• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bak aklima ne geldi yarin saglik cagindaki doktora bu prilamin daha üstü bi bulanti ilaci varsa onu yaz kubban olam diyecem🤣😁 varmi onuda bilmiyomda bi denim şansımı
Zofer varmış. Benim doktorum yazmıştı
Beb etkisini göremedim ya da anlayamadım .

Sadece 1 tablet var içinde ve aşırı pahalı
Zaten bir halta da yaramıyor

Ama dediğim sekilde düzenli kullanım gerektirebilir
Tıpkı prılam gibi

Ulen nazar değdirmeyin bana ağzınızı kırarım :KK70:

Ama kızlar şöyle bir sey var. Ben bu zamana kdar hiç denemedim soğanlı salçalı yemek pişirmeyi annem pişirdiğide kötü kokmustu elimi sürmedim odur budur
Bu sey olabilir , ben zaten gün içinde aksam 5e kadar falan çok normalim normal hayatımı yaşıyorum yani, sonrası kötü oluyordu.
Belki de önceden de deneseydim gündüz yemek pişirmeyi pişirebilecektim bilmiyorum ki hiç. Aksama göreceğiz
Bugün tamamen kendimi denedim
Şaka bi yana pişirip yiyebiliyorsan gercekten geçmiş demektir idare eder seni bu durum darisida bize artik biktik vallaha🙄

Kiz kardesimin heyecanindan istiyorum heves etmek istiyorum 😂😂 bunlarin siaprisini vermis bile

Eklentiler

• IMG-20220113-WA0009.jpg
    IMG-20220113-WA0009.jpg
    179,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20220112-WA0013.jpg
    IMG-20220112-WA0013.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 47
Şaka bi yana pişirip yiyebiliyorsan gercekten geçmiş demektir idare eder seni bu durum darisida bize artik biktik vallaha🙄
İnşallah öyledir canım ne bileyim diyorum ya gündüz olduğu için pek ümitlenmek istemiyorum açıkçası

Umarım herkesin bir an önce biter 😣

Bana da bu haftalarda erkek görünüyor dedi . .çok da tecrübeli bir doktor.biz ailelere söyledik. Ama erken dedik.onlar da sizin gibi doktorlar biliyor dedi .3 hafta sonra gittiğimde kız görünüyor dedi
Neye göre erkek demişti acaba banada 11+5 te söyledi banada.

Bak aklima ne geldi yarin saglik cagindaki doktora bu prilamin daha üstü bi bulanti ilaci varsa onu yaz kubban olam diyecem🤣😁 varmi onuda bilmiyomda bi denim şansımı
Zofer var çok iyi diolar ama herkeste aynı etkiyi etmeyebiliyor bence bana az etki etti sanki sonra bıraktım kullanmayı, ama nette aşırı memnun olan hamileler var

Back