• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar siz etrafınıza söylediniz mi gebeliği benim iki düşügüm var bu da tüp bebek 13 haftadayım korkuyorum söyleme intgrama falan atıyorlar ya ben atamam aklım çıkıyor bisey olur diye bazıları daha kese oluyor hemen atıyorlar benim ilk 3 ay çok zor geçti kanama falan sizin düşünceleriniz nedir
Ben 14. Haftadayim annemlere ve kayinvalidemlere 15 gün önce söyledik 3 ay dolunca. Ama başka kimseye söylemedim henüz.

Benimde son 4 tane var , doktorum ozel klinikte olduğu icin yazdigi ilaclari sigorta karsilamiyor parayla alcaz yine mecbur 95 tl vercez🤢 yani suan yutmuym deniym bi deme şnsim yok biliyorum başa doncem tekrardan🤷‍♀️

95₺ mi olmuş 😱
İlk kutuyu 65₺ ye almıştı eşim. İkinci kutuyu doktor yazdı. Bulantım azaldı ama iyi ki yazmış.. Magnezyum, D3, prilam 53₺ tutmuş reçeteyle..

Kızlar siz etrafınıza söylediniz mi gebeliği benim iki düşügüm var bu da tüp bebek 13 haftadayım korkuyorum söyleme intgrama falan atıyorlar ya ben atamam aklım çıkıyor bisey olur diye bazıları daha kese oluyor hemen atıyorlar benim ilk 3 ay çok zor geçti kanama falan sizin düşünceleriniz nedir
Benim çevrem biliyosu keseyi görünce söyledik anne babalara , söylemessem annem kızardı😂 benmi nazar değdircem diye oyuzden söyledik,
3 ay doluncada herkese söyledik

hurremmsultan hurremmsultan canım napıyosun nasılsınn sesin çıkmıyo😍
İyiyim canım sağol hatırladığın için mutlu oldum 😍😍 Hatta bugün iyi ilk günüm diyebilirim günlerdir serumlarla ayaktaydım 🙄 çorba dışında ilk defa yemek yedim çok mutluyum o yüzden 😃
Sen nasılsın? Sizleri okuyup takip ediyorum ama yazmaya bile halim yoktu enerjim çok düşüktü..

Bu doğum süreçlerini konuşmanız iyi oluyor katılamıyorum amaa en azından biz öğrenmiş oluyoruz merakla okuyorum herkesi😀😀:rapci:
Bu arada sezeryan doğum yapanlar, doğumdan sonra Opsite diye bi marka kullandınız mı duş alırken fln, dikiş yerine sıkılıyomuş fln,
Dün ocak annelerinde okudum daha önce duymamıştım
Hayır hiç duymadım. Ama bir krem var iz için kullanılıyor

İyiyim canım sağol hatırladığın için mutlu oldum 😍😍 Hatta bugün iyi ilk günüm diyebilirim günlerdir serumlarla ayaktaydım 🙄 çorba dışında ilk defa yemek yedim çok mutluyum o yüzden 😃
Sen nasılsın? Sizleri okuyup takip ediyorum ama yazmaya bile halim yoktu enerjim çok düşüktü..
Çok geçmiş olsun canim. Sen sonradan cok fena oldun vallahı

35 yaş üstü hamilelere sorum var:
İkili testte yaş riskinin yüksek çıkması ama genel olarak diğer risklerin düşük çıkması bir anlam ifade ediyor mu? Yaştan dolayı korkmalı miyiz yoksa genel sonuca bakıp rahatlaması mı?

Yaş riskim:KK1:150 çıktı.
Ama genel sonuç kağıtta: düşük risk olarak geçiyor.

Genetik test yaptıracak maddi gücüm yok açıkcasi ve amniyosentezi de riskli olduğu için istemiyorum. Ama kafam pek karışık.
Merhaba bem de siizn gibi yaşım ileri daha 12.hafta gelmeden tarama testlerini yaptırmadan amniyosentez önerdi yaşımdan dolayı ben yaptırmak istemiyorum nifty testi istiyorum dedim o da olur ama amniyosentez yüzde 99 sonuç veriyor dedi bu doktorların amniyosentez ısrarını anlamak mümkün değil ,siz yaptırdınız mı anlaştığınız laboratuvar da

Back