• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende tam bez konusunu acacaktim suan dogdugundan beri prima aktif bebek kullaniyoruz artik 19 aylik oldu ve asiri pahali simdi hangi beze gecsem artik pişik yapmaz dimi önlem iyi diyorlar birde bimin bezide fena değilmiş :KK8: islak medilde dedigini alcam dalin kullaniyoruz suan devir tasarruf devri oldu iyice😅
Canım ıslak mendile dikkat et alırken
3 lü pakette
Ama diş şeffaf:) anlatabildim mi 😂bu kokusuz

Sadece sıvı da beslensen çıkman gerekirdi canım, bi ameliyat dönemimde ben de sadece sıvı ile beslendim bir süre farklı oluyor ama yine de çıkıyorsun. Sen bir iki gün daha gözlemle kendini ama 1 haftayı bulan kabızlık sıkıntı bildiğim kadarıyla.
Ben en iyisi doktoruma yazayım korktum şimdi bugüne kadar ağrım sızım olmayınca önemsememiştim ama haklısın

Hepsinin zamanı gelince yuvasını kurup gitmiyorlar mi?
En azından yaşlandığında kiz gelip bir yemeğini yapıyor
Yardımcı oluyor.
Erkekler tamamen karısına odaklanıyor
Hiç-bir halta yaramıyorlar

Tövbe yaa😀

( erkek çocukları olanlar yanlış anlamasın)
Kadının ezildiği bir toplumda genel konuşuyorum sadece
Tamamı aynı değil, ama az var o erkeklerden sadece
Ben hep diyorum amcamda erkek evlatmis dedim amcam 7 yadindaykrn vefat etmis babannem tek yasiyor amcam karisiyla madem erkek evlat cok iyiymis amcamda babannemle kalsaymis rabbim nasip etti benmde erkek evladim olucak ama asla kiz cocuk kucumsemem insallah rabbim onuda nasip eder

Merhaba herkese. Ben 11+3'te doktora gitmiştim ve %90 erkek demişti. Ama kadın doğumcu bir arkadaşım "belli olmaz o kadar" dedi ve ultrason görüntüsünden en fazla %60 derim dedi.
Sizden de bir fikir alsam, az bir şeyler almıştım içime sinmedi böyle oluncaEki Görüntüle 2987532
Benim ilk çocukta 11+3 te erkek dedi ve değişmedi. Doktorlar kolay kolay net konuşmuyor siz yine alışveriş için bekleyin tabi ama bence değişmiyor erkek bebeklerde daha ziyade

Kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl geçirdiniz ilaç dışında? Bir haftadır tuvalete çıkmıyorum ama hep çorbayla besleniyordum ilk defa dün yemek yedim. Şimdide karnım ağrıyor sanki ne yesem iyi gelir acaba?
Ben kefir içiyorum iyi geliyor. Bir de çekirdek. Her çeşit çekirdek 😁

Son düzenleme:
Back