- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
- #18.941
Onu ilerde anlayacağızAb
boowwww resemn çıkmış bişilerde hangisi çıkmış çözemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu ilerde anlayacağızAb
boowwww resemn çıkmış bişilerde hangisi çıkmış çözemedim
Merhaba çok geçmiş olsun. Covidmisiniz galiba bende covidim bebek için endişeleniyorum.Oğlan eşim sürekli ateş içindeydi birde dedemi normal muaneye gitti korono çıktı bı aldılar bıçağa ulaşamadık onbeş gün sonra ölüsü nu verdiler çok korkuyorum hastaneden zaten koronayim ilgilenen olmaz böyle sabaha kadar pencere önünde idare ediyorum kassiklarim çok çok ağrıyor ama hayırlısı olsun
Benimde özellikle hızlı ayağa kalktığımda kramp gibi sancı giriyorBenim yatarken kalkarken sağa sola dönerken hep kasıklarıma sancı giriyor ya dr a gidince sorcam bakalım ama normaldir heralde
Eldiven tak elineKızlar olaya gelin Yarın köfte yapmayı düşünüyordum. Eşim kayınvalideme söylemiş ve olay karıştı Hamileler çiğ ete dokunamazmış Şaka mı bu? Ben 9 ay boyunca çiğ ete dokunmayacak mıyım?
Eşimi tembihlemiş, yarın köfteyi eşim yoğuracakmış. Hatta istersem kayınvalideme de götürebilirmişim. Yarım kilo kıymadan bahsediyoruz yahu Bunun için işten gelmesini beklemem gerekiyor. Şaka gibi.
Çok geçmiş olsun ikinize de inşallah en kısa zamanda atlatirsinizMerhaba çok geçmiş olsun. Covidmisiniz galiba bende covidim bebek için endişeleniyorum.
Bırak bırak yoğursun yaaaaa ne dert ediyon kendine ben yapamammmm ben yoooooo ben ıııııı yap onlar yapsınKızlar olaya gelin Yarın köfte yapmayı düşünüyordum. Eşim kayınvalideme söylemiş ve olay karıştı Hamileler çiğ ete dokunamazmış Şaka mı bu? Ben 9 ay boyunca çiğ ete dokunmayacak mıyım?
Eşimi tembihlemiş, yarın köfteyi eşim yoğuracakmış. Hatta istersem kayınvalideme de götürebilirmişim. Yarım kilo kıymadan bahsediyoruz yahu Bunun için işten gelmesini beklemem gerekiyor. Şaka gibi.
O zaman izin veriyor mu bu kayınvalidelerEldiven tak eline
Sanırım böyle davransam daha mutlu olurlar gerçektenBırak bırak yoğursun yaaaaa ne dert ediyon kendine ben yapamammmm ben yoooooo ben ıııııı yap onlar yapsın
Hahahahaha galibaaa boşver onlarım istediği gibi olSanırım böyle davransam daha mutlu olurlar gerçekten
Böyle giderse sonunda bebeğin ismine de onlar karar vermesinHahahahaha galibaaa boşver onlarım istediği gibi ol
Çok teşekkürler. Ben çok endişeliyim. İlk 3 gün aşırı kötüydüm yerimden kalkamadım ama bugün toparladım. Doktora gitmeye korkuyorum. Kendinizi çok iyi koruyun kızla rÇok geçmiş olsun ikinize de inşallah en kısa zamanda atlatirsiniz
ASLAAAAAAA ORDA OLAU ÇIKARBöyle giderse sonunda bebeğin ismine de onlar karar vermesin
Erkek mi bu bebişkoBuda bizim bebişimizin resmi :)
Ah şu kadar prenses olamadık ben et e de dokunuyorum köfte de yoğuruyorum elleri güzelce yıkadıktan sonra ne zararı varmış anlamadım gerçi bana da ciğer ellemeyi yasakladıklar aile meclisi yanlışlıkla biyerine dokunurmuşsun bebekte leke yaparmış filan aman bırak yoğursunKızlar olaya gelin Yarın köfte yapmayı düşünüyordum. Eşim kayınvalideme söylemiş ve olay karıştı Hamileler çiğ ete dokunamazmış Şaka mı bu? Ben 9 ay boyunca çiğ ete dokunmayacak mıyım?
Gerçekten ne istediklerini anlamak çok zor Onlara oturmaya gittiğimizde yüz kere ne istediğimi soruyor. Hadi hamileyim diye zorluyor, tamam. Çıkarken de “sakın eğilme, oğlum buraya gel hemen, gelinimin ayakkabılarını giydir” diyor. Kendisini çok severim ama bazen bunaltmıyor da değilAh şu kadar prenses olamadık ben et e de dokunuyorum köfte de yoğuruyorum elleri güzelce yıkadıktan sonra ne zararı varmış anlamadım gerçi bana da ciğer ellemeyi yasakladıklar aile meclisi yanlışlıkla biyerine dokunurmuşsun bebekte leke yaparmış filan aman bırak yoğursun
Evet canım erkek pipisini gördük :)Erkek mi bu bebişko
Ne kadar net her seyBuda bizim bebişimizin resmi :)
Bana da artık fazla gezmeyin dikkat edin filan dediler yanlış anlama ah kızım bak hamile değilken hiç bişey dedik mi ama şimdi yolda filan ne olur ne olmaz dedi. Bende hamile değilken tek tek saymışsınız gittiğimiz yerleri onu da duydum ben hıhı tamam olur gezmeyiz dedim bana çok ses çıkaramıyorlar biraz müsade etsem ohooo ama çok bunaltıcı benden çıkmaz ev işi yemek filan yaparmış söylesem 9 ay kalır ♀ Allahım yazarken bile bi boğulma hissi geldiGerçekten ne istediklerini anlamak çok zor Onlara oturmaya gittiğimizde yüz kere ne istediğimi soruyor. Hadi hamileyim diye zorluyor, tamam. Çıkarken de “sakın eğilme, oğlum buraya gel hemen, gelinimin ayakkabılarını giydir” diyor. Kendisini çok severim ama bazen bunaltmıyor da değil