- 21 Ocak 2021
- 4.415
- 6.400
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.361
Evet cinsiyet de belli oldu. Erkekmiş.Gözünaydın cinsiyet belli olmuş mu?
Gözünaydın gönlündeki olmuştur umarımEvet cinsiyet de belli oldu. Erkekmiş.
İlk bebeğimiz olacak, o yüzden cinsiyet çok önemli değildi bizim için. Ama tabi Allah var gönlümüzde kız yatıyordu ama ne hikmetse ben en başından beri cinsiyeti erkek hissetmiştim. Şu teorilere göre falan da hep erkek gözüküyordu. Hayırlısı olsun. Sağlığında bir problem çıkmadı ya o daha mühim.Gözünaydın gönlündeki olmuştur umarım
Hayırlı mübarek olsun. İkilide yüzde düşük mü çıktı da nifty yaptınız?İlk bebeğimiz olacak, o yüzden cinsiyet çok önemli değildi bizim için. Ama tabi Allah var gönlümüzde kız yatıyordu ama ne hikmetse ben en başından beri cinsiyeti erkek hissetmiştim. Şu teorilere göre falan da hep erkek gözüküyordu. Hayırlısı olsun. Sağlığında bir problem çıkmadı ya o daha mühim.
Hangi teoriler mis onlar çok cezbettiİlk bebeğimiz olacak, o yüzden cinsiyet çok önemli değildi bizim için. Ama tabi Allah var gönlümüzde kız yatıyordu ama ne hikmetse ben en başından beri cinsiyeti erkek hissetmiştim. Şu teorilere göre falan da hep erkek gözüküyordu. Hayırlısı olsun. Sağlığında bir problem çıkmadı ya o daha mühim.
Çok teşekkür ederimHayırlı mübarek olsun. İkilide yüzde düşük mü çıktı da nifty yaptınız?
Çin takvimi, tatlı aşerme, embriyonun kesenin sağında olmasıHangi teoriler mis onlar çok cezbetti
Bende dün nifty testi yaptırdım, sonuçların gelmesi ne kadar sürdü? Cinsiyet için xve y mi oluyorİlk bebeğimiz olacak, o yüzden cinsiyet çok önemli değildi bizim için. Ama tabi Allah var gönlümüzde kız yatıyordu ama ne hikmetse ben en başından beri cinsiyeti erkek hissetmiştim. Şu teorilere göre falan da hep erkek gözüküyordu. Hayırlısı olsun. Sağlığında bir problem çıkmadı ya o daha mühim.
Kız ve erkek cocugum var gel gör ki hamileyimAman yok 1 tane daha yaparim 10 sene sonraoda insallah kiz olursa bu defteri kapatrim
Hadi gozun aydın canımÇin takvimi, tatlı aşerme, embriyonun kesenin sağında olması
4. Ye ne dersinYine kız kıyafeti bakıyorum. Olmasa da hayal kurayım. Ne yapalim
Ben geçen salı kan verdim. Bugün belli oldu. Cinsiyeti doktoruma söylemişler. O aradı beni. Erkek cinsiyet kromozomu xy, kız cinsiyet kromozomu xx.Bende dün nifty testi yaptırdım, sonuçların gelmesi ne kadar sürdü? Cinsiyet için xve y mi oluyor
Ben su da dogurcam sulu suluBenim sızıntı şeklinde geliyo neyse ki yoksa doğum zor olur kuru kuru
Çok şükür hayırlı olsun, çok şükür saglikliymis. İnşallah benimde temiz çıkarBen geçen salı kan verdim. Bugün belli oldu. Cinsiyeti doktoruma söylemişler. O aradı beni. Erkek cinsiyet kromozomu xy, kız cinsiyet kromozomu xx.
Bana sadece kromozomsal bir sıkıntının olmadığı ile ilgili belge geldi.
İkisi de aynı testKızlar nifty test ve fetal dna arasında ne fark var acaba?
Canım yarın gidecem bugün çok yogundum. Herhalde Nifty yaptıracak gibiyim. Ama pek çok yerde amniyosentez daha güvenilir daha kesin yazıyor. Yine de amniyosentez yaptirma istegim hiç yok. Yarın doktorla konuşup yaptırılan herhalde.Morkahve sonuclari gösterebildin mi ikili için ne yapmaya karar verdin?
İnşallah canımÇok şükür hayırlı olsun, çok şükür saglikliymis. İnşallah benimde temiz çıkar
Ben elendim arkadaşlar siz devam edin derim4. Ye ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?