- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.681
Bende de çok oldu yulaf yedim öğlenleri şimdi daha hafifKızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl geçirdiniz ilaç dışında? Bir haftadır tuvalete çıkmıyorum ama hep çorbayla besleniyordum ilk defa dün yemek yedim. Şimdide karnım ağrıyor sanki ne yesem iyi gelir acaba?
Bende oğlana Prima premium care kullandim. Aynı senin dediğin gibi sonra ne kullandiysam ya alerji yaptı ya sızıntı. Prima ile kaldık.Kızlar bez stoğu yapmayacağım cunku kızımda prima kullanıyordum ve onun disinda deneme yaptım diğer bezlerı beğenmemiştim.
Bazıları da pişik yapmıştı
Bazıları taşırdı.
Bezlerin elimde patlamaması icin deneyerek alacağım bazılarını. Hangisini beğenirsem ondan devam edeceğim. Ama bu kesinlikle bu sefer prima olmayacak
O kadar para veremem
Stokladıgınız bez bebeğe alerji yapabilir
Pişik yapabilir
Ya da beğenmeyebilirsiniz. Bu sefer astarı yüzünden pahalıya gelir
Biz de deneyelım bakalım değişik markalarıBende oğlana Prima premium care kullandim. Aynı senin dediğin gibi sonra ne kullandiysam ya alerji yaptı ya sızıntı. Prima ile kaldık.Şimdi millet diyor ki Prima ile başlayınca alışkanlık yapıyor başka bez kullanilmiyor. Bu sebeple bir arkadsim ilkinci de başka marka aldı ilk etapta onla devam edebildi.
Sleepy ben de denemek istiyorumYouTube da bez karşılaştirma videoları izledim. Sleepy bio natural kafama yattı. 1 paket 1 numara, 1 paket 2 numara aldim bakalım ne olacak.
Geceden bir bardak suya 4-5 tane kayısı koyun. Sabah aç karınla o suyu içip, kayısıları da yiyin. İyi geliyor bayağı.Kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl geçirdiniz ilaç dışında? Bir haftadır tuvalete çıkmıyorum ama hep çorbayla besleniyordum ilk defa dün yemek yedim. Şimdide karnım ağrıyor sanki ne yesem iyi gelir acaba?
oğlumda sadece ultra prima kullandım gerçekten diğer bezleri 2 saatte bir değiştirmek gerekiyorsa onu 5 saatte bir değiştirirdik ama o kadar pahalanmışki ne yapıcaz bilmiyorum bayb turco mu alsak ne yapsak bu arada 1 numara çok alma uzun süre kullanılmıyor kilo alıyorlar sıkmaya başlıyor.
Teşekkürler yarında bunu deneyeceğim hemenGeceden bir bardak suya 4-5 tane kayısı koyun. Sabah aç karınla o suyu içip, kayısıları da yiyin. İyi geliyor bayağı.
Canım premium care nin petekleri aynı iseZaten ilk etapta alacağım prima premium care. Çocuk büyütünce az çok kiloyu baz alarak ne kadar gider diye hesap ediyorsun. Zaten öyle yığmam 0 1 2 diye alırım. Premium care den eminim sonuçta.
Yenidoğan bebeğe molfix kullanamam. Molfix oğluma pişik yapmıştı. Ve parfüm kokuyordu.
Büyüdükçe sleepy, evy baby diye devam ettik. Evy baby den çok memnundum mesela.
Hepsi o kadar pahalandı ki bim bezi bile alabilirim ilerleyen aylarda
Baby turconun bezlerini bilmiyorum da ıslak mendilinden memnun değillerdi..
Bu konudan en çok ben muzdariptim sanırım ama bir haftayı hiç bulmadı benim. Bence doktorunla görüş canım , uzun bir süreKızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl geçirdiniz ilaç dışında? Bir haftadır tuvalete çıkmıyorum ama hep çorbayla besleniyordum ilk defa dün yemek yedim. Şimdide karnım ağrıyor sanki ne yesem iyi gelir acaba?
Yulafı nasıl yiyorsun acaba ben bir türlü sevemedim tadınıBende de çok oldu yulaf yedim öğlenleri şimdi daha hafif
Ben gebelikten önce severek yerdimYulafı nasıl yiyorsun acaba ben bir türlü sevemedim tadınıİçine muz falan eklesem oda kabızlık yapar zaten bilemedim
Canım bir hafta ama dün hariç hep çorbayla beslendim bu bir haftada. Yanında bir parça ekmek bile yiyemedim düşün. Ondan korkmamıştım doğal yollarla halledeyim dedimBu konuda en çok ben muzdariptim sanırım ama bir haftayı hiç bulmadı benim. Bence doktorunla görüş canım , uzun bir süre
Ben 1 hafta duphaston kullandım
Sonrasında da her gün 3 litre su, bol bol kuru incir ve kayısı , kuru erik vs yedim. En az 5 bin adım attım düzenli yürüdüm. Şikayet ettiğim zamanlada göre çok daha iyiyim şükür.
Rica ederimTeşekkürler yarında bunu deneyeceğim hemen
Bende tam bez konusunu acacaktim suan dogdugundan beri prima aktif bebek kullaniyoruz artik 19 aylik oldu ve asiri pahali simdi hangi beze gecsem artik pişik yapmaz dimi önlem iyi diyorlar birde bimin bezide fena değilmişSleepy ben de denemek istiyorum
Bu arada ıslak mendil konusuna gelelim
İlk zamanlar pamuk kullanıyordum
Sonra ıslak mendili yıkayıp kullanmaya başladım uni baby
.cocuk biraz büyüyünce bimdeki sensitive almaya başladım.
Tek kokmayan mendil olsa gerek.
Şuan bile kullanıyorum
O yüzden bebek doğduğunda biraz pamuk kullanırım. Sonra sensitive ıslak mendilden
Ben popo bakımını cok iyi yapıyordum
O yüzden kızım ne pişik oldu ne sorun yaşadı popo ile ilgili:)
Cuma günü benim kontrolüm yarın yani canım bugün günlerden perşembe :)mavibeyazzz canım naptın? Doktordan cıktın mı
Sadece sıvı da beslensen çıkman gerekirdi canım, bi ameliyat dönemimde ben de sadece sıvı ile beslendim bir süre farklı oluyor ama yine de çıkıyorsun. Sen bir iki gün daha gözlemle kendini ama 1 haftayı bulan kabızlık sıkıntı bildiğim kadarıyla.Canım bir hafta ama dün hariç hep çorbayla beslendim bu bir haftada. Yanında bir parça ekmek bile yiyemedim düşün. Ondan korkmamıştım doğal yollarla halledeyim dedim
Sana yorum yaptımBende tam bez konusunu acacaktim suan dogdugundan beri prima aktif bebek kullaniyoruz artik 19 aylik oldu ve asiri pahali simdi hangi beze gecsem artik pişik yapmaz dimi önlem iyi diyorlar birde bimin bezide fena değilmişislak medilde dedigini alcam dalin kullaniyoruz suan devir tasarruf devri oldu iyice
Canım premium care nin petekleri aynı ise
Cocugun poposuna yapışıyordu
Baya genişti petekleri cunku
Saçma sekilde genişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?