- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
- #18.641
Asonsore bakim yapılıyor
8 kat çıktım ya
8 kat çıktım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kıyamam demekki bebeğin 6yılda bir geldiğini sandı çocuğum. Akıllı bıdıkBenim kız diyor ki
Bebek doğduktan 6 yasına geldikten sonra belki başka bir bebek daha doğar
" yok artık, ikiniz yetersiniz " dedim.
-olsun belli olmaz " diyor
Kendi suan 6 yaşında ya
( ben buna bile pişmanlık duydum diyemedim tabii çocuğa aşırı sevinçli ve heyecanlı "
Ben olsam uyarırdım herkesin içindeay gerçekten öyleee yaşımız gençti cahildik herhalde bide aramızda 1 yaş var arkadaş gibiyiz ama ailede sorun var o cahil genç çocuk hadi kayınvalidemin uyarması gerekirdi wc ye gidicem altım da hiç birşey yok çocuk emziricem odada yani inanılmazdı eşimde ozamanlar küserler diye birşey diyemedi gerçekten çok saçma ve ayıp
Bana yapıldı da burun kemiğinden davn sendromlu olup olmadığına belli oluyomuş gayet iyi dedi davn sendromu3 görünmüyor dedi benm eşim 45 kromozomlu olduğu için engelli olma riski çok yüksek de o yüzden şuan 2 li sonunu bekliyorm bide o temiz çıksaydı tabi herşey allahtan
Kendi 6 yaşında ya ondan dolayı.Ya kıyamam demekki bebeğin 6yılda bir geldiğini sandı çocuğum. Akıllı bıdık
Banam hep derdi elimden tutup cennete mi gotureceksinizKendi 6 yaşında ya ondan dolayı.
Yanı kardeşim doğunca 6 yaşına gelınce onu da sevindir demek istiyor
Oldu canim
Benim canımı siz verdiniz zaten
Sürekli cocuk yapıp bakıcam
Hem evlenince herkes köşesine çekiliyor nankör insanlık
Aynı kafadayız babanlaBanam hep derdi elimden tutup cennete mi gotureceksiniz
Banam dan babamı anlayan koca yurekli kadınAynı kafadayız babanla
aynen oğlumda hızla kilo almaya başlayınca bazıları etiketiyle kaldı bazılarınıda 1 kez giyebildi kıyafete vereceğimiz parayla bez, kaliteli krem yağ vs. alırız..
1 numara cok alma derim. Cok cabuk buyuyorlarBez dedin de aklıma getirdin. Valla ben şimdiden başlayacağım bez stoklamaya. En azından bir anda alınca ağır gelmesin. Çok pahalandı çok..
Ama olsun benimde 2. Bende hevesliyimSorma yonca dedikten sonra dadandım oraya Allahım bendeki bu heves neyin nesi anlamıyorum.
Yarin gidecek diye biliyorummavibeyazzz canım naptın? Doktordan cıktın mı
Bende bugun diye kalmıs aklımdaYarin gidecek diye biliyorum
Eşim kocaman bir konak yaptırıp maaile damat torun tombalak birlikte yaşayacağımız bir hayat için çalışıyormuşKendi 6 yaşında ya ondan dolayı.
Yanı kardeşim doğunca 6 yaşına gelınce onu da sevindir demek istiyor
Oldu canim
Benim canımı siz verdiniz zaten
Sürekli cocuk yapıp bakıcam
Hem evlenince herkes köşesine çekiliyor nankör insanlık
Yalan yokEşim kocaman bir konak yaptırıp maaile damat torun tombalak birlikte yaşayacağımız bir hayat için çalışıyormuş
Masum.. Ben babamın koynundan ayrılmışım onun kızı kalırdı sanki
Umarım en kısa zamanda Bazı arkadaşlar hissettik demiş ben yatıyorum soluma çikolata yiyorum elimle rahatsız ediyorum falan ama yok daha asla hissedemedimBiz hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarız ya
Senin üzüldüğünü hissetmiştir bende ilk kızımda şimdi hatırlamıyorum sebebini ama bişeye çok üzülmüştüm 2-3 gün hiç kıpırdama hissetmemiştim hemde 8 aylık falandı baya korkmuştum.Gec dollenmedir üzülme
Şikayet edilmiyor zaten dene istersen corona kapsamında hiç bir sağlıkçı hemşire bile şikayet edilemiyor bize çok kaba terbiyesiz davrandı yan gelip yatmış kan almak için bizi hiç kimse yokken bekletti düşün şikayet etmek istedim malesef edilemiyor
Aynen
Ya kizlar sormayın bir oncekini aşağı yukarı kaybettiğim haftafayim bu ani fırlama korku da olunca tam bu haftaya denk gelince ben tatli yiyince bariz bir iki sn kıpırtı hissediyordum iki gündür yok ağla ağla içim şişti inşallah rabbim korusun dua edin kızlar pazartesi dr a gittim olay sali gece oldu keşke pazartesi gitmeseydim şimdi giderdim sık ultrason a girmeyim diye gitmek de istemiyorum kafam allak bullak niye kıpırdamıyor bu çocuk ya özellikle twtli yiyorum yok psikolojik kasıyorum belki ondan