- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.881
Benim kayınvalide bir kere tüh dedi.Birsey diyeceğim bugun aradı nasıl hamilelik dedi zor geçiyor bu dedim yine tekrarladı bari kız olsaydı diye. Dedim belki senin olur bir dene şansını bu yaştan sonra zor olur bakması ama artık. 15 20 gün aramaz
Valla bizim doktorda dedi ol diye, benimde 2 dozum oldu , aşıda olurum karşıtı değilim, cidden işe yaradığını düşünüyorum ama ben 5. Ayımda fln olmayı planlıyorumHanımlar 3. Doz için Dr hemen yaptır dedi. İlk iki dozun biontech. Bunu da aynı olmamı istedi. 2. Aşı bir gün vurmuştu. Şimdi nasıl olur, çekiniyorum biraz. Var mı bu dönemde yaptıran? Vakalar yine çok arttı.
İnşallah bakarsınız aynı gün doğum yaparızBizim tarihlerimiz aynı ben de ağustos grubuna da buraya da bakıyorumherkese evlatlarına sağlıkla kavuşacakları hamilelikler diliyorum
Aynen öyle. Çok acayip şeyler okuyorum. Kızı var erkek yok falan olayları hala kaldı mı bilmiyorum. Okurken küçük bir kültür şoku yazıyorum. Binlerce insan tedavilerle bir tanecik bile olsa bebek sahibi olmak için neler yapıyor. Bazıları Allah'ın mucizesini beğenmiyor. Bu milletin çoğunun yatacak yeri yok.Benim kayınvalide bir kere tüh dedi.
Bir daha lafını etmedi
Ama etse direkt yine tıkarım lafı ağzına " erkek olsa sana ne faydası olacak, ne yapacaksın sen erkek olmasını " derim bu sefer
Geçen sefer " bak gördün mü oğlun bana bir erkek evlat veremedi " dedım. Sustu
Kimse kusura bakmasın fıtratımda yok susmak
Alınacak olan laf söylerken düşünmeli
Aslında değişik olsun istiyor amaAynen öyle. Çok acayip şeyler okuyorum. Kızı var erkek yok falan olayları hala kaldı mı bilmiyorum. Okurken küçük bir kültür şoku yazıyorum. Binlerce insan tedavilerle bir tanecik bile olsa bebek sahibi olmak için neler yapıyor. Bazıları Allah'ın mucizesini beğenmiyor. Bu milletin çoğunun yatacak yeri yok.
Benim midem bi taraftan bulanıyor diğer taraftan kazınıyorBende midesi bulananlara özeniyorum insan saat başı acıkır mı yaa öyle böyle değil sanki midem deliniyor geçende misafirliğe gittim midem guruldadı insanların içinde utandım valla dicekler burada yiyecek diye aç gelmiş
Bünyem de her yediğini yağa ödeme çevirme meraklısı olunca dr.un kontroldeki tepkisi ne olacak hiç bilmiyorum zaten cins bişey
Loğusa pijama takımı almıştım ilk gebeliğimde ekru renk ama hastaneye bile götürmedim yanımda ben dantelli süslü şeyle darlanıyorum daha basit bir gecelikle durdum hastanede öyle foto çekimi falan da yaptırmayınca gerek duymadım sadece mevlütlerde giydim yeni gibi duruyor hala ama bu kez coronadan mevlütte okutmam heralde giymeme gerek ble kalmaz. Basit 1-2 gecelik almayı planlıyorum yeter bana.
Kendiyle öylece çelişiyorBenim midem bi taraftan bulanıyor diğer taraftan kazınıyor
Mesaj kutun neden kapalıKendiyle öylece çelişiyordesene
Kim o ya, ne sinir bozucu insanlar varBirsey diyeceğim bugun aradı nasıl hamilelik dedi zor geçiyor bu dedim yine tekrarladı bari kız olsaydı diye. Dedim belki senin olur bir dene şansını bu yaştan sonra zor olur bakması ama artık. 15 20 gün aramaz
Haftaya yaptırmayı düşünüyorum ben deHanımlar 3. Doz için Dr hemen yaptır dedi. İlk iki dozun biontech. Bunu da aynı olmamı istedi. 2. Aşı bir gün vurmuştu. Şimdi nasıl olur, çekiniyorum biraz. Var mı bu dönemde yaptıran? Vakalar yine çok arttı.
BDv ye yorum yalaınca bazıları saçma sapan mesajlar atıyor ondan kapalıMesaj kutun neden kapalı
Kontrolde 1,5 kilo almıştım ama şu 10 günde daha çok aldım çünkü istifra etmiyorum Artık ve doyma hissim yokKendiyle öylece çelişiyordesene
Hadi sizin hene kaynanalar diyor bebegimin cinsiyet partisinin oldugu gun babannem basladi erkek evlat en iyisidir bak ananin olmadi babana bisey olsa kapilarda kalacak oglan dagdan depeden asirir gene goturur dedi esimde ogullari olmadigini kim soyledi ben varim ya diye cikisti babannem cit cikaramadiAslında değişik olsun istiyor ama
Tühh nedir yaa
Sana ne faydası olacak ki
Mide bulandığı için sürekli bısıler yedirmek istiyor. Sanki yiyince bulanmıyor daKontrolde 1,5 kilo almıştım ama şu 10 günde daha çok aldım çünkü istifra etmiyorum Artık ve doyma hissim yok
Sabah kahvaltı yapıyorum okulda teneffüste küçük bir sandviç daha yiyorum başka bir teneffüste muz vs yiyorum. Öğlen yemek yiyorum. Eve gelince bir ara öğün daha sonra akşam yemeği yemekten sonra çerez atıştırmalık falan ve kapanışyazarken bile çok
Poh diyeydin babaanneyeHadi sizin hene kaynanalar diyor bebegimin cinsiyet partisinin oldugu gun babannem basladi erkek evlat en iyisidir bak ananin olmadi babana bisey olsa kapilarda kalacak oglan dagdan depeden asirir gene goturur dedi esimde ogullari olmadigini kim soyledi ben varim ya diye cikisti babannem cit cikaramadi
Aynen benimki deMide bulandığı için sürekli bısıler yedirmek istiyor. Sanki yiyince bulanmıyor da
Benim midem uykuda ve yemek yerken bulanmıyor bir tek
Ben de vermek diye bisi yok almak oldu hepAynen benimki de
Diğer hamileliklerimde 4-5 kilo verirdim bu sefer vermedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?