- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.701
Benimde diyet listemde vardı ama zorla yerdim hiç alışamadımBen gebelikten önce severek yerdim
Şimdi içim almıyo pek.
Sütle haşlayıp, soğuyunca içine muz, kakao, tarçın, kuru meyve fındık vs koyuyordum. Canın ne isterse. Tok tutuyor hem de
Kabızlığa faydalıymıs baya ama haberin olsun, ben denemeye kalktım da olmadıBenimde diyet listemde vardı ama zorla yerdim hiç alışamadım
Canım ıslak mendile dikkat et alırkenBende tam bez konusunu acacaktim suan dogdugundan beri prima aktif bebek kullaniyoruz artik 19 aylik oldu ve asiri pahali simdi hangi beze gecsem artik pişik yapmaz dimi önlem iyi diyorlar birde bimin bezide fena değilmişislak medilde dedigini alcam dalin kullaniyoruz suan devir tasarruf devri oldu iyice
Ben en iyisi doktoruma yazayım korktum şimdi bugüne kadar ağrım sızım olmayınca önemsememiştim ama haklısınSadece sıvı da beslensen çıkman gerekirdi canım, bi ameliyat dönemimde ben de sadece sıvı ile beslendim bir süre farklı oluyor ama yine de çıkıyorsun. Sen bir iki gün daha gözlemle kendini ama 1 haftayı bulan kabızlık sıkıntı bildiğim kadarıyla.
Sana cevap attimSana yorum yaptım
Ben hep diyorum amcamda erkek evlatmis dedim amcam 7 yadindaykrn vefat etmis babannem tek yasiyor amcam karisiyla madem erkek evlat cok iyiymis amcamda babannemle kalsaymis rabbim nasip etti benmde erkek evladim olucak ama asla kiz cocuk kucumsemem insallah rabbim onuda nasip ederHepsinin zamanı gelince yuvasını kurup gitmiyorlar mi?
En azından yaşlandığında kiz gelip bir yemeğini yapıyor
Yardımcı oluyor.
Erkekler tamamen karısına odaklanıyor
Hiç-bir halta yaramıyorlar
Tövbe yaa
( erkek çocukları olanlar yanlış anlamasın)
Kadının ezildiği bir toplumda genel konuşuyorum sadece
Tamamı aynı değil, ama az var o erkeklerden sadece
Sari kirmizi var disi o degilmi bide yeşil olan varCanım ıslak mendile dikkat et alırken
3 lü pakette
Ama diş şeffaf:) anlatabildim mibu kokusuz
Gazan mubarek olsunBugün prilamsız bir gün
Benim ilk çocukta 11+3 te erkek dedi ve değişmedi. Doktorlar kolay kolay net konuşmuyor siz yine alışveriş için bekleyin tabi ama bence değişmiyor erkek bebeklerde daha ziyadeMerhaba herkese. Ben 11+3'te doktora gitmiştim ve %90 erkek demişti. Ama kadın doğumcu bir arkadaşım "belli olmaz o kadar" dedi ve ultrason görüntüsünden en fazla %60 derim dedi.
Sizden de bir fikir alsam, az bir şeyler almıştım içime sinmedi böyle oluncaEki Görüntüle 2987532
Kabızlığa faydalıymıs baya ama haberin olsun, ben denemeye kalktım da olmadı
O zaman mecbur yiyeceğizhurremmsultan bir de trabzon hurması iyi geliyor. Lif kaynağı
Ayyy inşallah gelsinde o günler , okuyup hoşuma gidigo ciddenAynen bende okuyorum bazendoğum hikayeleri sonrası fslsn baya eğlenceli bizi hayal ediyorum böyle konuşurken temmuzda artık bizde bol bol o sohbetleri yapacağız
Gazan mubarek olsun
Evet bak böyle bişi istiyorum bende
DiyosunnBenim ilk çocukta 11+3 te erkek dedi ve değişmedi. Doktorlar kolay kolay net konuşmuyor siz yine alışveriş için bekleyin tabi ama bence değişmiyor erkek bebeklerde daha ziyade
Ben kefir içiyorum iyi geliyor. Bir de çekirdek. Her çeşit çekirdekKızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl geçirdiniz ilaç dışında? Bir haftadır tuvalete çıkmıyorum ama hep çorbayla besleniyordum ilk defa dün yemek yedim. Şimdide karnım ağrıyor sanki ne yesem iyi gelir acaba?
Evet tam bu renk bebe yeşili gibiyoncambenim bugün hep sana çalıştım ama senin dediğin yeşil böyle bir şey mi
Effort Pijama Zerre Bebe Su Yeşili Hamile Lohusa Gecelik Sabahlıklı Takım 2302 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Effort Pijama Zerre Bebe Su Yeşili Hamile Lohusa Gecelik Sabahlıklı Takım 2302 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hiçbiri:) nette paketini bulamadım.Sari kirmizi var disi o degilmi bide yeşil olan var
Kefiri de akşam deneyeyim hemen. Çekirdek benim migrenimi tetikliyor o yüzden bu dönemde olabildiğince uzak durmam lazım, çok severim birdeBen kefir içiyorum iyi geliyor. Biz de çekirdek. Her çeşit çekirdek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?