- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
- #18.561
Bana da çok nadir kıpırdıyor gibi oluyor ama her gün değil 3. Olmasına rağmen ben bile emin olamıyorum. 4 ay dolunca net hissedersiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de merakla bekliyorum. Bazen böyle bebeğin olduğu tarafta sanki minik bi kabarcık patlamış gibi bi his yaşıyorum pıt diye acaba hareketleri mi diye düşünüyorum zayıf olmak faln erken hissetmeye sebep mi acabaaBiz hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarız ya
Zayıf olmak etkili kesinlikle. İlk zamanlar bende öyle hissediyorum bunda da çok nadir oluyor sanki baloncuk patlaması gibi.Ben de merakla bekliyorum. Bazen böyle bebeğin olduğu tarafta sanki minik bi kabarcık patlamış gibi bi his yaşıyorum pıt diye acaba hareketleri mi diye düşünüyorum zayıf olmak faln erken hissetmeye sebep mi acabaa
Tatlı çikolata vs. Yemedinmiay göstermediyse kız olabilir mi ya içimden öyle geldi :) cuma günü belki kız haberleri dolar burası
Valla o his bende de oluyor. Dün bi korktum özellikle ondan sonra çok oldu ama bilemiyorum 13-14 hafta baya erkenmiş hissedebilmek içinBen de merakla bekliyorum. Bazen böyle bebeğin olduğu tarafta sanki minik bi kabarcık patlamış gibi bi his yaşıyorum pıt diye acaba hareketleri mi diye düşünüyorum zayıf olmak faln erken hissetmeye sebep mi acabaa
Çok hareketliydi doktor bir dursa bakacağım ama durmuyorki dedi neler yaptım en sonunda bacak bacak üstüne oturdu doktor göstermemekle ısrarcı dedi bıraktıBır iki öksürseydin hemen şekli değişirdi:)
9 ay bulantı yasıyor dediği anne benim işte
Ayy ben zayıfım baya demek ki bebişi hissediyorum ara sıraZayıf olmak etkili kesinlikle. İlk zamanlar bende öyle hissediyorum bunda da çok nadir oluyor sanki baloncuk patlaması gibi.
İnsan emin de olamıyor psikolojik mi acaba diyeValla o his bende de oluyor. Dün bi korktum özellikle ondan sonra çok oldu ama bilemiyorum 13-14 hafta baya erkenmiş hissedebilmek için
Kaç günde adet olyordun..pkos varmıydı..bende pcos var ve ilk mızıl xöylesenih gibi geriden geliyordu o yüzden zayıf doğdu.geç yumurtladoğım içindi.ama bu ğebeliğimde erken yumurtladım bebek uyumlu gidiyorArkadaslar gebeliyin geriden gitmesi neden olur. Bende son adetime gore 14 hafta 4gunluk gebeyim. Ama doktor ultrasonda 12 hafta 5gun soyluyor. En basindan gebelik haftasi adetime gore uymuyor. Boyle durum yasayan varmi? Acaba sorun olurmu
ayy sesli güldüm harikasın yaaBen ilkinde doğum yapacağım zaman biletlerini ayarladılar uçağa cümbür cemaat bende istemiyordum pat diye 37+3 te doğurdum
Sonra 2.cide geleceklerdi biletler pazartesiyealındı, yine 37+6 da ondan önceki bir cuma gece yarısı pat diye doğurdum bence bu sefer gelmeye kalkışmazlar.
Benim de 2 gündür beyaz akıntım var ama normaldir ağrım sızım yok. Benim idrarım da hep koyu renk ya koyu renk kız bebeğe işaretmiş yeni duydum diğerlerinde hiç hatırlamıyorum rengini ama Bence o da hurafe koyu olması fazla su içmemekten benim su midemi bulandırıyor fazla içemiyorum bir de 1 bardak su içip 5 kere wc ye koşmaktan yoruluyorum içesim gelmiyo vücut susuz kalıyo.Günaydınlar, akıntısı koyu renkli olan var mı ? İlk idrarım resmen turuncuya yakın ama su içince renk saydamlaşıyor. Bu durumu yaşayan var mı
Bence bu kız
Geçmiş olsun canımKüçük yine olaylı şekilde uyandı kulak ağrısı hastanedeyiz. Ama gitmeyeceğim kadın doğuma kendime hayret ediyorum eskiden olsa her hafta giderdim
İnş öyledir benimki kızBenim de 2 gündür beyaz akıntım var ama normaldir ağrım sızım yok. Benim idrarım da hep koyu renk ya koyu renk kız bebeğe işaretmiş yeni duydum diğerlerinde hiç hatırlamıyorum rengini ama Bence o da hurafe koyu olması fazla su içmemekten benim su midemi bulandırıyor fazla içemiyorum bir de 1 bardak su içip 5 kere wc ye koşmaktan yoruluyorum içesim gelmiyo vücut susuz kalıyo.
Bence bu kız
Benimki daha 11 aylık pek küçük. Tam kucak bebesi. Doktor yasakladı ama kıyamıyorum kaldırıyorum hala. Ama kanamam yok şükür sadece ultrasonda gördü doktor. İnşallah sorun olmaz.Maşallah. Sağlıkla doğsun inşallah
Büyük kaç yaşında?
Benimki 5,5 yaşında kucağa alsam hiç inmeyecek. Çok seviyor teması kucaklanmayı. Ben hiç kaldırmıyorum.
Hamile olduğumu bilmediğim zamanlarda bir kaç defa aldım. Kahverengi olarak geldi sonraki haftalarda. Belki ondandı diyorum hep.
Otururken alıyorum kucağıma. Geçen oynarken tekme attı karnıma. Akşamına söyledik bebeği dikkat etsin diye..
ay gerçekten öyleee yaşımız gençti cahildik herhalde bide aramızda 1 yaş var arkadaş gibiyiz ama ailede sorun var o cahil genç çocuk hadi kayınvalidemin uyarması gerekirdi wc ye gidicem altım da hiç birşey yok çocuk emziricem odada yani inanılmazdı eşimde ozamanlar küserler diye birşey diyemedi gerçekten çok saçma ve ayıpSiz hastane yatağında yatarken kaynınızın ne işi var? Ne ayıp şey. Böyle ailelere karşı doktorunuzla konuşup odada maksimum iki kişi olması gerekiyor falan desinler. Böyle bir önlem alabilirsiniz. Allah kolaylık versin ne diyeyim :)
Ay teşekkür ederim. İnş bizimkiler sağlıklıdırBen varım bazı sabahları baya hardal sarısı gibi akıntı geliyor gün içinde hafifliyor doktora sordum normal dedi
Aman boşver canimÇok hareketliydi doktor bir dursa bakacağım ama durmuyorki dedi neler yaptım en sonunda bacak bacak üstüne oturdu doktor göstermemekle ısrarcı dedi bıraktı