- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.821
Bizim hastanede doğum sonrası kuaför hizmeti vardı meselaRahat olması için gecelik tercih ettım
Kız ne şıkır şıkırı
Icimden çıksın başka bisi istemiyorum kafasındayım ben
Süs püs
Saç baş umurumda bile değil
Evet izmirdeyim, ya ne biliyim gereksiz geldi bana. Bende de bir kaç çeşit var ilkinden kalma ama kışlıkPahallanmis baya takımlar. Allah'tan onalr da var bendeAma 150 den başlayan sabahliksiz modellerde var. Büyük şehirlerde yaşayanlar internet yerine mağazalardan da uyguna bulabilir. Sen İzmir'de ydin diye kalmış aklımda. Kemeraltında bulursun bence güzel bir şeyler. Gerçi ben yıllar önce oğluma güzel bir şeyler almstim orda görmüştüm güzel lohusa takımları ama nereydi hatırlayamadım.
Ankara'dan almıştım ben tee o zaman. Hala varmıdır bayadir gitmedim ama Soysal pasajinin alt katında bir pijamaci vardı oradan baya uygun almıştım lohusa pijamalarıni.
Teşekkür ederim inşallah çabucak iyi olursunÇok geçmiş olsun canim
Valla bana gelip yapalım deselerBizim hastanede doğum sonrası kuaför hizmeti vardı meselaHerhalde şey diyorlar son son güzel görün kendinizi sonra zaten göremeyeceksiniz
Hahaha kesinlikle katılıyorum. Arkadaşım bebek benzinden bişiler yapmıştı baya kullanmıştım onlarıböyle tavsiyeler çok iyi oluyor ben hiç kullanmadım olmazsa sleeppyle başlarım bunada dediğin gibi prima çok pahalı hayırlısıyla bir doğsunlarda belki yakın akrabalar hastaneye gelirken bebek bezi falan getirirler aslında en mantıklısı hastaneyi çiçekle gereksiz bebekli süslerle dolduracaklarına hepsi bez alsın yaaa
Ben bir tane böyle bi takım alırım bir kaç adet de tek gecelik alırım ilk zamanlar 5 tane falan yeter heralde. Şort üst te bakacağım bir kaç tane penti 1+1 yaptığında çıkar aradan hepsi ama 500 falan çok garip rakamlar, sırf adı lohusa diye fiyatı uçan taçlar, terlikler, geceliklerBen sabahlık ayrı aldım hep yazlıkta kışlıkta çok güzeller ama çok giyilmiyorlar.
Migdesi bulanan arkadaşlar benim de sürekli yanıyor. Eğer müdahalede bulunmazsam arkası bulantıyı dönüyor.O yanma çok fena gece yataktan kaldırıyor. Renni duo olmazsa hatlyat çok bana da. Resmen sarapcilar gibi cebimde renni duo gezdiriyorum.
Ayyyyy hepsi aynı laf sokma hastalıkları varEn iyi kaynana benimki saniyordum ama en iyisininde icinde var biseyler bakin dinleyinYarin kv nin kurs arkadaslariyla toplantisi var az omce goruntulude kizima diyorki sen niye babanneye yardima gelmedin bakim babanne burda bir suru is yapiyo kurabiyeler pastalar yapiyo babadan cikip gelseydin simdiye biterdi islerimiz dimi kizim diyo kizim sana soyluyom gelinim sen anla diyo resmen
Ben sade yirmigundur günlük bir portakal ili yaşıyorum başka hiçbiri yiyimiyorum bir haftadır korono onunda kestim nefes zor alıyorum dakka başı baygınlık
Ha yok canım sen kusura bakma anlamadim ben onu kastettiğiniYok bebekte herhangi bir durum tespit etmek için gen taraması yapıldı mı diye sordum. Nifty veya fetal dna test gibi.
Bu kromozom bozukluğunun veya ondan doğabilecek problemin ne zaman tespit edilebildiğini bilmediğim için sordum..
İnşallah problem yoktur..
Ha yok canım sen kusura bakma anlamadim ben onu kastettiğini
Ben dusundum ama o stresle gecirmek istemiyorum gebeligimi ya bir sorun cikarsa dusuncesi beni uzuyorArkadaşlar SMA testi için sağlık ocağına müracaat ettik ve eşimden kan aldılar. Normalde bebek sahibi olmayı düşünen çiftlere yapılmaya başlanmış şu an bu test ama biz yine de kan verdik, inşallah tetkikini yaparlar. Babadan kan alınıp taşıyıcılık durumuna bakılıyor.Aklında olan varsa sağlık ocağına başvursun, özelde fiyat bin liranın üstünde.
Evet çok boş üzücü gerçekten. Orası da öyle Onur çarşısı da öyle yazın gittim en son dükkanların büyük kısmı kapanmış O eski cıvıl cıvıl hali yok hiç birinin. Hem internet hem AVM ler tercih ediliyor. Eskiden ulusta da iyi yerler vardı. Misal ben oğlumun bebek arabasini ve oda takımını ulusta buyuk bir bebek mağazası vardı ordan almıştım. Orası duruyordu gerçi hala. Ama insan eskiden gittiği yerleri aynı bulamayinca üzülüyor. Misal YKM nin kapanması beni çok üzüyor. İnsanlar Ykm ya da gima onunda bulusurdu artık ikisi de yok.En son 5 sene önce gittim nerdeyse.Evet eskiden cıvıl cıvıldı. Şimdi hiç öyle değildir eminim artık insanlar interneti tercih ediyor.
Yeminle bende bi ara farkettim söylicektim hep kaynadı valla iyi konuşuyorz maşallahBir şey diyeceğim biz 1255 sayfa konuşmuşuz, Mayıs anneleri 778 nisan anneleri 701 sayfa yazmış. Bide onlar cinsiyet alışveriş vs biliyor ne çene maşallah
Öyle valla çok gereksiz pahalli. Neyse internette uygun bulursak paylaşırız.Ben bir tane böyle bi takım alırım bir kaç adet de tek gecelik alırım ilk zamanlar 5 tane falan yeter heralde. Şort üst te bakacağım bir kaç tane penti 1+1 yaptığında çıkar aradan hepsi ama 500 falan çok garip rakamlar, sırf adı lohusa diye fiyatı uçan taçlar, terlikler, gecelikler
Niye kimse Haziran annelerine bakmamış onların bizden fazladır kesin bir ara baktığım da bizden baya ilerdeydiler.Yeminle bende bi ara farkettim söylicektim hep kaynadı valla iyi konuşuyorz maşallah
Şimdi baktım 2097 ama biz bir aya geçeriz onlarıNiye kimse Haziran annelerine bakmamış onların bizden fazladır kesin bir ara baktığım da bizden baya ilerdeydiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?