• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Al valla canım
Şuan daha kötü oldu midem

Her hafta zam geliyor zaten yuh yani
Ülkenin cılkı çıktı artık.
Yarın alacağım galiba ben de

Acayip kötüleşti midem suan
Benimde bitmek üzere içtiğim halde bulantım çok benim bırakırsam daha kötü olur diye korkuyorum açıkçası doktora yazdırmayı düşünüyorum gitmişken o arada da bebeği görürüm diye aslında bebeği görmek istiyorum ilaç bahanesiyle görmüş olurum dedim😄

Kızlar hastaneleri süsleyip hic ikramlarda bulunmayın bence
Hem belki kovıdden dolayı yasaktır artık.

Olmasa bile yasak olması lazım
Kimin ne olduğu belirsiz cunku suan
Ve allah korusun lohusalık döneminde kimse hasta olmak istemez
umarım yasak olurda kimse gelmez eşimin ailesi gelme desen de gelir 13 sene önce oğlumda ordu gibi geliyorlardı bide kaynım falan gece yarısına kadar gitmedi odam çok genişti gelen oturdu kaldı bu defa kısmet olursa doğumu daha küçük bir hastanede gerçekleştireyim ki odalar küçük olsun 😁😁

yaa bende ne yersem yiyim ağzımda zehir gibi tat var geçmiyor bulantılarım da azaldı ama bu tat beni sinir ediyor ve sürekli birşeyler atıştırıyorum yiyorum şimdiden 3 kg aldım Allah sonumuzu hayır etsin🤷‍♂️
Evet o tat bende de var ne zaman geçer acaba. Annem doğuma kadar hiç geçmedi diyor 😱

Evet o tat bende de var ne zaman geçer acaba. Annem doğuma kadar hiç geçmedi diyor 😱
ben vitaminden şüpheleniyordum doktorum şimdi değiştirdi Pregnavit balık yağı haplı bir ilaç verdi onda geçer diye düşünüyordum ama geçmedi diğer hamileliğimde böyle değildim sanırım umarım geçer seninki de annenin ki gibi sürmez 👏

ben vitaminden şüpheleniyordum doktorum şimdi değiştirdi Pregnavit balık yağı haplı bir ilaç verdi onda geçer diye düşünüyordum ama geçmedi diğer hamileliğimde böyle değildim sanırım umarım geçer seninki de annenin ki gibi sürmez 👏
Umarım geçer, ben de bulantı ilacından mı oluyor acaba diyorum. Benim de diğerlerinde olmamıştı

umarım yasak olurda kimse gelmez eşimin ailesi gelme desen de gelir 13 sene önce oğlumda ordu gibi geliyorlardı bide kaynım falan gece yarısına kadar gitmedi odam çok genişti gelen oturdu kaldı bu defa kısmet olursa doğumu daha küçük bir hastanede gerçekleştireyim ki odalar küçük olsun 😁😁
Uyaracaksın canim. Hatta doktorunla konuşacaksın yasak diyecek:)

Ayy benim doğum anım simdi başlıyorum 🤣 39+4de kontrole gittim suyun sınırda dogum yapman lazım dediler 12.30 da dogumhaneye alındım alttan bi ilac verdiler 30 dk sonra sancılar oturdu zaten senin doğuracağın varmis bu ilaç bu kadsr çabuk etki etmez dediler oructu bi de neyse iftar vakti geldi gitmeyin ben dogururum dedim eşimle anneme ebe olan kayinvalidem doguramazsin ilk doğum dedi bak görürsün dogururum dedim hakikaten masaya oturmuşlar benim doguracagim haberini alınca geri geldiler azicik yırtıldı dikildi falan

Bnm agri esigjm yuksek suyum gelene kadar hiç hissetmedim ağrıyı sonra nst de pat diye bi ses duydum ozaman anladim suyun geldiğini ağrılar düzene oturmustu ha geldi ha geçti derken doğurdum işte
Bana göbek adı ne olsun diye sordular kordonu keserken ne olursa olsun kesin artık dedigimi hatırlıyorum 🤣🙈

aynen öyle düşünüyorum dinlemezlerse doktoruma ve hemşirelere tembih edeyim
Ben ilkinde doğum yapacağım zaman biletlerini ayarladılar uçağa cümbür cemaat bende istemiyordum pat diye 37+3 te doğurdum😁

Sonra 2.cide geleceklerdi biletler pazartesiyealındı, yine 37+6 da ondan önceki bir cuma gece yarısı pat diye doğurdum bence bu sefer gelmeye kalkışmazlar.

Siz hastane yatağında yatarken kaynınızın ne işi var? Ne ayıp şey. Böyle ailelere karşı doktorunuzla konuşup odada maksimum iki kişi olması gerekiyor falan desinler. Böyle bir önlem alabilirsiniz. Allah kolaylık versin ne diyeyim :)

Back