Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim ilk çocukta 11+3 te erkek dedi ve değişmedi. Doktorlar kolay kolay net konuşmuyor siz yine alışveriş için bekleyin tabi ama bence değişmiyor erkek bebeklerde daha ziyade
Bana da bu haftalarda erkek görünüyor dedi . .çok da tecrübeli bir doktor.biz ailelere söyledik. Ama erken dedik.onlar da sizin gibi doktorlar biliyor dedi .3 hafta sonra gittiğimde kız görünüyor dedi

Diyorum ya işte
100 erkek varsa 20 si insancıldır bu konuda
Karılarının peşinden ayrılmaz bazıları

Misal dayımın biri ananemi her türlü kabul eder
Diğeri evine bile sokmaz karısı istemiyor diye

valla dediğin gibi baktım hepsi aynı ayarda prima hariç biminkinide deneyebiliriz ne yapalım

Direkt ozet geçsin sana Surrender
Disipline Girmis BirKadin hemen geceyim bebeeem

İlk bıraktığımda yani ertesi gün problem pek yoktu, gece oldu baya.
Ama 2. Gün lanet ettım hayata

Dün gece almadığım icin de bugünüm de berbat suan
Koltukta öyle oturuyorum midem bulanıyor . Sabah aldım ama gece almak daha etkili

Ağzıma s.cıldı. izin özü bu

Benim koca internetten almaz eline alip incelemeli dokunmali o yani bimde yokmu simdi bahsettigin
Bim de var zaten canım

Ama bazı yerlerde 2 çeşit var
Karıstırılabılıyor. O yüzden gittiğimde atarım paket fotosunu diyorum
Nette fotosunu bulamadım şimdi göstermek için

Direkt ozet geçsin sana Surrender

Aslında dün aksam misafirlikteydim unuttum ilaç içmeyi, baktım bir sıkıntı yok vaaaaa dedim
Zaten normalde aksam yemeğinden önce içiyordum sadece.
Şükür hala bir sey yok.

Evet daha önce de bırakmayı denemiştim çok rezildi, şimdi öyle değil umarım olmaz.

Ben sana yukarda ne anlattım ? Zaten ilk gün bir halt olmuyor
Sonrasında yiyorsun pohu

İlacın etkisi vucuttan tamamen gidince anlıyorsun

canım senin usg resmini görmüştüm bence %90 kız çünkü bacak arası bariz boştu erkek olsa illaki gösteriyor çünkü 2. oğluma hamileyim ben
Banada oyle geliyor yani bacak arasi ap acik ortadayken erkek olsa orasini saklamasi imknsiz bence bide o fotoyu ben videodan aldm videoda da bos neyse artk hayirlisi olsn

Ben sana yukarda ne anlattım ? Zaten ilk gün bir halt olmuyor
Sonrasında yiyorsun pohu

İlacın etkisi vucuttan tamamen gidince anlıyorsun
Ama normalde soğan kokusuna dayanamam
Bugün kabuska bile pişirdim hem de yedim
Hem de beeeen ben

Beni beni bihterini

Herkes ne güzel bez telaşına düşmüş araba telaşına düşmüş. Bense hala mide bulantısı ile uğraşıyorum. Diyorum ki bir dogursam yeter .Dogurunca daha zor diyorlar .siz hiç gün boyu midenize yumruk yemiş gibi dolaştıniz mi ? Ya da gece 5 e kadar agridan uyumadığınız oldu mu ? Tamam çocuk olunca da uykusuz kalacağım ama ağrım olmayacak. Bilmiyorum ama ben bir an önce doğurmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…