- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.970
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
- #18.761
2 litre içiyorum günde en az .zaten o beni zinde tutuyor. Sanki midem kirden pislikten temizleniyor gibi geliyorSu içtikten sonra miden bulanmıyorsa vallahi çok iyi senin için:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 litre içiyorum günde en az .zaten o beni zinde tutuyor. Sanki midem kirden pislikten temizleniyor gibi geliyorSu içtikten sonra miden bulanmıyorsa vallahi çok iyi senin için:)
Öyle deme görümcem 4.5 ay falan serumla beslenirdi her hamileliğinde sonra tak diye biterdi hepsi, belki senin de öyle olur.Sizler duzelirsiniz umarım 13.haftada yine bir ümit oluyor .benim ümidim kalmadı. Ben böyle gidecem galiba
Hadi bakalım gazan mübarek olaİçmicem bu ilacı koydum kafaya
Aslında en iyisi o2 litre içiyorum günde en az .zaten o beni zinde tutuyor. Sanki midem kirden pislikten temizleniyor gibi geliyor
Ay yok artik yazik gıKız sen ne diyorsun
Etrafında hamilelik düşünenlere baskı yapiyorum suan
cunku kimse benden daha mutlu olmasın diye
Onlarda çeksin ıstıyorum
Bak aklima ne geldi yarin saglik cagindaki doktora bu prilamin daha üstü bi bulanti ilaci varsa onu yaz kubban olam diyecem varmi onuda bilmiyomda bi denim şansımıİsteyenler için dedim ama
Benana
Zofer varmış. Benim doktorum yazmıştıBak aklima ne geldi yarin saglik cagindaki doktora bu prilamin daha üstü bi bulanti ilaci varsa onu yaz kubban olam diyecem varmi onuda bilmiyomda bi denim şansımı
Şaka bi yana pişirip yiyebiliyorsan gercekten geçmiş demektir idare eder seni bu durum darisida bize artik biktik vallahaUlen nazar değdirmeyin bana ağzınızı kırarım
Ama kızlar şöyle bir sey var. Ben bu zamana kdar hiç denemedim soğanlı salçalı yemek pişirmeyi annem pişirdiğide kötü kokmustu elimi sürmedim odur budur
Bu sey olabilir , ben zaten gün içinde aksam 5e kadar falan çok normalim normal hayatımı yaşıyorum yani, sonrası kötü oluyordu.
Belki de önceden de deneseydim gündüz yemek pişirmeyi pişirebilecektim bilmiyorum ki hiç. Aksama göreceğiz
Bugün tamamen kendimi denedim
Prilama devamkeZofer varmış. Benim doktorum yazmıştı
Beb etkisini göremedim ya da anlayamadım .
Sadece 1 tablet var içinde ve aşırı pahalı
Zaten bir halta da yaramıyor
Ama dediğim sekilde düzenli kullanım gerektirebilir
Tıpkı prılam gibi
Canım ben de pişirip yiyebılırım bu arada hergun yemek yapiyorumŞaka bi yana pişirip yiyebiliyorsan geecekten geçmiş demektir dare eder seni bu durum darisida bize artik biktik vallaha
benim olmadı bari senin olsun arkadaşımmm ... inşallah hayırlısıııBanada oyle geliyor yani bacak arasi ap acik ortadayken erkek olsa orasini saklamasi imknsiz bence bide o fotoyu ben videodan aldm videoda da bos neyse artk hayirlisi olsn
İnşallah öyledir canım ne bileyim diyorum ya gündüz olduğu için pek ümitlenmek istemiyorum açıkçasıŞaka bi yana pişirip yiyebiliyorsan gercekten geçmiş demektir idare eder seni bu durum darisida bize artik biktik vallaha
Neye göre erkek demişti acaba banada 11+5 te söyledi banada.Bana da bu haftalarda erkek görünüyor dedi . .çok da tecrübeli bir doktor.biz ailelere söyledik. Ama erken dedik.onlar da sizin gibi doktorlar biliyor dedi .3 hafta sonra gittiğimde kız görünüyor dedi
Ben de olips portakalın çok faydasını gördümCanım ben de pişirip yiyebılırım bu arada hergun yemek yapiyorum
Yemek yaparken falan ağzına bir kremini ya da tofıta atsana
Öyle dene
Ondan da alayımBen de olips portakalın çok faydasını gördüm
Gittikçe umut doluyor içineNeye göre erkek demişti acaba banada 11+5 te söyledi banada.
Zofer var çok iyi diolar ama herkeste aynı etkiyi etmeyebiliyor bence bana az etki etti sanki sonra bıraktım kullanmayı, ama nette aşırı memnun olan hamileler varBak aklima ne geldi yarin saglik cagindaki doktora bu prilamin daha üstü bi bulanti ilaci varsa onu yaz kubban olam diyecem varmi onuda bilmiyomda bi denim şansımı