• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hanımlar 3. Doz için Dr hemen yaptır dedi. İlk iki dozun biontech. Bunu da aynı olmamı istedi. 2. Aşı bir gün vurmuştu. Şimdi nasıl olur, çekiniyorum biraz. Var mı bu dönemde yaptıran? Vakalar yine çok arttı.

Birsey diyeceğim bugun aradı nasıl hamilelik dedi zor geçiyor bu dedim yine tekrarladı bari kız olsaydı diye. Dedim belki senin olur bir dene şansını bu yaştan sonra zor olur bakması ama artık. 15 20 gün aramaz😏
Benim kayınvalide bir kere tüh dedi.
Bir daha lafını etmedi

Ama etse direkt yine tıkarım lafı ağzına " erkek olsa sana ne faydası olacak, ne yapacaksın sen erkek olmasını " derim bu sefer

Geçen sefer " bak gördün mü oğlun bana bir erkek evlat veremedi " dedım. Sustu :KK53:

Kimse kusura bakmasın fıtratımda yok susmak
Alınacak olan laf söylerken düşünmeli😀

Hanımlar 3. Doz için Dr hemen yaptır dedi. İlk iki dozun biontech. Bunu da aynı olmamı istedi. 2. Aşı bir gün vurmuştu. Şimdi nasıl olur, çekiniyorum biraz. Var mı bu dönemde yaptıran? Vakalar yine çok arttı.
Valla bizim doktorda dedi ol diye, benimde 2 dozum oldu , aşıda olurum karşıtı değilim, cidden işe yaradığını düşünüyorum ama ben 5. Ayımda fln olmayı planlıyorum

Benim kayınvalide bir kere tüh dedi.
Bir daha lafını etmedi

Ama etse direkt yine tıkarım lafı ağzına " erkek olsa sana ne faydası olacak, ne yapacaksın sen erkek olmasını " derim bu sefer

Geçen sefer " bak gördün mü oğlun bana bir erkek evlat veremedi " dedım. Sustu :KK53:

Kimse kusura bakmasın fıtratımda yok susmak
Alınacak olan laf söylerken düşünmeli😀
Aynen öyle. Çok acayip şeyler okuyorum. Kızı var erkek yok falan olayları hala kaldı mı bilmiyorum. Okurken küçük bir kültür şoku yazıyorum. Binlerce insan tedavilerle bir tanecik bile olsa bebek sahibi olmak için neler yapıyor. Bazıları Allah'ın mucizesini beğenmiyor. Bu milletin çoğunun yatacak yeri yok.

Aynen öyle. Çok acayip şeyler okuyorum. Kızı var erkek yok falan olayları hala kaldı mı bilmiyorum. Okurken küçük bir kültür şoku yazıyorum. Binlerce insan tedavilerle bir tanecik bile olsa bebek sahibi olmak için neler yapıyor. Bazıları Allah'ın mucizesini beğenmiyor. Bu milletin çoğunun yatacak yeri yok.
Aslında değişik olsun istiyor ama
Tühh nedir yaa :KK53: :KK48:
Sana ne faydası olacak ki

Bende midesi bulananlara özeniyorum insan saat başı acıkır mı yaa öyle böyle değil sanki midem deliniyor geçende misafirliğe gittim midem guruldadı insanların içinde utandım valla dicekler burada yiyecek diye aç gelmiş😅
Bünyem de her yediğini yağa ödeme çevirme meraklısı olunca dr.un kontroldeki tepkisi ne olacak hiç bilmiyorum zaten cins bişey😟

Loğusa pijama takımı almıştım ilk gebeliğimde ekru renk ama hastaneye bile götürmedim yanımda ben dantelli süslü şeyle darlanıyorum daha basit bir gecelikle durdum hastanede öyle foto çekimi falan da yaptırmayınca gerek duymadım sadece mevlütlerde giydim yeni gibi duruyor hala ama bu kez coronadan mevlütte okutmam heralde giymeme gerek ble kalmaz. Basit 1-2 gecelik almayı planlıyorum yeter bana.
Benim midem bi taraftan bulanıyor diğer taraftan kazınıyor 🤦‍♀️

Birsey diyeceğim bugun aradı nasıl hamilelik dedi zor geçiyor bu dedim yine tekrarladı bari kız olsaydı diye. Dedim belki senin olur bir dene şansını bu yaştan sonra zor olur bakması ama artık. 15 20 gün aramaz😏
Kim o ya, ne sinir bozucu insanlar var

Haftaya yaptırmayı düşünüyorum ben de

Kendiyle öylece çelişiyor :KK48: desene
Kontrolde 1,5 kilo almıştım ama şu 10 günde daha çok aldım çünkü istifra etmiyorum Artık ve doyma hissim yok🤣
Sabah kahvaltı yapıyorum okulda teneffüste küçük bir sandviç daha yiyorum başka bir teneffüste muz vs yiyorum. Öğlen yemek yiyorum. Eve gelince bir ara öğün daha sonra akşam yemeği yemekten sonra çerez atıştırmalık falan ve kapanış 🙈 yazarken bile çok 🤭

Aslında değişik olsun istiyor ama
Tühh nedir yaa :KK53: :KK48:
Sana ne faydası olacak ki
Hadi sizin hene kaynanalar diyor bebegimin cinsiyet partisinin oldugu gun babannem basladi erkek evlat en iyisidir bak ananin olmadi babana bisey olsa kapilarda kalacak oglan dagdan depeden asirir gene goturur dedi esimde ogullari olmadigini kim soyledi ben varim ya diye cikisti babannem cit cikaramadi 😏😏

Kontrolde 1,5 kilo almıştım ama şu 10 günde daha çok aldım çünkü istifra etmiyorum Artık ve doyma hissim yok🤣
Sabah kahvaltı yapıyorum okulda teneffüste küçük bir sandviç daha yiyorum başka bir teneffüste muz vs yiyorum. Öğlen yemek yiyorum. Eve gelince bir ara öğün daha sonra akşam yemeği yemekten sonra çerez atıştırmalık falan ve kapanış 🙈 yazarken bile çok 🤭
Mide bulandığı için sürekli bısıler yedirmek istiyor. Sanki yiyince bulanmıyor da :KK53:
Benim midem uykuda ve yemek yerken bulanmıyor bir tek 😂

Hadi sizin hene kaynanalar diyor bebegimin cinsiyet partisinin oldugu gun babannem basladi erkek evlat en iyisidir bak ananin olmadi babana bisey olsa kapilarda kalacak oglan dagdan depeden asirir gene goturur dedi esimde ogullari olmadigini kim soyledi ben varim ya diye cikisti babannem cit cikaramadi 😏😏
Poh diyeydin babaanneye
Erkek evlatların da karıları bekliyor dört gözle kaynanaya bakmayı :KK53:

Back