- 29 Haziran 2021
- 396
- 619
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.341
Benimde bitmek üzere içtiğim halde bulantım çok benim bırakırsam daha kötü olur diye korkuyorum açıkçası doktora yazdırmayı düşünüyorum gitmişken o arada da bebeği görürüm diye aslında bebeği görmek istiyorum ilaç bahanesiyle görmüş olurum dedimAl valla canım
Şuan daha kötü oldu midem
Her hafta zam geliyor zaten yuh yani
Ülkenin cılkı çıktı artık.
Yarın alacağım galiba ben de
Acayip kötüleşti midem suan
umarım yasak olurda kimse gelmez eşimin ailesi gelme desen de gelir 13 sene önce oğlumda ordu gibi geliyorlardı bide kaynım falan gece yarısına kadar gitmedi odam çok genişti gelen oturdu kaldı bu defa kısmet olursa doğumu daha küçük bir hastanede gerçekleştireyim ki odalar küçük olsunKızlar hastaneleri süsleyip hic ikramlarda bulunmayın bence
Hem belki kovıdden dolayı yasaktır artık.
Olmasa bile yasak olması lazım
Kimin ne olduğu belirsiz cunku suan
Ve allah korusun lohusalık döneminde kimse hasta olmak istemez
İkisi aynı şeyKızlar nifty test ve fetal dna arasında ne fark var acaba?
yaa bende ne yersem yiyim ağzımda zehir gibi tat var geçmiyor bulantılarım da azaldı ama bu tat beni sinir ediyor ve sürekli birşeyler atıştırıyorum yiyorum şimdiden 3 kg aldım Allah sonumuzu hayır etsinNe yersem yiyim 5 dk sonra agzimda epeksi bir tat
Biz de memlekette olmadığımız için sadece kayınvalidemler burda. Başka kimse yok belki yakın arkadaşlar uğrar o kadar.. çikolata yaptırırm sadece sanırım gelen olursa diye hastaneyeBende yapmadım ikisine deprensip olarak insan sevmiyorum galiba
Evet o tat bende de var ne zaman geçer acaba. Annem doğuma kadar hiç geçmedi diyoryaa bende ne yersem yiyim ağzımda zehir gibi tat var geçmiyor bulantılarım da azaldı ama bu tat beni sinir ediyor ve sürekli birşeyler atıştırıyorum yiyorum şimdiden 3 kg aldım Allah sonumuzu hayır etsin
ben vitaminden şüpheleniyordum doktorum şimdi değiştirdi Pregnavit balık yağı haplı bir ilaç verdi onda geçer diye düşünüyordum ama geçmedi diğer hamileliğimde böyle değildim sanırım umarım geçer seninki de annenin ki gibi sürmezEvet o tat bende de var ne zaman geçer acaba. Annem doğuma kadar hiç geçmedi diyor
Umarım geçer, ben de bulantı ilacından mı oluyor acaba diyorum. Benim de diğerlerinde olmamıştıben vitaminden şüpheleniyordum doktorum şimdi değiştirdi Pregnavit balık yağı haplı bir ilaç verdi onda geçer diye düşünüyordum ama geçmedi diğer hamileliğimde böyle değildim sanırım umarım geçer seninki de annenin ki gibi sürmez
Uyaracaksın canim. Hatta doktorunla konuşacaksın yasak diyecek:)umarım yasak olurda kimse gelmez eşimin ailesi gelme desen de gelir 13 sene önce oğlumda ordu gibi geliyorlardı bide kaynım falan gece yarısına kadar gitmedi odam çok genişti gelen oturdu kaldı bu defa kısmet olursa doğumu daha küçük bir hastanede gerçekleştireyim ki odalar küçük olsun
aynen öyle düşünüyorum dinlemezlerse doktoruma ve hemşirelere tembih edeyimUyaracaksın canim. Hatta doktorunla konuşacaksın yasak diyecek:)
Ben ilkinde doğum yapacağım zaman biletlerini ayarladılar uçağa cümbür cemaat bende istemiyordum pat diye 37+3 te doğurdumaynen öyle düşünüyorum dinlemezlerse doktoruma ve hemşirelere tembih edeyim
Gözünaydın cinsiyet belli olmuş mu?Kızlar nifty sonuçlarım açıklanmış. Çok şükür bebeğim sağlıklıymış.
Siz hastane yatağında yatarken kaynınızın ne işi var? Ne ayıp şey. Böyle ailelere karşı doktorunuzla konuşup odada maksimum iki kişi olması gerekiyor falan desinler. Böyle bir önlem alabilirsiniz. Allah kolaylık versin ne diyeyim :)umarım yasak olurda kimse gelmez eşimin ailesi gelme desen de gelir 13 sene önce oğlumda ordu gibi geliyorlardı bide kaynım falan gece yarısına kadar gitmedi odam çok genişti gelen oturdu kaldı bu defa kısmet olursa doğumu daha küçük bir hastanede gerçekleştireyim ki odalar küçük olsun
Cevap için teşekkür ederim bende yaptırdım bu testi doktorum önerdiİkisi aynı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?