- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.861
En güzeli doğana kadar bilmemek çıkınca görürüz amaaannnValla bunu sormadım. Allah biliyor ya 11+3 erkek deyince canım sıkıldığından bunu bile sormadım. Sonra gittiğimde 13+4 olmuştu bacak arasi boş dedi .ama bu kız olduğunu göstermez.haftaya gideceğim 17 olacak .yine inanmayacagim
Ben de tuhafım bak .Hamile olmadan önce kız kız kız diye deliriyordum. Hamile kaldim önce erkek dedi doktor .tabi ben ağladım mal gibi .sonra doktor kız dedi mutlu oldum .geçen hafta arkadaşımın evine gittik 1 kızı var .kızı görünce kız çok da akıllı maşallah yok ben erkek çocuklarıyla daha iyi anlaşıyorum dedim .kafalar karışık yaniEn güzeli doğana kadar bilmemek çıkınca görürüz amaaannn
İlkse hiç takılma biz 3. Diye sıyırdık böyleBen de tuhafım bak .Hamile olmadan önce kız kız kız diye deliriyordum. Hamile kaldim önce erkek dedi doktor .tabi ben ağladım mal gibi .sonra doktor kız dedi mutlu oldum .geçen hafta arkadaşımın evine gittik 1 kızı var .kızı görünce kız çok da akıllı maşallah yok ben erkek çocuklarıyla daha iyi anlaşıyorum dedim .kafalar karışık yani
Güzel ama gereksiz pahalli benceHeh işte benim beğendiklerim den biri buydu
KuduruklarAyyyyy hepsi aynı laf sokma hastalıkları var
Beyaz olan yaza daha uygun155 TL gecelik sabahlık
JENİKA Kadın Lohusa Sabahlıklı 2
JENİKA Kadın Lohusa Sabahlıklı 2'li Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
115
Nicoletta Mavi Hamile Sabahlık Tunik Ikili Takım Likralı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Nicoletta Mavi Hamile Sabahlık Tunik Ikili Takım Likralı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Fisto olduğu için:)Bu gecelik nasıl bu fiyat olur biri açıklasın. Altin iplikle mi dikmişler
Magic Form 72108 Kendinden Brode Desenli Tek Gecelik - Ekru Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Magic Form 72108 Kendinden Brode Desenli Tek Gecelik - Ekru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla yaaa gözüm onlarda hepEvet yazmayıp işaretleyip kaçanlar var
Ayyyyy demekki erkek çok değil aynı orantıda gidiyo bebişlerBenim arkadaşımın da kız .doğum tarihi bizimle hemen hemen aynı
Bizde çene bitmezHer girdiğimde 50 sayfa yazı oluyor, kız siz ne buluyorsunuz bu kadar çok konuşacak
Birsey diyeceğim bugun aradı nasıl hamilelik dedi zor geçiyor bu dedim yine tekrarladı bari kız olsaydı diye. Dedim belki senin olur bir dene şansını bu yaştan sonra zor olur bakması ama artık. 15 20 gün aramazKuduruklar
Evet canim. Doktorum da oyle yapti. Adet tarihimi öne cekti. Once 3Ekimdi doktorum 16Ekime cekti. Tesekkur ederim))canım geç döllenme olabilir doktorun bir açıklama yapmadımı böyle oldğunda eğer geç döllenmeyse adet tarihini biraz öne çekiyormuş doktorlar başıma gelmedi ama KK da okudukça öğrendim bende
Missss güzelllll en güzel cevapBirsey diyeceğim bugun aradı nasıl hamilelik dedi zor geçiyor bu dedim yine tekrarladı bari kız olsaydı diye. Dedim belki senin olur bir dene şansını bu yaştan sonra zor olur bakması ama artık. 15 20 gün aramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?