- 29 Haziran 2021
- 396
- 619
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.841
Ne güzel ya darısı banaGözükür canım benimde perşembe günü 988 di 5gün geçt doktora gittim gözüktü
cumartesi alıyorum randevuyu o zaman çok teşekkür ederim kızlarDeğerin çok güzel artmış cumartesi günü 3500 civarı olur rahatlıkla görülecektir gidebilirsin bence.
Değerlerimiz ve günümüz birebir ayniKızlar ben adet günü beta 297 üçüncü gün yani dün 896,76 çıktı doktora gidemedim çalıştığım için çokta tecrübesizim
Cumartesi gitsem kese için görülür mü sizce?
Özele gideceğim canım cumartesi bende güzel haberler verebilirim inşallahBence pazartesiye bekle .yada özele gidiyorsan haftasonu gidebilirsin..
Biraz yorucu geçiyor pazar günü rahatlıcam inşallah gidicek ler canım çok halsiz kalıyorum düzelecek inşallahAyy öyle mi kolay gelsin valla zor iş yatılı misafir, hamile halinle çok yorma kendini dikkat et
Yaa ne güzelDeğerlerimiz ve günümüz birebir aynicumartesi çağırdı kese için görünür dedi.
hayırlı olsun inşallah çok belirgin çıkmış. tebrik ederimAyy bendede ğece açıcık kahveli bi akontı oldu.benimde 4+0..duramadım test yaptım koyulaşmış..çünkü daha adete 2 gün var .maşaallah kese görenlere darısı bizlere
Benim de tüp bebek tedavisi ile oldu canım çok şükür inşallah kalp atışlarını da duyarızÇok sevindim cnm senin adına, inşallah sonuna kadar sağlıklı ilerleriz ikimiz deBen 1 kasım 498, 3 kasım 1099 geldi. Doktor tamam artık kalbe gel dedi direkt keseye çağırmadı. Sen keseyi gördün mü?
Bir de ben de acayip şişlik var, karnım davul gibi ve gaz var. Senin nasıl?
Merhaba öncelikle hayırlı olsunHanımlar bende pazar günü adet günüme bir gün kala test yaptım pozitif kan verdim sonuç 98.71dün ve bugün tekrar test yaptım kıpkırmızı iki çizgi. Bu HCG artmış demek mi oluyor? Haftaya salı randevum var keseyi görebilir miyim ki
Teşekkür ederim inşallahMerhaba öncelikle hayırlı olsunhaftaya kadar görünür kese. Sağlıkla gelsin inşallah
Ne güzel aynen aynıyız yarın bn her şeyi aleni öğreneceğim artık.Sağlıkla kucağina alirsın canim inşallah bende 6+0 dayım aynı gidiyoruz. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah ben gidip keseyi gördüm heyecanla kalp atışını duymayı bekliyorum
Bende 7+6 yım 2.nci hamileliğim cinsiyet için sabırsızlanıyoruzMerhaba 2022 temmuz annesi olucağım rabbim nasip ederse temmuzun ilk haftasıbenim şu an gebeliğim 5+0 benim gibi temmuz anneleri bu topikte buluşalım birbirimize faydalı paylaşımlar yapalım
2 günde bir mi 2 katına çıkıyordu 24 saatte bir mi? Hatırlıyor musun?Başka hastanede verme canım değerler farklı çıkıyor moralin bozulur az çıkarsa. Aynı saatte aynı yerde ver.
Kese göründükten sonra genelde kan değerlerine bakmıyolar canım. Kese göründüyse sorun yoktur
Benim bugün 3 bucuktaAhaha anca beraber kanca beraber+1inşallah güzel haberlerle gelelim yarın
Bekliyoruz sabırsızlıkla canımBenim bugün 3 bucuktaKese görebilirsek ilk ultrason fotoğrafım ile burada olacağım
Yok mu bi ultrason fotoğrafı buralar şenlenseKızlar bende bugün dr gittim keseyi gördükkalp atılı için 15 gün sonra tekrar gel dedi
Merhaba canım hayırlı olsun aramıza hoş geldinHanımlar bende pazar günü adet günüme bir gün kala test yaptım pozitif kan verdim sonuç 98.71dün ve bugün tekrar test yaptım kıpkırmızı iki çizgi. Bu HCG artmış demek mi oluyor? Haftaya salı randevum var keseyi görebilir miyim ki
Daha dun kız nolduBende 7+6 yım 2.nci hamileliğim cinsiyet için sabırsızlanıyoruz
Çin takvimine bakın cinsiyet için eğlence olsunDaha dun kız noldubazen taa 19.haftayıbuluyor..