Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
En güzeli doğana kadar bilmemek çıkınca görürüz amaaannn

En güzeli doğana kadar bilmemek çıkınca görürüz amaaannn
Ben de tuhafım bak .Hamile olmadan önce kız kız kız diye deliriyordum. Hamile kaldim önce erkek dedi doktor .tabi ben ağladım mal gibi .sonra doktor kız dedi mutlu oldum .geçen hafta arkadaşımın evine gittik 1 kızı var .kızı görünce kız çok da akıllı maşallah yok ben erkek çocuklarıyla daha iyi anlaşıyorum dedim .kafalar karışık yani

Detaylı ultrasonda herşey görünüyor onu bekleriz olmadı. İlkinde ben görememiştim monitör yoktu ikincide resmen gördüm yani hiç şüphe dahi olmadan çıktım kafam rahattı erkenden söylemedikleri iyi olmuş bi bakıma.

İlkse hiç takılma biz 3. Diye sıyırdık böyle

Valla benim kızlar ve eşim merak etmeseler hiç sormak istemiyorum bile cinsiyeti. Soranlara da kapatıyo açmıyo bi türlü doğumda öğrencez artık derim onlar da göstermiyosa kızdır deyip kafada kıza hazırlarlar kendilerini bende aaa kız mı vah vah lafı duymadan rahat bir hamilelik geçiririm erkek çıkarsa da ben dahil herkese süpriz olur ohh miiss

canım geç döllenme olabilir doktorun bir açıklama yapmadımı böyle oldğunda eğer geç döllenmeyse adet tarihini biraz öne çekiyormuş doktorlar başıma gelmedi ama KK da okudukça öğrendim bende
Evet canim. Doktorum da oyle yapti. Adet tarihimi öne cekti. Once 3Ekimdi doktorum 16Ekime cekti. Tesekkur ederim))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…