• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oğlan eşim sürekli ateş içindeydi birde dedemi normal muaneye gitti korono çıktı bı aldılar bıçağa ulaşamadık onbeş gün sonra ölüsü nu verdiler çok korkuyorum hastaneden zaten koronayim ilgilenen olmaz böyle sabaha kadar pencere önünde idare ediyorum kassiklarim çok çok ağrıyor ama hayırlısı olsun
Merhaba çok geçmiş olsun. Covidmisiniz galiba bende covidim bebek için endişeleniyorum.

Kızlar olaya gelin 😁 Yarın köfte yapmayı düşünüyordum. Eşim kayınvalideme söylemiş ve olay karıştı 😦 🙄 Hamileler çiğ ete dokunamazmış🤯 Şaka mı bu? Ben 9 ay boyunca çiğ ete dokunmayacak mıyım?
Eşimi tembihlemiş, yarın köfteyi eşim yoğuracakmış. Hatta istersem kayınvalideme de götürebilirmişim. Yarım kilo kıymadan bahsediyoruz yahu 😅 Bunun için işten gelmesini beklemem gerekiyor. Şaka gibi.

Kızlar olaya gelin 😁 Yarın köfte yapmayı düşünüyordum. Eşim kayınvalideme söylemiş ve olay karıştı 😦 🙄 Hamileler çiğ ete dokunamazmış🤯 Şaka mı bu? Ben 9 ay boyunca çiğ ete dokunmayacak mıyım?
Eşimi tembihlemiş, yarın köfteyi eşim yoğuracakmış. Hatta istersem kayınvalideme de götürebilirmişim. Yarım kilo kıymadan bahsediyoruz yahu 😅 Bunun için işten gelmesini beklemem gerekiyor. Şaka gibi.
Eldiven tak eline 🤣

Bırak bırak yoğursun yaaaaa ne dert ediyon kendine😂😂😂 ben yapamammmm ben yoooooo ben ıııııı😂😂😂 yap onlar yapsın😜

Buda bizim bebişimizin resmi :)

Eklentiler

• FC31E02C-CE5F-46CB-A6DF-8EF39CAC9827.jpeg
    FC31E02C-CE5F-46CB-A6DF-8EF39CAC9827.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 91
Ah şu kadar prenses olamadık🤣🤣 ben et e de dokunuyorum köfte de yoğuruyorum elleri güzelce yıkadıktan sonra ne zararı varmış anlamadım gerçi bana da ciğer ellemeyi yasakladıklar aile meclisi yanlışlıkla biyerine dokunurmuşsun bebekte leke yaparmış filan 🤣🤣 aman bırak yoğursun😂😂

Ah şu kadar prenses olamadık🤣🤣 ben et e de dokunuyorum köfte de yoğuruyorum elleri güzelce yıkadıktan sonra ne zararı varmış anlamadım gerçi bana da ciğer ellemeyi yasakladıklar aile meclisi yanlışlıkla biyerine dokunurmuşsun bebekte leke yaparmış filan 🤣🤣 aman bırak yoğursun😂😂
Gerçekten ne istediklerini anlamak çok zor 😅 Onlara oturmaya gittiğimizde yüz kere ne istediğimi soruyor. Hadi hamileyim diye zorluyor, tamam. Çıkarken de “sakın eğilme, oğlum buraya gel hemen, gelinimin ayakkabılarını giydir” diyor. Kendisini çok severim ama bazen bunaltmıyor da değil 🙄

Gerçekten ne istediklerini anlamak çok zor 😅 Onlara oturmaya gittiğimizde yüz kere ne istediğimi soruyor. Hadi hamileyim diye zorluyor, tamam. Çıkarken de “sakın eğilme, oğlum buraya gel hemen, gelinimin ayakkabılarını giydir” diyor. Kendisini çok severim ama bazen bunaltmıyor da değil 🙄
Bana da artık fazla gezmeyin dikkat edin filan dediler yanlış anlama ah kızım bak hamile değilken hiç bişey dedik mi ama şimdi yolda filan ne olur ne olmaz dedi. Bende hamile değilken tek tek saymışsınız gittiğimiz yerleri onu da duydum ben hıhı tamam olur gezmeyiz dedim 🤣🤣 bana çok ses çıkaramıyorlar biraz müsade etsem ohooo ama çok bunaltıcı benden çıkmaz ev işi yemek filan yaparmış söylesem 9 ay kalır 🤦🏻‍♀ Allahım yazarken bile bi boğulma hissi geldi 🤣🤣

Back