• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
En iyi kaynana benimki saniyordum ama en iyisininde icinde var biseyler bakin dinleyin :KK70::confused:Yarin kv nin kurs arkadaslariyla toplantisi var az omce goruntulude kizima diyorki sen niye babanneye yardima gelmedin bakim babanne burda bir suru is yapiyo kurabiyeler pastalar yapiyo babadan cikip gelseydin simdiye biterdi islerimiz dimi kizim diyo kizim sana soyluyom gelinim sen anla diyo resmen:rolleyes::rolleyes:

Bana da bu haftalarda erkek görünüyor dedi . .çok da tecrübeli bir doktor.biz ailelere söyledik. Ama erken dedik.onlar da sizin gibi doktorlar biliyor dedi .3 hafta sonra gittiğimde kız görünüyor dedi
Erkek görünüyor erkeğe benziyor bu cümleleri kastetmiyorum. Benim dediğim %90 erkek ifadesini Doktorlar kolay kolay kurmuyor.yoksa değişen çok fazla kişi var. Benim çok barizdi ekranda iki bacak arası duruyordu doktor demese de anlamıştım ben

Erkek görünüyor erkeğe benziyor bu cümleleri kastetmiyorum. Benim dediğim %90 erkek ifadesini Doktorlar kolay kolay kurmuyor.yoksa değişen çok fazla kişi var. Benim çok barizdi ekranda iki bacak arası duruyordu doktor demese de anlamıştım ben
DOlu olsa bile değişen çok örnek var erken haftalarda o yüzden biraz şüpheyle bakıyorum ben.

Kızlar şimdi önüme çıktı da, bu lohusa gecelik sabahlık setler çok pahalı değil mi ya? Ben çoğunu beğenmiyorum ve 300₺ falanlar.
Beğendiklerim 500₺:skandal:
Pahallanmis baya takımlar. Allah'tan onalr da var bende 😀 Ama 150 den başlayan sabahliksiz modellerde var. Büyük şehirlerde yaşayanlar internet yerine mağazalardan da uyguna bulabilir. Sen İzmir'de ydin diye kalmış aklımda. Kemeraltında bulursun bence güzel bir şeyler. 😀 Gerçi ben yıllar önce oğluma güzel bir şeyler almstim orda görmüştüm güzel lohusa takımları ama nereydi hatırlayamadım.
Ankara'dan almıştım ben tee o zaman. Hala varmıdır bayadir gitmedim ama Soysal pasajinin alt katında bir pijamaci vardı oradan baya uygun almıştım lohusa pijamalarıni.

Pahallanmis baya takımlar. Allah'tan onalr da var bende 😀 Ama 150 den başlayan sabahliksiz modellerde var. Büyük şehirlerde yaşayanlar internet yerine mağazalardan da uyguna bulabilir. Sen İzmir'de ydin diye kalmış aklımda. Kemeraltında bulursun bence güzel bir şeyler. Gerçi ben yıllar önce oğluma güzel bir şeyler almstim orda görmüştüm güzel lohusa takımları ama nereydi hatırlayamadım.
Ankara'dan almıştım ben tee o zaman. Hala varmıdır bayadir gitmedim ama Soysal pasajinin alt katında bir pijamaci vardı oradan baya uygun almıştım lohusa pijamalarıni.
Tam Ankara'ya nokta atışı yeni gelin lohusa takımları için kızılayın göbeğinde. bende oradan aldım ikisinde de😀 ayrı ayrı alıp takım yaptım onları

DOlu olsa bile değişen çok örnek var erken haftalarda o yüzden biraz şüpheyle bakıyorum ben.
Evet illa ki nihai sonuç diye yaklaşamaz insan ben 20li haftalardan sonra alışverişe başlamışdım. Cinsiyeti de 17-18 de söyledim herkese. Değişmesi durumunda zor bir psikoloji olur

Tam Ankara'ya nokta atışı yeni gelin lohusa takımları için kızılayın göbeğinde. bende oradan aldım ikisinde de😀 ayrı ayrı alıp takım yaptım onları
Ya evet orası baya uygundu. Üst katta da vardir ama orda o kadar ucuz olmayabilir tabi. 50 TL ye almıştım sabahlikli takımı çok güzel hala duruyor. Şimdi o fiyata bulunmaz. Eski halini bilir misin o pasaj eskiden çok canlıydı ama şimdi ölü gibi bir pijamaci vardı son gittiğimde nerdeyse.

Ya evet orası baya uygundu. Üst katta da vardir ama orda o kadar ucuz olmayabilir tabi. 50 TL ye almıştım sabahlikli takımı çok güzel hala duruyor. Şimdi o fiyata bulunmaz. Eski halini bilir misin o pasaj eskiden çok canlıydı ama şimdi ölü gibi bir pijamaci vardı son gittiğimde nerdeyse.
En son 5 sene önce gittim nerdeyse.Evet eskiden cıvıl cıvıldı. Şimdi hiç öyle değildir eminim artık insanlar interneti tercih ediyor.

Back