Vallahi cnm ben diyodumki gorsem dayanamam abartmis gbi olmym ama gordum dedimki hani nereyi kestiler
agrisi olmasa okdr iyi bisi yani yapistrma ben hic yatip kalmadim oyle ilk gun bile rutin hayt gbi bebegmle ilgilendm ettim sonra evde yemek kaldr topla yaptim ben oyle hasta gibi yatamam kisiden kisiye degisir yani ablam sezeryandan ckti misal ablacm kalk gez nolur diyorum bugun gez aglaya aglaya gez gerekirse ama yarina biseyn kalmycak gezersen diyorum ablam narkozdan ve acidan bana diyoki Allahsizmisin sen git basimdan kalkmam bagiriyo
o kalkmam diyo ben israrla kaldrma pesindeym odadan kovdu beni git kalkmiycam kaldrmak isteyene dusman oluyodu ve bu yuzden daha gec iylesti ben normal hayata adapte oldum hemen ama tabi fevri harektler etmeden kendimi incitmeden :) bak sezeryan olursan beni hatrla ilk gununde hafif agrn bile olsa abart ve agri kesici igne iste surekli ve igne etkisi ile hep gez zaten narkoz atmak icin kahve ic diyolar bol bol uyku muyku kalmiyo hastanedeyken hic yatmaz gezersen eve cokta biseyn kalmaz .. dip not olsn sezeryanda wc oturup kalkmak piskolojk olrak cok zor aci yok ama korkuyorsn bisi olucak diye o konuda cok zorlandim birde dikis iylesme surecinde hep sivi beslen elinden geldikce kabiz yapacak seyler yeme ben komposto cok ictm kati beslenmedm afedrsn ama tuvalete asiri rahat ciktigim icin zorlanmadm ama kabiz olursan normaldede sezeryandada sknti olur