Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gözünaydın gönlündeki olmuştur umarım
İlk bebeğimiz olacak, o yüzden cinsiyet çok önemli değildi bizim için. Ama tabi Allah var gönlümüzde kız yatıyordu ama ne hikmetse ben en başından beri cinsiyeti erkek hissetmiştim. Şu teorilere göre falan da hep erkek gözüküyordu. Hayırlısı olsun. Sağlığında bir problem çıkmadı ya o daha mühim.

Hayırlı mübarek olsun. İkilide yüzde düşük mü çıktı da nifty yaptınız?

Hangi teoriler mis onlar çok cezbetti

Hayırlı mübarek olsun. İkilide yüzde düşük mü çıktı da nifty yaptınız?
Çok teşekkür ederim

Yok hayır ben ikili yapmadım. İçim rahat olsun diye direkt nifty yaptırmak istedim. Tarama testlerinin güvenirliliği çok düşük. Sonuç kötü gelirse çok vesvese yapardım. O yüzden hiç bulaşmak istemedim.

Bende dün nifty testi yaptırdım, sonuçların gelmesi ne kadar sürdü? Cinsiyet için xve y mi oluyor

Bende dün nifty testi yaptırdım, sonuçların gelmesi ne kadar sürdü? Cinsiyet için xve y mi oluyor
Ben geçen salı kan verdim. Bugün belli oldu. Cinsiyeti doktoruma söylemişler. O aradı beni. Erkek cinsiyet kromozomu xy, kız cinsiyet kromozomu xx.

Bana sadece kromozomsal bir sıkıntının olmadığı ile ilgili belge geldi.

Çok şükür hayırlı olsun, çok şükür saglikliymis. İnşallah benimde temiz çıkar

Morkahve sonuclari gösterebildin mi ikili için ne yapmaya karar verdin?
Canım yarın gidecem bugün çok yogundum. Herhalde Nifty yaptıracak gibiyim. Ama pek çok yerde amniyosentez daha güvenilir daha kesin yazıyor. Yine de amniyosentez yaptirma istegim hiç yok. Yarın doktorla konuşup yaptırılan herhalde.

Arkadaslar bir arkadaşım bana ultrason resmi yolladı cinsiyet tahmini rica ediyoruz. Ne cinsiyet istediğini bana da soylemedi. Bakalım tahminler ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…