• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sleepy ben de denemek istiyorum

Bu arada ıslak mendil konusuna gelelim
İlk zamanlar pamuk kullanıyordum
Sonra ıslak mendili yıkayıp kullanmaya başladım uni baby
.cocuk biraz büyüyünce bimdeki sensitive almaya başladım.
Tek kokmayan mendil olsa gerek.
Şuan bile kullanıyorum

O yüzden bebek doğduğunda biraz pamuk kullanırım. Sonra sensitive ıslak mendilden
( 3 lü pakette 3 ünün olduğu diş paket şeffaf)

Ben popo bakımını cok iyi yapıyordum
O yüzden kızım ne pişik oldu ne sorun yaşadı popo ile ilgili:)
Ben de ilk zamanlar pamuk sonra Prima sonra uni sonra Dalin kullanmistim. Şimdi slepy den aldım bakalım ne olacak 😀

Yulafı nasıl yiyorsun acaba ben bir türlü sevemedim tadını 🤦‍♀️ İçine muz falan eklesem oda kabızlık yapar zaten bilemedim 😂
Nasıl söyleyim 😂🙈🤣 müsli aldım için de kuru meyvelerle yulaf var. Bir de yulaflı nesfit aldım. İkisini karıştırdım. Üstüne süt ohhh mis gibi😂 ama sade yulaf kadar sağlıklı olmayabilir.

Bak aklima ne geldi yarin saglik cagindaki doktora bu prilamin daha üstü bi bulanti ilaci varsa onu yaz kubban olam diyecem🤣😁 varmi onuda bilmiyomda bi denim şansımı
Prilamın ben hiç bir faydasını görmemiştim doktorumla konuştum onzyd diye bir ilac verdi o çok çok daha iyi geldi bana. Hem günde bir tane içiyorum sadece 🙂

Migdesi bulanan arkadaşlar benim de sürekli yanıyor. Eğer müdahalede bulunmazsam arkası bulantıyı dönüyor. 🙈 O yanma çok fena gece yataktan kaldırıyor. Renni duo olmazsa hatlyat çok bana da. Resmen sarapcilar gibi cebimde renni duo gezdiriyorum.

Kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl geçirdiniz ilaç dışında? Bir haftadır tuvalete çıkmıyorum ama hep çorbayla besleniyordum ilk defa dün yemek yedim. Şimdide karnım ağrıyor sanki ne yesem iyi gelir acaba?
Bana bir arkadaşım nescafe3ü1 arada önerdi. Ay o şekerli içemem falan dedim, beni dinle iç dedi. Cidden haklıymış böyle bişi olamaz. Kayısı falan fayda etmezken o etti, garip ama 🤷🏼‍♀️

1 yaşında yapılacak canım tabiki yapışık taşıdığı için bebekte olmamam ihtimali de var oğlum da yok çok şükür bunda da olmaz inşallah

Yok bebekte herhangi bir durum tespit etmek için gen taraması yapıldı mı diye sordum. Nifty veya fetal dna test gibi.
Bu kromozom bozukluğunun veya ondan doğabilecek problemin ne zaman tespit edilebildiğini bilmediğim için sordum..
İnşallah problem yoktur..

bende deneme yapacağım canım aklım da iki üç marka var bayb turco, molfix diğerinin adını unuttum denemeye yanılma yöntemiyle hangisi daha dayanıklı bakıcam ama gerçekten kötülerse yine primayada geçebilirim kullandığın için bilirsin prima özellikle yürüme döneminde falan hiç sızdırma yapmaz ve uzun süre dayanıklıdır.
Sleeppy Natural kullandım ben kızımda, prima care den sonra huggies kullanıyordum memnundum ama türkiyede çekildiler sonra Sleeppy Natural çıktı tam o ara çok çok memnun kalmıştım şimdide direk onu alırım prima gereksiz pahalı ve sleepyden çok çok memnun kalmıştım

Sleeppy Natural kullandım ben kızımda, prima care den sonra huggies kullanıyordum memnundum ama türkiyede çekildiler sonra Sleeppy Natural çıktı tam o ara çok çok memnun kalmıştım şimdide direk onu alırım prima gereksiz pahalı ve sleepyden çok çok memnun kalmıştım
böyle tavsiyeler çok iyi oluyor ben hiç kullanmadım olmazsa sleeppyle başlarım bunada dediğin gibi prima çok pahalı hayırlısıyla bir doğsunlarda belki yakın akrabalar hastaneye gelirken bebek bezi falan getirirler aslında en mantıklısı hastaneyi çiçekle gereksiz bebekli süslerle dolduracaklarına hepsi bez alsın yaaa 😂😂

Kızlar şimdi önüme çıktı da, bu lohusa gecelik sabahlık setler çok pahalı değil mi ya? Ben çoğunu beğenmiyorum ve 300₺ falanlar.
Beğendiklerim 500₺:skandal:
Ben sabahlık ayrı aldım hep yazlıkta kışlıkta çok güzeller ama çok giyilmiyorlar.

Back