- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.801
Kiz kardesimin heyecanindan istiyorum heves etmek istiyorumbunlarin siaprisini vermis bile
Bunuda deneyeceğim mutlaka teşekkürlerBana bir arkadaşım nescafe3ü1 arada önerdi. Ay o şekerli içemem falan dedim, beni dinle iç dedi. Cidden haklıymış böyle bişi olamaz. Kayısı falan fayda etmezken o etti, garip ama
Onu bir sorayim ollmazsaPrilamın ben hiç bir faydasını görmemiştim doktorumla konuştum onzyd diye bir ilac verdi o çok çok daha iyi geldi bana. Hem günde bir tane içiyorum sadece
Evet o yaziyida bazi uyelerde görüyorum neki acepBen de merak ediyordum bunu gerçekten. Ben de de guru yazıyor o ne demek acaba neden yazıyor anlamadım
Oda pahaliymis bacimZofer var çok iyi diolar ama herkeste aynı etkiyi etmeyebiliyor bence bana az etki etti sanki sonra bıraktım kullanmayı, ama nette aşırı memnun olan hamileler var
Erkek görünüyor erkeğe benziyor bu cümleleri kastetmiyorum. Benim dediğim %90 erkek ifadesini Doktorlar kolay kolay kurmuyor.yoksa değişen çok fazla kişi var. Benim çok barizdi ekranda iki bacak arası duruyordu doktor demese de anlamıştım benBana da bu haftalarda erkek görünüyor dedi . .çok da tecrübeli bir doktor.biz ailelere söyledik. Ama erken dedik.onlar da sizin gibi doktorlar biliyor dedi .3 hafta sonra gittiğimde kız görünüyor dedi
Ben sade yirmigundur günlük bir portakal ili yaşıyorum başka hiçbiri yiyimiyorum bir haftadır korono onunda kestim nefes zor alıyorum dakka başı baygınlıkGeçmiş olsun canim. Bebek senin stok depondan besleniyor aslında :)
Bence çok erken ne biliyimBenim 11+3'te söyledi hem de %90 dedi. Ama doktor arkadaşım da senin gibi olmaz öyle diyor
DOlu olsa bile değişen çok örnek var erken haftalarda o yüzden biraz şüpheyle bakıyorum ben.Erkek görünüyor erkeğe benziyor bu cümleleri kastetmiyorum. Benim dediğim %90 erkek ifadesini Doktorlar kolay kolay kurmuyor.yoksa değişen çok fazla kişi var. Benim çok barizdi ekranda iki bacak arası duruyordu doktor demese de anlamıştım ben
Pahallanmis baya takımlar. Allah'tan onalr da var bendeKızlar şimdi önüme çıktı da, bu lohusa gecelik sabahlık setler çok pahalı değil mi ya? Ben çoğunu beğenmiyorum ve 300₺ falanlar.
Beğendiklerim 500₺
Tam Ankara'ya nokta atışı yeni gelin lohusa takımları için kızılayın göbeğinde. bende oradan aldım ikisinde dePahallanmis baya takımlar. Allah'tan onalr da var bendeAma 150 den başlayan sabahliksiz modellerde var. Büyük şehirlerde yaşayanlar internet yerine mağazalardan da uyguna bulabilir. Sen İzmir'de ydin diye kalmış aklımda. Kemeraltında bulursun bence güzel bir şeyler. Gerçi ben yıllar önce oğluma güzel bir şeyler almstim orda görmüştüm güzel lohusa takımları ama nereydi hatırlayamadım.
Ankara'dan almıştım ben tee o zaman. Hala varmıdır bayadir gitmedim ama Soysal pasajinin alt katında bir pijamaci vardı oradan baya uygun almıştım lohusa pijamalarıni.
Evet illa ki nihai sonuç diye yaklaşamaz insan ben 20li haftalardan sonra alışverişe başlamışdım. Cinsiyeti de 17-18 de söyledim herkese. Değişmesi durumunda zor bir psikoloji olurDOlu olsa bile değişen çok örnek var erken haftalarda o yüzden biraz şüpheyle bakıyorum ben.
Ya evet orası baya uygundu. Üst katta da vardir ama orda o kadar ucuz olmayabilir tabi. 50 TL ye almıştım sabahlikli takımı çok güzel hala duruyor. Şimdi o fiyata bulunmaz. Eski halini bilir misin o pasaj eskiden çok canlıydı ama şimdi ölü gibi bir pijamaci vardı son gittiğimde nerdeyse.Tam Ankara'ya nokta atışı yeni gelin lohusa takımları için kızılayın göbeğinde. bende oradan aldım ikisinde deayrı ayrı alıp takım yaptım onları
Çok geçmiş olsun canimBen sade yirmigundur günlük bir portakal ili yaşıyorum başka hiçbiri yiyimiyorum bir haftadır korono onunda kestim nefes zor alıyorum dakka başı baygınlık
En son 5 sene önce gittim nerdeyse.Evet eskiden cıvıl cıvıldı. Şimdi hiç öyle değildir eminim artık insanlar interneti tercih ediyor.Ya evet orası baya uygundu. Üst katta da vardir ama orda o kadar ucuz olmayabilir tabi. 50 TL ye almıştım sabahlikli takımı çok güzel hala duruyor. Şimdi o fiyata bulunmaz. Eski halini bilir misin o pasaj eskiden çok canlıydı ama şimdi ölü gibi bir pijamaci vardı son gittiğimde nerdeyse.
Ben seviyorum şıkır şıkır lohusa olmayı ama hiç yatmadım ikisinde de o yüzden normal tayt tshirt geçtiEkru bir gecelik almıştım ilk çocuğumda
Emzırme bölmeli
Bunda da onu giyeceğim:)
Hadi ordan da yırttık
Rahat olması için gecelik tercih ettımBen seviyorum şıkır şıkır lohusa olmayı ama hiç yatmadım ikisinde de o yüzden normal tayt tshirt geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?