• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Birsey diyeceğim bugun aradı nasıl hamilelik dedi zor geçiyor bu dedim yine tekrarladı bari kız olsaydı diye. Dedim belki senin olur bir dene şansını bu yaştan sonra zor olur bakması ama artık. 15 20 gün aramaz😏
Niye boyleler anlamiyorum saglikli olsun de gec :olamaz:

Kızlar göğüs ucu çatlağından korkuyorum ben ya. 2.de doğumdan önce başladım lansinoh kullanmaya ama doğumdan sonra 15 gün ağrı içinde kıvrandım emzirmek işkenceye döndü denemediğim krem ot vs kalmadı. Sizce ne yapmak gerekir?
Bende onu kullandım ama iyi geldi ya. Bir de sagıyodum kanıyordu artık🥶 Simdi gümüş gogus kalkanı mıdir nedir onu almayı dusunuyorum

Kızlar göğüs ucu çatlağından korkuyorum ben ya. 2.de doğumdan önce başladım lansinoh kullanmaya ama doğumdan sonra 15 gün ağrı içinde kıvrandım emzirmek işkenceye döndü denemediğim krem ot vs kalmadı. Sizce ne yapmak gerekir?
En iyi çözüm eve kimseyi çatışmayacaksın canim. Göğüsler hep açık olacak
Biraz kızarıklık oluyor sonra alışıyor
Ben hiç yara sorunu yaşamadım bu sayede

En iyi çözüm eve kimseyi çatışmayacaksın canim. Göğüsler hep açık olacak
Biraz kızarıklık oluyor sonra alışıyor
Ben hiç yara sorunu yaşamadım bu sayede
Aslında çok az gelen giden oldu açıyordum ama ben de şaşırdım çünkü ilkinde olmamıştı

Ben ilkinde mahvolmustum.
Bilmiyorum ki neden oluyor. Ama ilk emmede öyle bir kavradı ve bırakmadı ki o an anladım öyle olacağını yaaa ne güzeldi ama hiç zorlamadı tutarken 🥰 büyük oğlum için uğraşmıştık tutturmak için ve 2 dk bile sürmüyordu emmesi bence ondan olmadı

Bilmiyorum ki neden oluyor. Ama ilk emmede öyle bir kavradı ve bırakmadı ki o an anladım öyle olacağını yaaa ne güzeldi ama hiç zorlamadı tutarken 🥰 büyük oğlum için uğraşmıştık tutturmak için ve 2 dk bile sürmüyordu emmesi bence ondan olmadı
Benim oglanda tuttu ama uyuyordu hep memede o yuzden doldu sısti agrıdan ölmüstüm sonra halloldu. 28 ay emzirdim:anne:

Back