- 25 Temmuz 2014
- 387
- 494
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.861
19. Hafta mı O kadar beklersem meraktan öleeereeeem....Daha dun kız noldu bazen taa 19.haftayıbuluyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19. Hafta mı O kadar beklersem meraktan öleeereeeem....Daha dun kız noldu bazen taa 19.haftayıbuluyor..
Yaaa herkes erkek diyor bitane kızım var var insanı meraklandırıyolarDaha dun kız noldu bazen taa 19.haftayıbuluyo
Bende 7+6 yım 2.nci hamileliğim cinsiyet için sabırsızlanıyoruz
Ben kızımı 6 ayı bittiği zaman öğrenmiştim göstermemişti19. Hafta mı O kadar beklersem meraktan öleeereeeem....
Ben bakdim onda merakdan kız cikdi senin ne cikdiÇin takvimine bakın cinsiyet için eğlence olsun
6 Ay mı Vay halime sayın seyirciler... Bu hcg degeri 2 günde bir mi iki katına çıkıyordu 24 saatte bir mi? Sanki bir yerse hafta sayisi dusukse 24 saatte bir daha sonrasinda 2 gunde bir diyordu.Ben kızımı 6 ayı bittiği zaman öğrenmiştim göstermemişti
Nasıl bakılıyor? bizi de aydınlatınBen bakdim onda merakdan kız cikdi senin ne cikdi
Baktım oda kız diyorÇin takvimine bakın cinsiyet için eğlence olsun
Ben bu sayfadan bakdim canimNasıl bakılıyor? bizi de aydınlatın
Googleye gir çin takvimi cinsiyet hesaplama yaz yaşını ve son adet ayını yaz ordan belirli oluyor zatenNasıl bakılıyor? bizi de aydınlatın
Bulantılarınız nasıl başladımı pekiÇin takvimine bakın cinsiyet için eğlence olsun
Sanırım aynı zamana çağırdılar beni de . Tam 6+1 de gideceğim. Yani 7. HaftadaBenim de tüp bebek tedavisi ile oldu canım çok şükür inşallah kalp atışlarını da duyarızBu arada beni de merkezim 7. hafta ultrasona çağırdı öncesinde gitmeyeceğim, sanırım embriyoyu koruma amaçlı direk kese ve kalbe birlikte bakılsın dediler
Hadi hayırlısı bakalımErkek diyor Tatlıyı da çok severim bakalım ne çıkacak
İkimizin arasında 4 gün var sanırım Ben 7 Kasımda 244.55 gördüm. Bugün yine kan verdim yarın öğleden sonra bakabileceğim. Senin tarihler ve beta hcg değerin nasıl?Hadi hayırlısı bakalım
Ben 3 Kasım'da 58 ile öğrendim canım 5 Kasım'da 184 olmusdu.doktor 10 gün sonra kese görmeye gel dedi bakalim 19 Ekim lh testim pikdi 20 Ekim az silinmisdi 21 Ekim'de tamamrn silikdi.20 Ekim'de yumurtam çatladı çok büyük ihtimalleİkimizin arasında 4 gün var sanırım Ben 7 Kasımda 244.55 gördüm. Bugün yine kan verdim yarın öğleden sonra bakabileceğim. Senin tarihler ve beta hcg değerin nasıl?
Evet söyledim 12. Haftaya kadar normsl dediCanım doktora söyledin mi bu durumu? Aynen insan korkuyor benim öyle olunca hemen ertesi gün randevu alıp gittim. Çok şükür herşey yolundaymış.
Sen baayaaa erken öğrenmişsin Ben ovulasyondan öğrendim (4 Kasim esimin dogum gününde) adetimin ilk gününe kadar bekletip test yaptırdım. 21'inde pik verdi 22 de koyuydu 23 ü silikleşti benimde... 20 ve 23'ünü değerlendirdik. Tam taşınma günümüze denk geldi ümidim yoktuBen 3 Kasım'da 58 ile öğrendim canım 5 Kasım'da 184 olmusdu.doktor 10 gün sonra kese görmeye gel dedi bakalim 19 Ekim lh testim pikdi 20 Ekim az silinmisdi 21 Ekim'de tamamrn silikdi.20 Ekim'de yumurtam çatladı çok büyük ihtimalle
Evet aynı zamanlar gibi oluyor :) sağlıkla gelsin yavrularımız inşallahSanırım aynı zamana çağırdılar beni de . Tam 6+1 de gideceğim. Yani 7. Haftada
Evet canım öyle oldu biraz bu işler kismet işi gercekden.benim ümidim sıfır sıfır sifirdi tüp bebeğe başlıyordum bu ay reglimle 2 buçuk senedir gelmeyen bebiş tam tüpe gideceğimi öğrenince geldi sanırımSen baayaaa erken öğrenmişsin Ben ovulasyondan öğrendim (4 Kasim esimin dogum gününde) adetimin ilk gününe kadar bekletip test yaptırdım. 21'inde pik verdi 22 de koyuydu 23 ü silikleşti benimde... 20 ve 23'ünü değerlendirdik. Tam taşınma günümüze denk geldi ümidim yoktu