• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Herkes ne güzel bez telaşına düşmüş araba telaşına düşmüş. Bense hala mide bulantısı ile uğraşıyorum. Diyorum ki bir dogursam yeter .Dogurunca daha zor diyorlar .siz hiç gün boyu midenize yumruk yemiş gibi dolaştıniz mi ? Ya da gece 5 e kadar agridan uyumadığınız oldu mu ? Tamam çocuk olunca da uykusuz kalacağım ama ağrım olmayacak. Bilmiyorum ama ben bir an önce doğurmak istiyorum.
Canım benim aynı duyguları yaşıyoruz:)
Tek istediğim o bebeğin bir an önce doğması. Evet o da kolay değil
Ama benim yemegımden, yerken aldığım keyiften zor değil.

Gec dollenmedir üzülme

Şikayet edilmiyor zaten dene istersen corona kapsamında hiç bir sağlıkçı hemşire bile şikayet edilemiyor bize çok kaba terbiyesiz davrandı yan gelip yatmış kan almak için bizi hiç kimse yokken bekletti düşün şikayet etmek istedim malesef edilemiyor

Aynen

Ya kizlar sormayın bir oncekini aşağı yukarı kaybettiğim haftafayim bu ani fırlama korku da olunca tam bu haftaya denk gelince ben tatli yiyince bariz bir iki sn kıpırtı hissediyordum iki gündür yok ağla ağla içim şişti inşallah rabbim korusun dua edin kızlar pazartesi dr a gittim olay sali gece oldu keşke pazartesi gitmeseydim şimdi giderdim sık ultrason a girmeyim diye gitmek de istemiyorum kafam allak bullak niye kıpırdamıyor bu çocuk ya özellikle twtli yiyorum yok psikolojik kasıyorum belki ondan
Bundna haberim yoktu demekki boyle olmalarnin sebebi sikayet edilememeleri .. çünkü 2018 de ayni devlet hastanesine rutin kontrole gidiyordum boyle tavirlarla karsilasmiyordum zaten bu saskinligimin sebebide o .. napalm basa gelen cekilecek demekki desene sikayet etsek bide üstüne suçlu duruma düşeriz..

Canım benim aynı duyguları yaşıyoruz:)
Tek istediğim o bebeğin bir an önce doğması. Evet o da kolay değil
Ama benim yemegımden, yerken aldığım keyiften zor değil.
Ben de yiyemiyorum. Boğazımda kalıyor yutkunamıyorum. Bazen diyorum acaba midemden hasta miyim ? Bu kadar acı bu kadar iştahsızlık olamaz .Canım 1 gram bir şey çekmiyor. Ben anladım bu bende doguma kadar gidecek .Geçse geçerdi zaten .Hani 12.haftada azaliyordu ? Ne azalması hep aynıyım. Normal dogun istiyorum ama böyle bulantı devam ederse sezeryan düşünebilirim çünkü psikolojim alt üst oldu.

İnşallah sorun çıkmaz. Sağlıklı sıhhatli doğsun hepsi.
Gen tarama testi falan yaptırdın mı?
1 yaşında yapılacak canım tabiki yapışık taşıdığı için bebekte olmamam ihtimali de var oğlum da yok çok şükür bunda da olmaz inşallah

Ben de yiyemiyorum. Boğazımda kalıyor yutkunamıyorum. Bazen diyorum acaba midemden hasta miyim ? Bu kadar acı bu kadar iştahsızlık olamaz .Canım 1 gram bir şey çekmiyor. Ben anladım bu bende doguma kadar gidecek .Geçse geçerdi zaten .Hani 12.haftada azaliyordu ? Ne azalması hep aynıyım. Normal dogun istiyorum ama böyle bulantı devam ederse sezeryan düşünebilirim çünkü psikolojim alt üst oldu.
İlk çocukta ha bugün ha yarın bitecek diye diye doğum yaklaştı:)
Kana kana su içmeyi özledim
Suan bir bardak içtim midem bulanmaya devam tabii.

Ama son 1 ay kala bu kadar olmaz bence

Cok ozendim şuan elime alamiyorum sen yemek psirdim diyorsun allahim bende istiyorum nolur nolur:dua::dua: :KK17:
Ulen nazar değdirmeyin bana ağzınızı kırarım :KK70:

Ama kızlar şöyle bir sey var. Ben bu zamana kdar hiç denemedim soğanlı salçalı yemek pişirmeyi annem pişirdiğide kötü kokmustu elimi sürmedim odur budur
Bu sey olabilir , ben zaten gün içinde aksam 5e kadar falan çok normalim normal hayatımı yaşıyorum yani, sonrası kötü oluyordu.
Belki de önceden de deneseydim gündüz yemek pişirmeyi pişirebilecektim bilmiyorum ki hiç. Aksama göreceğiz
Bugün tamamen kendimi denedim

Ulen nazar değdirmeyin bana ağzınızı kırarım :KK70:

Ama kızlar şöyle bir sey var. Ben bu zamana kdar hiç denemedim soğanlı salçalı yemek pişirmeyi annem pişirdiğide kötü kokmustu elimi sürmedö odur budur
Bu sey olabilir , ben zaten gün içinde aksam 5e kadar falan çok normalim normal hayatımı yaşıyorum yani, sonrası kötü oluyordu.
Belki de önceden de deneseydim gündüz yemek pişirmeyi pişirebilecektim bilmiyorum ki hiç. Aksama göreceğiz
Bugün tamamen kendimi denedim
İnsanın tanımadığı, görmediğine nazari değmez. Ama kendi kendine değer unutma :KK53:

Misal sen soyledın o evrene gitti artık
Bakalım nasıl geri dönecek sana 😂

Ama normalde soğan kokusuna dayanamam
Bugün kabuska bile pişirdim hem de yedim
Hem de beeeen ben

Beni beni bihterini :KK53:
Ekmeğin tadını unuttum .Yemek neydi hakikaten? Makarna diye güzel bir şey vardı ...Kabizlik da çektim kemik ağrısı da çektim ağzımda aft da çıktı ama en en en kötüsü mide ağrısı ve mide bulantısı:(

İnsanın tanımadığı, görmediğine nazari değmez. Ama kendi kendine değer unutma :KK53:

Misal sen soyledın o evrene gitti artık
Bakalım nasıl geri dönecek sana 😂
Kenan evrene gitmiştir o

Aha espirimden midem bulandı:27:

Ekmeğin tadını unuttum .Yemek neydi hakikaten? Makarna diye güzel bir şey vardı ...Kabizlik da çektim kemik ağrısı da çektim ağzımda aft da çıktı ama en en en kötüsü mide ağrısı ve mide bulantısı:KK43:
Ben hepsini yıyorum ama tad almıyorum
O kadar özledim ki keyifle yemek yemeyi. Yediğim hicbir şeyin tadı yok

Ekmeğin tadını unuttum .Yemek neydi hakikaten? Makarna diye güzel bir şey vardı ...Kabizlik da çektim kemik ağrısı da çektim ağzımda aft da çıktı ama en en en kötüsü mide ağrısı ve mide bulantısı:KK43:
Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten
Aft hariç hepsini ben de yaşadım hala bir sürü şey yiyemiyorum
Yakında hepimiz düzeliriz inşallah

İlk çocukta ha bugün ha yarın bitecek diye diye doğum yaklaştı:)
Kana kana su içmeyi özledim
Suan bir bardak içtim midem bulanmaya devam tabii.

Ama son 1 ay kala bu kadar olmaz bence
Su içebiliyorum Allahtan .Ama ondan da yakın zamanda tiksinirim diye bekliyorum

Back