- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.781
Ben de ilk zamanlar pamuk sonra Prima sonra uni sonra Dalin kullanmistim. Şimdi slepy den aldım bakalım ne olacakSleepy ben de denemek istiyorum
Bu arada ıslak mendil konusuna gelelim
İlk zamanlar pamuk kullanıyordum
Sonra ıslak mendili yıkayıp kullanmaya başladım uni baby
.cocuk biraz büyüyünce bimdeki sensitive almaya başladım.
Tek kokmayan mendil olsa gerek.
Şuan bile kullanıyorum
O yüzden bebek doğduğunda biraz pamuk kullanırım. Sonra sensitive ıslak mendilden
( 3 lü pakette 3 ünün olduğu diş paket şeffaf)
Ben popo bakımını cok iyi yapıyordum
O yüzden kızım ne pişik oldu ne sorun yaşadı popo ile ilgili:)
Nasıl söyleyimYulafı nasıl yiyorsun acaba ben bir türlü sevemedim tadınıİçine muz falan eklesem oda kabızlık yapar zaten bilemedim
Zaten daha çok yıkılacağım böyle bakalımGittikçe umut doluyor içine
Ben de merak ediyordum bunu gerçekten. Ben de de guru yazıyor o ne demek acaba neden yazıyor anlamadımWaoww cok havalı
Prilamın ben hiç bir faydasını görmemiştim doktorumla konuştum onzyd diye bir ilac verdi o çok çok daha iyi geldi bana. Hem günde bir tane içiyorum sadeceBak aklima ne geldi yarin saglik cagindaki doktora bu prilamin daha üstü bi bulanti ilaci varsa onu yaz kubban olam diyecemvarmi onuda bilmiyomda bi denim şansımı
Denemekte fayda varNasıl söyleyimmüsli aldım için de kuru meyvelerle yulaf var. Bir de yulaflı nesfit aldım. İkisini karıştırdım. Üstüne süt ohhh mis gibi ama sade yulaf kadar sağlıklı olmayabilir.
11+5 de cinsiyet mi söylenir yaNeye göre erkek demişti acaba banada 11+5 te söyledi banada.
Çok fena gaza geldim bugün11+5 de cinsiyet mi söylenir ya
Bana bir arkadaşım nescafe3ü1 arada önerdi. Ay o şekerli içemem falan dedim, beni dinle iç dedi. Cidden haklıymış böyle bişi olamaz. Kayısı falan fayda etmezken o etti, garip amaKızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl geçirdiniz ilaç dışında? Bir haftadır tuvalete çıkmıyorum ama hep çorbayla besleniyordum ilk defa dün yemek yedim. Şimdide karnım ağrıyor sanki ne yesem iyi gelir acaba?
1 yaşında yapılacak canım tabiki yapışık taşıdığı için bebekte olmamam ihtimali de var oğlum da yok çok şükür bunda da olmaz inşallah
Sleeppy Natural kullandım ben kızımda, prima care den sonra huggies kullanıyordum memnundum ama türkiyede çekildiler sonra Sleeppy Natural çıktı tam o ara çok çok memnun kalmıştım şimdide direk onu alırım prima gereksiz pahalı ve sleepyden çok çok memnun kalmıştımbende deneme yapacağım canım aklım da iki üç marka var bayb turco, molfix diğerinin adını unuttum denemeye yanılma yöntemiyle hangisi daha dayanıklı bakıcam ama gerçekten kötülerse yine primayada geçebilirim kullandığın için bilirsin prima özellikle yürüme döneminde falan hiç sızdırma yapmaz ve uzun süre dayanıklıdır.
Benim 11+3'te söyledi hem de %90 dedi. Ama doktor arkadaşım da senin gibi olmaz öyle diyor11+5 de cinsiyet mi söylenir ya
Erken mi diyor acaba?Benim 11+3'te söyledi hem de %90 dedi. Ama doktor arkadaşım da senin gibi olmaz öyle diyor
böyle tavsiyeler çok iyi oluyor ben hiç kullanmadım olmazsa sleeppyle başlarım bunada dediğin gibi prima çok pahalı hayırlısıyla bir doğsunlarda belki yakın akrabalar hastaneye gelirken bebek bezi falan getirirler aslında en mantıklısı hastaneyi çiçekle gereksiz bebekli süslerle dolduracaklarına hepsi bez alsın yaaaSleeppy Natural kullandım ben kızımda, prima care den sonra huggies kullanıyordum memnundum ama türkiyede çekildiler sonra Sleeppy Natural çıktı tam o ara çok çok memnun kalmıştım şimdide direk onu alırım prima gereksiz pahalı ve sleepyden çok çok memnun kalmıştım
Evet. O da kadın doğumcu. Böyle büyük oranlar bacak arası tam görülmediği takdirde 14. Haftadan sonra verilir dedi.Erken mi diyor acaba?
Ben sabahlık ayrı aldım hep yazlıkta kışlıkta çok güzeller ama çok giyilmiyorlar.Kızlar şimdi önüme çıktı da, bu lohusa gecelik sabahlık setler çok pahalı değil mi ya? Ben çoğunu beğenmiyorum ve 300₺ falanlar.
Beğendiklerim 500₺
Benim görüldü yaEvet. O da kadın doğumcu. Böyle büyük oranlar bacak arası tam görülmediği takdirde 14. Haftadan sonra verilir dedi.
Şanslısın o zaman. ☺ Benim görülmedi ama doktor çok emindiBenim görüldü ya11+5 ti. o zaman normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?