- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
- #18.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bu haftalarda erkek görünüyor dedi . .çok da tecrübeli bir doktor.biz ailelere söyledik. Ama erken dedik.onlar da sizin gibi doktorlar biliyor dedi .3 hafta sonra gittiğimde kız görünüyor dediBenim ilk çocukta 11+3 te erkek dedi ve değişmedi. Doktorlar kolay kolay net konuşmuyor siz yine alışveriş için bekleyin tabi ama bence değişmiyor erkek bebeklerde daha ziyade
Benim koca internetten almaz eline alip incelemeli dokunmali o yani bimde yokmu simdi bahsettiginHiçbiri:) nette paketini bulamadım.
Şimdi ben bir kere pembe poşette aldım
Ama kokusundan bayılacaktım. O yüzden dikkat et dedim
Bir ara gidersem atacagım sana :)
Diyorum ya işteBen hep diyorum amcamda erkek evlatmis dedim amcam 7 yadindaykrn vefat etmis babannem tek yasiyor amcam karisiyla madem erkek evlat cok iyiymis amcamda babannemle kalsaymis rabbim nasip etti benmde erkek evladim olucak ama asla kiz cocuk kucumsemem insallah rabbim onuda nasip eder
valla dediğin gibi baktım hepsi aynı ayarda prima hariç biminkinide deneyebiliriz ne yapalımZaten ilk etapta alacağım prima premium care. Çocuk büyütünce az çok kiloyu baz alarak ne kadar gider diye hesap ediyorsun. Zaten öyle yığmam 0 1 2 diye alırım. Premium care den eminim sonuçta.
Yenidoğan bebeğe molfix kullanamam. Molfix oğluma pişik yapmıştı. Ve parfüm kokuyordu.
Büyüdükçe sleepy, evy baby diye devam ettik. Evy baby den çok memnundum mesela.
Hepsi o kadar pahalandı ki bim bezi bile alabilirim ilerleyen aylarda
Baby turconun bezlerini bilmiyorum da ıslak mendilinden memnun değillerdi..
Disipline Girmis BirKadin hemen geceyim bebeeemDirekt ozet geçsin sana Surrender
Bim de var zaten canımBenim koca internetten almaz eline alip incelemeli dokunmali o yani bimde yokmu simdi bahsettigin
Tamam tatlım kizma senBim de var zaten canım
Ama bazı yerlerde 2 çeşit var
Karıstırılabılıyor. O yüzden gittiğimde atarım paket fotosunu diyorum
Nette fotosunu bulamadım şimdi göstermek için
Ben asırlar öncesinde yaşıyordum bu sitedeDisipline Girmis BirKadin Surrender kiz bana bakın siz niye pro ünyesiniz hı merak ettim bak simdi niye pro olunurki çildirtmayin adami söyleyin cabuk
Direkt ozet geçsin sana Surrender
Aslında dün aksam misafirlikteydim unuttum ilaç içmeyi, baktım bir sıkıntı yok vaaaaa dedimDisipline Girmis BirKadin hemen geceyim bebeeem
İlk bıraktığımda yani ertesi gün problem pek yoktu, gece oldu baya.
Ama 2. Gün lanet ettım hayata
Dün gece almadığım icin de bugünüm de berbat suan
Koltukta öyle oturuyorum midem bulanıyor . Sabah aldım ama gece almak daha etkili
Ağzıma s.cıldı. izin özü bu
Pro üyeliğin ücretini öğrencilere burs olarak veriyorlar canım, o yüzden olmuştum ben bir hayrım dokunur belki diyeDisipline Girmis BirKadin Surrender kiz bana bakın siz niye pro ünyesiniz hı merak ettim bak simdi niye pro olunurki çildirtmayin adami söyleyin cabuk
Ben sana yukarda ne anlattım ? Zaten ilk gün bir halt olmuyorAslında dün aksam misafirlikteydim unuttum ilaç içmeyi, baktım bir sıkıntı yok vaaaaa dedim
Zaten normalde aksam yemeğinden önce içiyordum sadece.
Şükür hala bir sey yok.
Evet daha önce de bırakmayı denemiştim çok rezildi, şimdi öyle değil umarım olmaz.
Waoww cok havalıBen asırlar öncesinde yaşıyordum bu sitede
İlk yemek yarışmasına katılmıştım pro üyelik verildi ilk katılan dinazor olduğum ıcın
Vuhuuu koca yurekli madonna seniPro üyeliğin ücretini öğrencilere burs olarak veriyorlar canım, o yüzden olmuştum ben bir hayrım dokunur belki diye
Banada oyle geliyor yani bacak arasi ap acik ortadayken erkek olsa orasini saklamasi imknsiz bence bide o fotoyu ben videodan aldm videoda da bos neyse artk hayirlisi olsncanım senin usg resmini görmüştüm bence %90 kız çünkü bacak arası bariz boştu erkek olsa illaki gösteriyor çünkü 2. oğluma hamileyim ben
Ama normalde soğan kokusuna dayanamamBen sana yukarda ne anlattım ? Zaten ilk gün bir halt olmuyor
Sonrasında yiyorsun pohu
İlacın etkisi vucuttan tamamen gidince anlıyorsun
Dur bakalımAma normalde soğan kokusuna dayanamam
Bugün kabuska bile pişirdim hem de yedim
Hem de beeeen ben
Beni beni bihterini
Maşallah de kızDur bakalım
Belki senin geçmiştir
Eğer öyleyse kıskanırım