Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hanımlar 3. Doz için Dr hemen yaptır dedi. İlk iki dozun biontech. Bunu da aynı olmamı istedi. 2. Aşı bir gün vurmuştu. Şimdi nasıl olur, çekiniyorum biraz. Var mı bu dönemde yaptıran? Vakalar yine çok arttı.

Benim kayınvalide bir kere tüh dedi.
Bir daha lafını etmedi

Ama etse direkt yine tıkarım lafı ağzına " erkek olsa sana ne faydası olacak, ne yapacaksın sen erkek olmasını " derim bu sefer

Geçen sefer " bak gördün mü oğlun bana bir erkek evlat veremedi " dedım. Sustu

Kimse kusura bakmasın fıtratımda yok susmak
Alınacak olan laf söylerken düşünmeli

Valla bizim doktorda dedi ol diye, benimde 2 dozum oldu , aşıda olurum karşıtı değilim, cidden işe yaradığını düşünüyorum ama ben 5. Ayımda fln olmayı planlıyorum

Aynen öyle. Çok acayip şeyler okuyorum. Kızı var erkek yok falan olayları hala kaldı mı bilmiyorum. Okurken küçük bir kültür şoku yazıyorum. Binlerce insan tedavilerle bir tanecik bile olsa bebek sahibi olmak için neler yapıyor. Bazıları Allah'ın mucizesini beğenmiyor. Bu milletin çoğunun yatacak yeri yok.

Aslında değişik olsun istiyor ama
Tühh nedir yaa
Sana ne faydası olacak ki

Benim midem bi taraftan bulanıyor diğer taraftan kazınıyor

Kim o ya, ne sinir bozucu insanlar var

Haftaya yaptırmayı düşünüyorum ben de

Kendiyle öylece çelişiyor desene
Kontrolde 1,5 kilo almıştım ama şu 10 günde daha çok aldım çünkü istifra etmiyorum Artık ve doyma hissim yok
Sabah kahvaltı yapıyorum okulda teneffüste küçük bir sandviç daha yiyorum başka bir teneffüste muz vs yiyorum. Öğlen yemek yiyorum. Eve gelince bir ara öğün daha sonra akşam yemeği yemekten sonra çerez atıştırmalık falan ve kapanış yazarken bile çok

Aslında değişik olsun istiyor ama
Tühh nedir yaa
Sana ne faydası olacak ki
Hadi sizin hene kaynanalar diyor bebegimin cinsiyet partisinin oldugu gun babannem basladi erkek evlat en iyisidir bak ananin olmadi babana bisey olsa kapilarda kalacak oglan dagdan depeden asirir gene goturur dedi esimde ogullari olmadigini kim soyledi ben varim ya diye cikisti babannem cit cikaramadi

Mide bulandığı için sürekli bısıler yedirmek istiyor. Sanki yiyince bulanmıyor da
Benim midem uykuda ve yemek yerken bulanmıyor bir tek

Poh diyeydin babaanneye
Erkek evlatların da karıları bekliyor dört gözle kaynanaya bakmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…