Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Rahat olması için gecelik tercih ettım

Kız ne şıkır şıkırı
Icimden çıksın başka bisi istemiyorum kafasındayım ben
Süs püs
Saç baş umurumda bile değil
Bizim hastanede doğum sonrası kuaför hizmeti vardı mesela Herhalde şey diyorlar son son güzel görün kendinizi sonra zaten göremeyeceksiniz

Evet izmirdeyim, ya ne biliyim gereksiz geldi bana. Bende de bir kaç çeşit var ilkinden kalma ama kışlık temmuzda asla girmem onları o sebepten mecbur alıcam.
Ben sırf modellere vs bakayım diye bakındım zaten önüme reklam çıkınca yoksa görmeden almam sanırım. Bir de daha çok var onun için kilo vs o zamana nasıl olacağımız belli değil şimdi yolun başındayız bende bi kemeraltı falan gezeceğim.
Hem şu süsler için bir kaç yere bakacağım iyi olucak kemeraltı.

U
Bizim hastanede doğum sonrası kuaför hizmeti vardı mesela Herhalde şey diyorlar son son güzel görün kendinizi sonra zaten göremeyeceksiniz
Valla bana gelip yapalım deseler
İstemem. Ulen canımın derdine düşmüşüm ne sacı sonra da deli hürrem gibi dolanırım saç baş

Hahaha kesinlikle katılıyorum. Arkadaşım bebek benzinden bişiler yapmıştı baya kullanmıştım onları

Sleeppy şuan benim gördüğüm en temiz içerik ve en iyi fiyat.
Bir de molfix Natural gibi Bi seri çıkarmış onda da hiç bişi yoktu onu denemedim ama o da denenebilir.
Zaten bu arada Natural olana yakın prima da premium care değil pure diye bir Serisi var oda yeni geldi türkiyede yoktu o. Yani içerik temizliği açısından en temizi olsun diyorsak zaten premium care değil aslında.
Bez falan değil de mamalar çok fena olmuş. Allah bize güç kuvvet ve süt versin bence mamalar can yakar şuan

Ben sabahlık ayrı aldım hep yazlıkta kışlıkta çok güzeller ama çok giyilmiyorlar.
Ben bir tane böyle bi takım alırım bir kaç adet de tek gecelik alırım ilk zamanlar 5 tane falan yeter heralde. Şort üst te bakacağım bir kaç tane penti 1+1 yaptığında çıkar aradan hepsi ama 500 falan çok garip rakamlar, sırf adı lohusa diye fiyatı uçan taçlar, terlikler, gecelikler

Benim de böyle. Yanma ve kazınmayla birlikte bir açlık geliyor ki ofofof. Sanki 8 saat bir şey yememişim.
İşyerinde sabah kahvaltıda saat 9 gibi yarım ekmek peynir yedim. 2 saat sonra midemde bir guruldama, kazınma, ağrı, bulantı hepsi sırayla yoklayıp gidiyor. Öğlen 12 ye kadar dakikaları saydım. Yemeği de beğenmedim gözüm de aç karnımda. Çeyrek köfte ekmek yedim anca yetti..

Ben neden bu kadar enerji ihtiyacı duyuyorum anlamadım. 2 saatte bir de acıkmayayım ya. Sadece acıksam neyse uyuyan midem de bulanmaya başlıyor. Sabah ekmek arası yiyip bastıracaktım. Öksürmemle öğürmem bir oldu çıkardım. Sanki topun ağzında bekliyor. Ne güzel azaldın bit işte

Ayyyyy hepsi aynı laf sokma hastalıkları var

Ben sade yirmigundur günlük bir portakal ili yaşıyorum başka hiçbiri yiyimiyorum bir haftadır korono onunda kestim nefes zor alıyorum dakka başı baygınlık

Nefes alman sıkıntılıysa hastaneye gitmen daha iyi değil mi? Ne diyor doktorlar

Ha yok canım sen kusura bakma anlamadim ben onu kastettiğini

Benim lohusa geceliği de duruyor da bu sefer Temmuz sıcağında hastanede ip askılı badiyle dursak olmaz mı ya
Hem memeyi çıkarıp vermesi de kolay

Arkadaşlar SMA testi için sağlık ocağına müracaat ettik ve eşimden kan aldılar. Normalde bebek sahibi olmayı düşünen çiftlere yapılmaya başlanmış şu an bu test ama biz yine de kan verdik, inşallah tetkikini yaparlar. Babadan kan alınıp taşıyıcılık durumuna bakılıyor.Aklında olan varsa sağlık ocağına başvursun, özelde fiyat bin liranın üstünde.

Ben dusundum ama o stresle gecirmek istemiyorum gebeligimi ya bir sorun cikarsa dusuncesi beni uzuyor

En son 5 sene önce gittim nerdeyse.Evet eskiden cıvıl cıvıldı. Şimdi hiç öyle değildir eminim artık insanlar interneti tercih ediyor.
Evet çok boş üzücü gerçekten. Orası da öyle Onur çarşısı da öyle yazın gittim en son dükkanların büyük kısmı kapanmış O eski cıvıl cıvıl hali yok hiç birinin. Hem internet hem AVM ler tercih ediliyor. Eskiden ulusta da iyi yerler vardı. Misal ben oğlumun bebek arabasini ve oda takımını ulusta buyuk bir bebek mağazası vardı ordan almıştım. Orası duruyordu gerçi hala. Ama insan eskiden gittiği yerleri aynı bulamayinca üzülüyor. Misal YKM nin kapanması beni çok üzüyor. İnsanlar Ykm ya da gima onunda bulusurdu artık ikisi de yok.

Bir şey diyeceğim biz 1255 sayfa konuşmuşuz, Mayıs anneleri 778 nisan anneleri 701 sayfa yazmış. Bide onlar cinsiyet alışveriş vs biliyor ne çene maşallah
Yeminle bende bi ara farkettim söylicektim hep kaynadı valla iyi konuşuyorz maşallah

Öyle valla çok gereksiz pahalli. Neyse internette uygun bulursak paylaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…