- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
- #18.921
Yok bakmadı. Bacak arası tam görünmedi de. Ama çok emin söylediBen bu fotoda erkek denecek bişey görmedim valla. Ama ultrasonda alttan bakıp net gördüyse bilmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bakmadı. Bacak arası tam görünmedi de. Ama çok emin söylediBen bu fotoda erkek denecek bişey görmedim valla. Ama ultrasonda alttan bakıp net gördüyse bilmem.
Ta kendisiKayınvaliden mi dedi
Banada oyle diyorlardı cokta fifiBen de 28 ay emzırdım
Kucağımda gören "kazık kadar cocuk meme mi emiyor " diyordu
Allah allah nasıl emin olmuş aynı haftadayız benim haftaya kontrol kendim de çok iyi görmezsem bak bu diye açıkça göstermezse asla inanmamYok bakmadı. Bacak arası tam görünmedi de. Ama çok emin söyledi
Ona inat kızdır inşallah Allahım YarabbimBirsey diyeceğim bugun aradı nasıl hamilelik dedi zor geçiyor bu dedim yine tekrarladı bari kız olsaydı diye. Dedim belki senin olur bir dene şansını bu yaştan sonra zor olur bakması ama artık. 15 20 gün aramaz
Bu durumu fazla kafana takıyorsun bence canım. Yapma bunu kendine, sadece kafanda daha da büyür kimse sana bişi söylemese ya da ima etmese bile etmiş gibi gelir.Valla benim kızlar ve eşim merak etmeseler hiç sormak istemiyorum bile cinsiyeti. Soranlara da kapatıyo açmıyo bi türlü doğumda öğrencez artık derim onlar da göstermiyosa kızdır deyip kafada kıza hazırlarlar kendilerini bende aaa kız mı vah vah lafı duymadan rahat bir hamilelik geçiririm erkek çıkarsa da ben dahil herkese süpriz olur ohh miiss
%100 katılıyorumGüzel ama gereksiz pahalli bence
AA benBen de tuhafım bak .Hamile olmadan önce kız kız kız diye deliriyordum. Hamile kaldim önce erkek dedi doktor .tabi ben ağladım mal gibi .sonra doktor kız dedi mutlu oldum .geçen hafta arkadaşımın evine gittik 1 kızı var .kızı görünce kız çok da akıllı maşallah yok ben erkek çocuklarıyla daha iyi anlaşıyorum dedim .kafalar karışık yani
Alemmis benim ki de benim yüzüme baktı baktı kız olacak dedi benimkii insanların yüzüne bakıp tahmin yapar hep genelde tutturuyor.Ta kendisi
Tutar insaallah çok aminAlemmis benim ki de benim yüzüme baktı baktı kız olacak dedi benimkii insanların yüzüne bakıp tahmin yapar hep genelde tutturuyor.
Olmaz canım ama senn daha dikkat etmelisin dillenmeye bak canımKızlar biliyorsunuz düşük tehlikem vardı o geçti sükür 13 haftalığım evde tekim eşim de çalışıyor 3 litrelik su vardı onu kaldırdım tezgaha koydum ama kaşığım kasıldı biraz bi sıkıntı olmaz demi
Öyle yapmaya çalışıyorum evde kimse yoktu cpk ta susadım mecbur kaldırdımOlmaz canım ama senn daha dikkat etmelisin dillenmeye bak canım
Anladım canım. Bi tehlike atlamışsın inşallah bundan sonrasını da güzel geçirirsinÖyle yapmaya çalışıyorum evde kimse yoktu cpk ta susadım mecbur kaldırdım
Oğlan eşim sürekli ateş içindeydi birde dedemi normal muaneye gitti korono çıktı bı aldılar bıçağa ulaşamadık onbeş gün sonra ölüsü nu verdiler çok korkuyorum hastaneden zaten koronayim ilgilenen olmaz böyle sabaha kadar pencere önünde idare ediyorum kassiklarim çok çok ağrıyor ama hayırlısı olsunNefes alman sıkıntılıysa hastaneye gitmen daha iyi değil mi? Ne diyor doktorlar
Hiç sorma millet için yaşar oldum o ne der bu ne derBu durumu fazla kafana takıyorsun bence canım. Yapma bunu kendine, sadece kafanda daha da büyür kimse sana bişi söylemese ya da ima etmese bile etmiş gibi gelir.
Kendimden biliyorum, insan kuruyor ama sen böyle yaptıkça olay zihninde kalbinde daha da büyüyecek çok düşünmemeye çalış.
Aynen bende aynı şeyi yazıcam, belki olmaz ama den yinede dikkat et canım, zorda kalmadıkça kaldırmaa. Ben prensesi oynuyorum evdeKızlar biliyorsunuz düşük tehlikem vardı o geçti sükür 13 haftalığım evde tekim eşim de çalışıyor 3 litrelik su vardı onu kaldırdım tezgaha koydum ama kaşığım kasıldı biraz bi sıkıntı olmaz demi
boowwww resemn çıkmış bişilerde hangisi çıkmış çözemedimEki Görüntüle 2987885
Kızlar falım da pipi çıkmış Ultrasonda görünen pipilere benzemiyo mu Yada orta parmaktır nah sana pipi anlamında
Benim yatarken kalkarken sağa sola dönerken hep kasıklarıma sancı giriyor ya dr a gidince sorcam bakalım ama normaldir heraldeÖyle yapmaya çalışıyorum evde kimse yoktu cpk ta susadım mecbur kaldırdım