- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.381
Yok bacım ben de kapattım tükkanıBen elendim arkadaşlar siz devam edin derim
ErkekArkadaslar bir arkadaşım bana ultrason resmi yolladı cinsiyet tahmini rica ediyoruz.Ne cinsiyet istediğini bana da soylemedi. Bakalım tahminler ne?Eki Görüntüle 2987034
İlk gördüğümde kız gibi geldi banaArkadaslar bir arkadaşım bana ultrason resmi yolladı cinsiyet tahmini rica ediyoruz.Ne cinsiyet istediğini bana da soylemedi. Bakalım tahminler ne?Eki Görüntüle 2987034
Ben 14. Haftadayim annemlere ve kayinvalidemlere 15 gün önce söyledik 3 ay dolunca. Ama başka kimseye söylemedim henüz.Kızlar siz etrafınıza söylediniz mi gebeliği benim iki düşügüm var bu da tüp bebek 13 haftadayım korkuyorum söyleme intgrama falan atıyorlar ya ben atamam aklım çıkıyor bisey olur diye bazıları daha kese oluyor hemen atıyorlar benim ilk 3 ay çok zor geçti kanama falan sizin düşünceleriniz nedir
Nasip tabi ama gönlüm 2 taneden yanaKız ve erkek cocugum var gel gör ki hamileyimBüyük konusmamak gerekiyor ben hic cocuk yapmayacaktım ya ne ara buralara geldik anlamadım
Ay patlarımBen 14. Haftadayim annemlere ve kayinvalidemlere 15 gün önce söyledik 3 ay dolunca. Ama başka kimseye söylemedim henüz.
Bariz erkek gibi ortayı gördümArkadaslar bir arkadaşım bana ultrason resmi yolladı cinsiyet tahmini rica ediyoruz.Ne cinsiyet istediğini bana da soylemedi. Bakalım tahminler ne?Eki Görüntüle 2987034
Benimde son 4 tane var , doktorum ozel klinikte olduğu icin yazdigi ilaclari sigorta karsilamiyor parayla alcaz yine mecbur 95 tl vercezyani suan yutmuym deniym bi deme şnsim yok biliyorum başa doncem tekrardan
Benim çevrem biliyosu keseyi görünce söyledik anne babalara , söylemessem annem kızardıKızlar siz etrafınıza söylediniz mi gebeliği benim iki düşügüm var bu da tüp bebek 13 haftadayım korkuyorum söyleme intgrama falan atıyorlar ya ben atamam aklım çıkıyor bisey olur diye bazıları daha kese oluyor hemen atıyorlar benim ilk 3 ay çok zor geçti kanama falan sizin düşünceleriniz nedir
Evet birde doktorum yazinca karşılamıyor ben mecbur alcam95₺ mi olmuş
İlk kutuyu 65₺ ye almıştı eşim. İkinci kutuyu doktor yazdı. Bulantım azaldı ama iyi ki yazmış.. Magnezyum, D3, prilam 53₺ tutmuş reçeteyle..
İyiyim canım sağol hatırladığın için mutlu oldum
Hayır hiç duymadım. Ama bir krem var iz için kullanılıyorBu doğum süreçlerini konuşmanız iyi oluyor katılamıyorum amaa en azından biz öğrenmiş oluyoruz merakla okuyorum herkesi
Bu arada sezeryan doğum yapanlar, doğumdan sonra Opsite diye bi marka kullandınız mı duş alırken fln, dikiş yerine sıkılıyomuş fln,
Dün ocak annelerinde okudum daha önce duymamıştım
Çok geçmiş olsun canim. Sen sonradan cok fena oldun vallahıİyiyim canım sağol hatırladığın için mutlu oldumHatta bugün iyi ilk günüm diyebilirim günlerdir serumlarla ayaktaydım çorba dışında ilk defa yemek yedim çok mutluyum o yüzden
Sen nasılsın? Sizleri okuyup takip ediyorum ama yazmaya bile halim yoktu enerjim çok düşüktü..
Canım bu normal ama.Kızlar sizin de ara da adet agrısı gibi agrılarınız olup geçiyor mı ben de oluyor da 10 dk falan geçiyor
Resmen her hafta zam geliyor95₺ mi olmuş
İlk kutuyu 65₺ ye almıştı eşim. İkinci kutuyu doktor yazdı. Bulantım azaldı ama iyi ki yazmış.. Magnezyum, D3, prilam 53₺ tutmuş reçeteyle..
Canım, sağlık ocağına yazdır .Evet birde doktorum yazinca karşılamıyor ben mecbur alcam
Merhaba bem de siizn gibi yaşım ileri daha 12.hafta gelmeden tarama testlerini yaptırmadan amniyosentez önerdi yaşımdan dolayı ben yaptırmak istemiyorum nifty testi istiyorum dedim o da olur ama amniyosentez yüzde 99 sonuç veriyor dedi bu doktorların amniyosentez ısrarını anlamak mümkün değil ,siz yaptırdınız mı anlaştığınız laboratuvar da35 yaş üstü hamilelere sorum var:
İkili testte yaş riskinin yüksek çıkması ama genel olarak diğer risklerin düşük çıkması bir anlam ifade ediyor mu? Yaştan dolayı korkmalı miyiz yoksa genel sonuca bakıp rahatlaması mı?
Yaş riskim150 çıktı.
Ama genel sonuç kağıtta: düşük risk olarak geçiyor.
Genetik test yaptıracak maddi gücüm yok açıkcasi ve amniyosentezi de riskli olduğu için istemiyorum. Ama kafam pek karışık.
Sağol canım, evet bu enfeksiyon beni çok zorladı süreklide tekrar edince her gecem acilde bitti resmenÇok geçmiş olsun canim. Sen sonradan cok fena oldun vallahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?