yapmak gerekir?
En iyi çözüm eve kimseyi çatışmayacaksın canim. Göğüsler hep açık olacakKızlar göğüs ucu çatlağından korkuyorum ben ya. 2.de doğumdan önce başladım lansinoh kullanmaya ama doğumdan sonra 15 gün ağrı içinde kıvrandım emzirmek işkenceye döndü denemediğim krem ot vs kalmadı. Sizce ne yapmak gerekir?
Hep acık nasıl oluyo kızEn iyi çözüm eve kimseyi çatışmayacaksın canim. Göğüsler hep açık olacak
Biraz kızarıklık oluyor sonra alışıyor
Ben hiç yara sorunu yaşamadım bu sayede
Aslında çok az gelen giden oldu açıyordum ama ben de şaşırdım çünkü ilkinde olmamıştıEn iyi çözüm eve kimseyi çatışmayacaksın canim. Göğüsler hep açık olacak
Biraz kızarıklık oluyor sonra alışıyor
Ben hiç yara sorunu yaşamadım bu sayede
Memeler acik dolasıyorsunHep acık nasıl oluyo kız
Ben ilkinde mahvolmustum.Aslında çok az gelen giden oldu açıyordum ama ben de şaşırdım çünkü ilkinde olmamıştı
Bilmiyorum ki neden oluyor. Ama ilk emmede öyle bir kavradı ve bırakmadı ki o an anladım öyle olacağını yaaa ne güzeldi ama hiç zorlamadı tutarkenBen ilkinde mahvolmustum.
Benim oglanda tuttu ama uyuyordu hep memede o yuzden doldu sısti agrıdan ölmüstüm sonra halloldu. 28 ay emzirdimBilmiyorum ki neden oluyor. Ama ilk emmede öyle bir kavradı ve bırakmadı ki o an anladım öyle olacağını yaaa ne güzeldi ama hiç zorlamadı tutarkenbüyük oğlum için uğraşmıştık tutturmak için ve 2 dk bile sürmüyordu emmesi bence ondan olmadı
Ben de 28 ay emzırdımBenim oglanda tuttu ama uyuyordu hep memede o yuzden doldu sısti agrıdan ölmüstüm sonra halloldu. 28 ay emzirdim
Cok saol canım :)Aaaa hayirli ugurlu olsun canımilk defa bildim.bakalim bi kac kisi daha var onlar ne diyecek
Kayınvaliden mi dediBirsey diyeceğim bugun aradı nasıl hamilelik dedi zor geçiyor bu dedim yine tekrarladı bari kız olsaydı diye. Dedim belki senin olur bir dene şansını bu yaştan sonra zor olur bakması ama artık. 15 20 gün aramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?