- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.661
Hahahahahahha.Yalan yok
Ben de çocuklara birer ev verip aynı binada oturmayı dusunuyorum
Ben bu durum için erken olduğunu düşünüyorum ya bende senin gibi geç aylarda yaşadım öyle endişeler ama,Senin üzüldüğünü hissetmiştir bende ilk kızımda şimdi hatırlamıyorum sebebini ama bişeye çok üzülmüştüm 2-3 gün hiç kıpırdama hissetmemiştim hemde 8 aylık falandı baya korkmuştum.
Kızıma diyorum " evlenince aynı yerde oturacağız "Hahahahahahha.
Sonra gelip burdan benimki babasını seninkiler seni şikayet etsin.
Neyse artık geçti diyelim. Hiçbir şekilde akraba vs haber vermeyin bence. Mesela ben eşimle gideceğim doğuma. Normal yada sezeryan olsun annem bile olmayacak çünkü farkında olmadan stres yaptırıyorlar. Kendileri de o anda duygusal oluyor. Doğumda aklı başında bir kişi lazım. Eş dışında en fazla yakın bir dost olabilir o da yardımcı olabilecek bilgiye sahipse. :)
Ayy çok teşekkür ederimmYa icime boyle şirin kıpır kıpır bir kız gibime geldiGönlündeki olsun insallah
Düzenli beslenme ve bol su .Kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl geçirdiniz ilaç dışında? Bir haftadır tuvalete çıkmıyorum ama hep çorbayla besleniyordum ilk defa dün yemek yedim. Şimdide karnım ağrıyor sanki ne yesem iyi gelir acaba?
Hemen deneyeyim teşekkürlerDüzenli beslenme ve bol su .
Onun dışında kayısıyı suda haşlayıp püre yapıp yiyebilirsin
Baya ise yarıyor
oğlumda sadece ultra prima kullandım gerçekten diğer bezleri 2 saatte bir değiştirmek gerekiyorsa onu 5 saatte bir değiştirirdik ama o kadar pahalanmışki ne yapıcaz bilmiyorum bayb turco mu alsak ne yapsak bu arada 1 numara çok alma uzun süre kullanılmıyor kilo alıyorlar sıkmaya başlıyor.Bez dedin de aklıma getirdin. Valla ben şimdiden başlayacağım bez stoklamaya. En azından bir anda alınca ağır gelmesin. Çok pahalandı çok..
şimdiki aklım olsa yapabilirdim ama ozaman ne kadar korkutmuşlarsa bizi küsecekler diye bişey diyememişizBen olsam uyarırdım herkesin içinde
Doğum yapmışım zaten canim burnumda bir de kimseyi çekemezdim valla
İnşallah canım sağolasın. Valla bende hem kızı hem oğlu olanlara özenir oldum ne şanslılar diyorum halbuki eskiden 10 tane kızım olsa oğlum olsaydı demem derdim ama işte herşey çevrenin etkisi kim duyduysa inşallah erkektir diyor sadece 1 kişi yine kızdır belki falan dedi onun da 3 kızı var içten içten o da yaralı etrafında da kendi durumunda insan olsun istiyor. Ben yine kız hissediyorum doğrusu ya da çok umutsuz olduğumdan bilmiyorum. Ama eeenn önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması Allah hepimiz için en iyi olanını nasip etmiştir eminim.@fbtl sana kız olsun2kiz1anne1bebek sana da erkek olsun diye dua ediyorum... aklımda siz kalmışsınız hep çünkü bende sizin gibiyim 2. çocuğum ama başka şansım yok yaşım 40 kesin ama kesin kızım olacak diye hissettim hep rüyalarımda da görüyordum eşimide hep böyle ikna ettim 2. çocuğu istemiyordu nipty testinde daha 10. cu haftada erkek deyince ben gerçekten şok oldum Allahın gücüne gitmesin sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum ama Allahın bildiğinide kuldan saklayamam neden nasıl kendimi bu kadar şartladım bimiyorum.. Birde instagramda falan BİR KIZI OLMALI İNSANIN .......... yok BİR OĞLU OLMALI İNSANIN ............. diye klipler çekiyorlar olmayanı özendiriyorlar sanırım onlardan da etkileniyor insan neyse canlarım gerçekten önce sağlık ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah benim olmadı sizin gönlünüzde ki olur inşallah
canım bizde de öyledir ama bunlar içiçe birbirine biraz bağımlı bir aile... tam olmasa da doğulu sayılırlar ... aman orada öyle birşey desem 1 yıl kaynanam surat asardı burnumuzdan getirirdiAy neden küsülsün? Bebek görmeye gidilen evde bile erkek misafir tedirgindir valla bizde. Oda değiştirmeye hazır otururBaşka oda varsa anne kalkar gider bebekle zaten genelde..
Hastane odasında da erkekler bir iki dakika hayırlı olsun der sonra kapının önünde takılırlar doğum yapan kadın rahat olsun diye..
Eşin de onunla birlikte çıksa yanlış falan anlaşılmazdı..
canım inşallah kız olur ve sağlıkla doğar seni çok iyi anlıyorum herkes olmayanın da tadına bakmak istiyor bu doğanın kanunu elde edemediğine özlem duyarsın olmayanı hep istersin gibi... Erkek de olsa tabi ki evlatlarımız canımız ciğerimiz ,, dediğin gibi hayaller torunlara kaldıCanim ayni durumdayız benim de yaşım 41 ilk çocuğum erkek kız diye deliriyorum. Üstelik şekerim var miyomum var. Bu çocuğu 3 sene bekledimKız olmazsa çok üzülurum. Ben de hep rüyam da gördüm. Ben de senin gibi kendimi çok şartladim. Doktor halen yuzdelerle konuşuyor. Tabi erkek olursa da evladımız sevicez Allah'ın takdiri. Canin sağolsun. Artık bu durumda torunlardan kız bekliycrz
bende deneme yapacağım canım aklım da iki üç marka var bayb turco, molfix diğerinin adını unuttum denemeye yanılma yöntemiyle hangisi daha dayanıklı bakıcam ama gerçekten kötülerse yine primayada geçebilirim kullandığın için bilirsin prima özellikle yürüme döneminde falan hiç sızdırma yapmaz ve uzun süre dayanıklıdır.Kızlar bez stoğu yapmayacağım cunku kızımda prima kullanıyordum ve onun disinda deneme yaptım diğer bezlerı beğenmemiştim.
Bazıları da pişik yapmıştı
Bazıları taşırdı.
Bezlerin elimde patlamaması icin deneyerek alacağım bazılarını. Hangisini beğenirsem ondan devam edeceğim. Ama bu kesinlikle bu sefer prima olmayacak
O kadar para veremem
Stokladıgınız bez bebeğe alerji yapabilir
Pişik yapabilir
Ya da beğenmeyebilirsiniz. Bu sefer astarı yüzünden pahalıya gelir
Ay sen böyle anlatinca amcami babamin kasrdesim dogdugunda zorla hastaneye goturmesi geldi aklima amcam o zaman bekar biz 4 kiz kardesiz amcamda hastane odasinda sey demisti aman abi beni niye getirdin yine kiz yine kiz sanki farkli bisey var annem cok aglamisti simdi amcaminda oglu yok 2 kizida onun var buyuk konusmamak lazim demekkiay gerçekten öyleee yaşımız gençti cahildik herhalde bide aramızda 1 yaş var arkadaş gibiyiz ama ailede sorun var o cahil genç çocuk hadi kayınvalidemin uyarması gerekirdi wc ye gidicem altım da hiç birşey yok çocuk emziricem odada yani inanılmazdı eşimde ozamanlar küserler diye birşey diyemedi gerçekten çok saçma ve ayıp
Evet, ne sızma yaşadım ne taşmabende deneme yapacağım canım aklım da iki üç marka var bayb turco, molfix diğerinin adını unuttum denemeye yanılma yöntemiyle hangisi daha dayanıklı bakıcam ama gerçekten kötülerse yine primayada geçebilirim kullandığın için bilirsin prima özellikle yürüme döneminde falan hiç sızdırma yapmaz ve uzun süre dayanıklıdır.
valla öyle büyük konuşmamalı maşallah ne güzel siz de 5 kızsınız yani benim sadece bir abim var kız kardeşim bir ablam bile yokkkkAy sen böyle anlatinca amcami babamin kasrdesim dogdugunda zorla hastaneye goturmesi geldi aklima amcam o zaman bekar biz 4 kiz kardesiz amcamda hastane odasinda sey demisti aman abi beni niye getirdin yine kiz yine kiz sanki farkli bisey var annem cok aglamisti simdi amcaminda oglu yok 2 kizida onun var buyuk konusmamak lazim demekki
Hepsinin zamanı gelince yuvasını kurup gitmiyorlar mi?Ay sen böyle anlatinca amcami babamin kasrdesim dogdugunda zorla hastaneye goturmesi geldi aklima amcam o zaman bekar biz 4 kiz kardesiz amcamda hastane odasinda sey demisti aman abi beni niye getirdin yine kiz yine kiz sanki farkli bisey var annem cok aglamisti simdi amcaminda oglu yok 2 kizida onun var buyuk konusmamak lazim demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?